25.5.2008(sobota) 25km tak kdo z vás jede?
25.5.2008(sobota) 25km tak kdo z vás jede?
Anketa: Jedete?
Opravdu super vystizne info. myslis tohle ?
Tak to zrovna ne…:-D
:-D solidni
Sakra tak sem se spletl…sobota je 24.5.2008 jo a tady je oficiální pozvánka
ještě ten odkaz by to chtělo že… http://www.brno-lisen.cz/…otky/mar.pdf
To uz je lepsi. Ale stejne si nejak nedovedu predstavit zavod v Marianskem udoli. Vcera jsem tam byl pesky a bylo to peklo pro pesi i ty cyklisty:( Natoz kdyz tam pojede treba 200 lidi.
Já sem to jel loni, nebylo to ani značený, turisti ********, cyklisti ********..
Je to taková akce spíš pro turisty to objet, než tam závodit…
Tos musel mít asi fakt slabší chvilku, žes do toho šel.-) I když „Zkušenostmi se člověk učí.“ A kdeže loňské sněhy jsou.-)
já sem dneska tu trať jel a kdyby nebylo bláto tak by to bylo v poho.Takhle sem akorát abych se trochu umyl projel navíc brod u Muchovy boudy
A kterou trat? Tam preci muzes jet kudy chces, hlavni je se dostat do cile a projet okolo zavory :-)
Po lonskych zkusenostech asi taky nepojedu. Leda ze bych to vzal s Tomasem na sedacce .-)
Já jako správnej „líšňák“ pojedu aby bya sranda:-)
technická: jak přiděláš sedačku na silničku? :)
Nevím jak ty ale já vidím u něj v profilu i bika
letos za něj vybírají závody v Hakru :)
ale ty bys to moh jet… Ať máš cíl jednou jinde než na Bukárně:-P
tydle závody jsou pro mne málo dotovaný :)
no já vím, žádná občerstvovačka, ale můžes po trase zastavit:
U Raka
Pod Hádkem
U Jelena
na Mušce
u Borovic
na Mlýně
to de ne?
u raka je to taková snobárna
pod hádkem se postupně zlepšují ale pod kopcem se mi moc nechce zastavovat
U jelena i na mušce mají hnusný pivo stejně jako u borovic a o kadlecáku mi ani nemluv, tam se ženil bratr a horší obsluhu sem eště nepotkal.
!!!!????Sakra to fakt nikdo nejede ani ze srandy????!!!!
Ja te lituju uz predem :-DD Sak uvidis, esi dojedes ;-)
jeď, hlavně se moc nežeň, má být hezky, tak na trati bude dost lidí… Opatrně ve sjezdu po silnici z Hostěnic dolů, je tam hnusná pravá zatáčka, ať neskončíš pod autem..
Pak bacha na lávku, pokud je mokrá tak klouže jak sviňa a není to vidět.. No a pak bacha na těch 150 nasraných lidí co potkáš a co neví, že se tam něco jede:)
A v cíli si dej špekáček a kofču, bude oheň:)
Prej „Bude oheň“ … me to dneska roztrha :-)))
Myslel jako flame ?-))
Neboj já tu trať znám a zvlášť od hádku jezdím celkem často takže se nebojim…
já sem to myslel ze srandy:-D
Mozna bude bezpecnejsi, kdyz to vezmes primo Rickou, akorat v rybnicich budes muset na chvilku zatajit dech ;-)))
Vzhledem k tomu že sem právě vyčistil a namazal ložiska v nábojích to nebude asi nejlepší nápad…:-)
Tak sem to dneska(teda včera) zajel a úplně v pohodě…až na to že se nejelo kolem hádku ale přes Mokrou
A ohen…byl? :-D
Byl sme si říkali jak by to dopadlo kdyby byl oheň pro všecky bikery třeba na Starobrno Frííí Tour:-D