Markus Stöckl svištěl nedávno na horském kole po sjezdovce v Chile 210,4 km/h. To je dobrej blázen, co ? www.youtube.com/watch?…
Markus Stöckl svištěl nedávno na horském kole po sjezdovce v Chile 210,4 km/h. To je dobrej blázen, co ? www.youtube.com/watch?…
Anketa: Jakou největší rychlostí jste jeli Vy ?
Ses probudil ze zimního spánku? Jednak je to už tejden starý a druhak sou tady na to už dva dredy..
po tísícé deváte a opět :-/
Když jste tu noví …tak jistě chcete poradit. Zkuste ale nejdříve použít vyhledávání. Nadšení z fóra je pochopitelné, ale jistě není třeba zakládat thready „Hurá jsem tu“. Týden třeba jen čtěte a zkoumejte, než budete přidávat příspěvky.
Co tím chtěl básník říci? Cabadaj je tu reglej už 2 roky ;-)
Zkuste ale nejdříve použít vyhledávání
ze to neplati jenom pro novacky;+)
70 – 100 km/h je docela širokej rozptyl, do kterýho se imho vejde většina. Ale v terénu přes 50, to už je pro mě skoro na přeprání plínek :-) no a přes 60 snad nikdy…
Ono taky záleží čemu říkáš terén.. Něco jinýho sou kořeny v lese, něco jinýho polňačka.
Tak, tak…mám polňačku za 68 …to je dobré, ne? (na důchodca :-)
Tak to já sem svištěl z čebína od rozhledny 61…a u té závory sem skoro lehl :-D
No tam by to byly hrubé „škrábance“ (a není tam vidět za roh)
Tama sem dolů nikdy nejel, vždycky jen nahoru. Dolů sem jel druhou stranou. Ale je fakt, že si nedovedu moc představit hnát tam šedesátkou :) Jinak jo, na polňačce není problém přes 70.. znám jich pár takovejch. Jinak na asfaltu mám těch 90 ;-)
Je pardon, já se v anketě překlepnul, bylo to do 100km na horském kole (kolem 80km/h)…na horách to jde rozpálit, ale většinou se musí kvůli zatáčkám brzy brzdit..
Noo, jak to definovat…spíš to první, prostě lesní cesta, kterou musí člověk stíhat sledovat kam vede, což když to jede poprvý a v rychlosti netrefí ideální stopu může být poněkud adrenalinové, kde se té rychlosti nedosahuje usilovným šlapáním jako spíš nebržděním, ale žádný bonbónky, prostě něco, co sjede kdokoli v pohodě. Jinak ze Tří javorů na Luleč ještě než tam dali ten novej asfalt jsem taky valil 68…
Synci:-), o rychlosti to není, spíš se mi líbí víc co kdo dokáže sjet, jakým terénem a pod. Ten dravec co to dal v obyč. botách je „dobrej magor“, takových různých je víc. Např. Joshua Bender(ad youtube). Taky magor:-) A pak jsme my, normální lidi:-) BB.
Spíš si položme odpověď jinak. Přežil jsem 79km/h(na asfaltu)- tak bych to řekl já:-)
ad otazka Jakou největší rychlostí jste jeli Vy ?
sak aj nad 100, ale to auto :-D som nesoferoval :-D