Zdravím
Rozhoduji se mezi tímto a nevím jestli zvolit starší lepší model nebo nové kola s horšími vlastnostmi.
Nikde jsem nenšel njáký detailní popis k Mavic Ksyrium SSC ????
Určitě je tu vozí hodně lidí,jsou dobré?
Zdravím
Rozhoduji se mezi tímto a nevím jestli zvolit starší lepší model nebo nové kola s horšími vlastnostmi.
Nikde jsem nenšel njáký detailní popis k Mavic Ksyrium SSC ????
Určitě je tu vozí hodně lidí,jsou dobré?
a proč zrovna mavic? :D
Tím nová myslíš model 2010? Nevím, pokud to není skoro zadarmo, tak bych přemýšlel o aktuálnějších verzích.
Mavic Ksyrium SSC je model 2007 jsou zachovalé za 6500 kč
a Mavic Ksyrium Elite 2010 jsou za njáký 3500–4000 kč
5000 mám asi strop…
Mastihuba:mavic protože je mavic sou tuhá,rychlá,pevná kola.jezdil jsem na nich na více kolech a vyhovují mě proto.
nejlépe MAVIC Ksyrium SL nebo R-sys.za 5000 :)
No a co třeba podle toho, kolik mají najeto, v jakém jsou stavu, jestli je jezdila padesátikilová baba :) (jak jinak)
Takhle se blbě radí, těžko říct. Měl bych tip na Mavic Ksyrium Equipe 2012, nová, super stav, najeto cca 1000 km, za pět se můžeme domluvit :).
Nová, najeto 1000km, to jde dohromady?
Dobře, tak skoro nová.
Mavic Ksyrium Equipe 2012 sou těžký mrdky :)
Mám kola 1500 g(ale nejsou vubec tuhý) tak si tam nebudu dávat 1750 G nebo kolik maj…
starší Mavicy s Alu drátama se ti časem fest prodraží – ale je to tvůj boj. jinak kola sou to fajn
A kolik jsi na nich najel, co? A i kdyby, já ti je necpu :).
Jinak za pět k asi neseženeš nic, o čem by se nedalo říct to samé, cos řekl o Equipech. Ať ti to jezdí.
No když ti na těch krysiích praskne ráfek, tak počítej s opravou tak 4500Kč, protože ten ráfek se už neprodává, musí se dát novější a měněj se všechny špice.
Seru na nový kola nechám tam co mám.Budu jezdit na zimákovi:)
Díky za info Peťo