Maxbike - virunga 2014 (ano či ne ? )

30 nepřečtených
  • Angel 1804

Zdravím ;-) Chtěl bych Vás požádat o radu. S přítelkyní si chceme pořídit kola na výlety.Uvažujeme,že si pořídíme horské kola,protože chceme jezdit převážně trasy které vedou přes nerovný povrch.Cena by měla být okolo 15 tis, nad 15 tis jít nechceme ,myšleno za kus ;-) Koukali jsme na různé kola ale nemohli si vybrat ,me jde hlavně o kvalitu, jenže přítelkyně se přiklání spíše na vzhled , z toho plyne, že pro ní nejlépe dámské kolo :-D Máme vyhlíddnute kola od firmy Maxbike, model virunga lady 2014 a virunga v pro pány :-D Chci se zeptat, jestli to nejsou vyhozené peníze ,a jestli náhodou neexistuje něco lepšího ;-) Me se původně líbil author spirit 2012 ale nejde už sehnat :- Mimochodem vážím 60kg a měřím 170 přítelkyně je na tom tk samo akorát o 1–2 cm menší :-D :-P předem moc děkuju za rady

0 0
    • vojta1616  

za tu cenu je to nesmysl …

0 0
      • Angel 1804  

Nesmysl ? Poradil bys mi jiné kolo teda ? prosím,a nebo jsi měl namysli, že za 15tis nemá ani cenu kupovat kolo

0 0
        • vojta1616  

nechat poskládat, jména tu najdeš … nebo seriovku něco jako http://www.cyklonemcik.cz/…deore-raidon

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
          • Jezevec70  

Koukám šikula stavitel – ráfky 27,5", pláště 29". :-D

Ale na výšku 170cm to bude zřejmě velké.

0 0
          • Angel 1804  

Hmm, vypadá pěkně :-) Raději dám na tvé rady :-) Než na prodejce který se snaží prodat kolo za každou cenu :-) Snad přidá ještě někdo názor ať mám větší výběr :-)

0 0
          • johninho017  

http://www.cyklonemcik.cz/…30speed-2014

http://www.cyklonemcik.cz/…-raidon-2014

toto bude možná lepší. A sériovky toto fakt nejsou

0 0
            • Angel 1804  

Nádhera :-D Dokonce to má i vzduchovou vydlici O:-) Určitě si jedno z těchto odkazů vyberu ;-) Jsou fakt krásné, a když říkáte ,že za to stojí tk proč ne ;-) Jsem rád ,že jste mi pomohli a že jste mi zabránili vyhodit tolik peněz za šunt :-D aspoň pro me je to dost peněz ;-) Jop, a nějaká holčičí barva ? :-D S tímhle me mladá kopne do zadku :-D Černou nesnáší :- Rád bych, aby jezdila na slušném kole :-) každopádně díky za rady

0 0
            • Angel 1804  

Jinak,nejsou to moc velká kola na me ? Hl ty gumy, známý mi řekl, že na tk širokých budu mít co dělat abych ujel 2km :- Stezka se může skládat z 20km na asfaltu a 30 km na štěrku,hlíně, atd. Jen bych rád ujel těch 20km na asfaltu ve zdraví :-D

0 0
              • Dejv94  

Myslíš WTB Nano? To je náhodou vcelku dobrá guma na tyto podmínky a i jede díky skoro souvislému středu. Jasně že jsou rychlejší pláště ale tohle je myslím vpoho.

0 0
          • Vilém  

Proc cpat nekomu kdo ma 170cm 29ku? To mi prijde jako nesmysl.

0 0
            • Angel 1804  

Lidi opravdu se v tomhle nevýznam,tkz pokud je to kolo na mě velké, nebo nevhodné rád bych to věděl dřív než ho koupím ;-) Přiklonil jsem se pro tohle.

http://www.cyklonemcik.cz/…-raidon-2014. Uvádí, že velikost 18 je do 175 cm :-) ale netuším co znamená to 29 , jsem úplný amatér :-

0 0
              • Vilém  

29 znamena prumer kol. V tvem puvodnim dotazu jsi se ptal na kolo v 26" koly.

V teto cenove hladine se na 29ce akorat vic nadres a to nemluvim o tom, ze 170cm clovek na ni bude mit posed jak za stolem.

0 0
                • Angel 1804  

No 26 nám doporučil prodejce od Maxbike, prý tyhle kola odpovídají naší výšce :-) Kamarád mi zase řekl, že 27.5 jsou pro nás vhodnější, tkz fakt nevím, a pomalu se začínám ztrácet :-Jestli máš chuť tk se můžeš podívat na nějaké kola a postnout sem par odkazů :-) Jak říkám, rád bych s přítelkyní utratil za kola max 30tis tkz za ks 15 tis,chceme to na cyklostezky které se budou skládat s 20% asfalt a 30% terén :-) Ted se to trošičku zamotavá a já netuším co vybrat :-D

0 0
                  • nitraq  

Pokud máš rozpočet 15t na kolo, tak bych šel cestou klasiky 26, tam dostaneš nejvíc muziky.

0 0
                    • Angel 1804  

Teď jsem v práci tkz píšu z mobilu a nemám pořádnou možnost kouknout na kola 26, večer na to ale kuknu ;-) Jen netuším, co by mělo kolo splňovat :- Jakou vydlici, kolik,převodu,která značka je kvalitní atd :-) V tomhle jsem úplně ztracený :-D Ještě nedávno jsem chtěl kývnout na ty kola od Maxbike model virunga :-D

0 0
                  • Vilém  

Byt na tvem miste, tak bych sel cestou 26ky. Ta ti nabidne v dane cene nejvic muziky. 27,5 je soucasny modni hit, tomu taky odpovidaji vyssi ceny. 29ka na popisovane vysky mi prijde jako uplna zbytecnot, coz jsem popsal vyse.

Odkazy hledat a vkladat nehodlam. Projdi si projdi historii a necekej, ze ti nekdo vse naserviruje na stribnem podnose.

0 0
                  • Spathodus  

Myslím, že výšce by měla především odpovídat velikost rámu. Rozdíl 26 a 29 kol je především v jízdních vlastnostech, ne až tak ve výšce jezdce. Přečti si něco o rozdílech 26 a 29 a třeba zjistíš, že na vaše ježdění bude 29 vhodnější. A nejlépe, když se na těchto dvou formátech nejdřív projedeš a pak teprve kupuj. Na čem se budeš cítit líp ty, to ti tady nikdo asi neporadí.

0 0
                    • Angel 1804  

Tk máme vybráno :-) Pro přítelkyni ghost, a pro mě spydera :-) Jen jsme dostali ještě nabídku na to kolo maxbike virunga ks za 13500 plus servis zdarma :-) Pořád netušíme jk velký rozdíl je mezi těmito koly :- ale nejspíš dáme na vaše rady ;-) tk moc díky s výběrem :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.