Nazdar potreboval by som poradiť aké má jazdné vlastnosti Larsen TT 2,35. Životnosť, pohodlie, záber, brzdenie.
Nazdar potreboval by som poradiť aké má jazdné vlastnosti Larsen TT 2,35. Životnosť, pohodlie, záber, brzdenie.
Maxxis Larsen TT 2,0" kevlar (nasazen vzadu) – 610 Kč
První dojmy:
celkem: lepší záběr než brždění, chybí mu velké boční výstupky jako má Wormdrive
Dojmy po měsíci ježdění:
Shrnutí: XC pláš? bez agresivního vzorku s dobrými samočistícími vlastnostmi a záběrem, horší brzdní vlastnosti jdou nahradit technikou a drsnějším předním pláštěm
ses rozepsal jak soudruh Jirásko;))))
Jsem se zkopiroval :-)
zivotnost mala, pohodli velmi dobry, grip celkem dobrej ale jen na suchu…
k té malé životnosti: než jsem pořídil silničku tak jsem s ním jezdil i po asfaltu a tehdy ubýval přímo před očima :-(. Teď s ním jezdím jenom v terénu a je to ok – prohazuju přední za zadní tak, aby byly oba opotřebeny stejně a zatím najeto odhadem 2000 a ještě něco málo vydrží… defekt zatím jen jeden. Není vhodný do trávy a do většího bahna jinak celkem univerzál. Někdo tady psal, že se sjíždí do placky – osobně to nepozoruju. Jo a nejde o rozměr 2,35 ale 2,1.
Mně se do placky sjížděl – ale to je dané určitě i tlakem v plášti. Larsen MiMo byl mnohem lepší (výdrž i odpory), byly to jedny z nejlepších univerzálů co jsem jezdil. Ale nebylo to 2,35":<))
Souhlas, na silnici moc nevydrzi. Me se do placky sjizdi. Na tvrdym podkladu (hlina) drzi dobre a je rychlej. Ze zacatku jsem se bal to hodne polozit v zatacce, ale zakusuje se pekne. Do mokra, blata, pisku to urcite neni. Dohanim to prednim plastem, ale stejne az ho sjedu tak se vratim k Michelin Mud :)
Zdravíme Ječňáka!