Ahoj, marně se někde snažím někde najít pryžovou membránu pro rezervoár brzdové páky Shimano BL-M445 (na obrázku pozice 3). Dokáže mi někdo poradit, kde by bylo možné tento díl objednat ? Díky.
Ahoj, marně se někde snažím někde najít pryžovou membránu pro rezervoár brzdové páky Shimano BL-M445 (na obrázku pozice 3). Dokáže mi někdo poradit, kde by bylo možné tento díl objednat ? Díky.
Ta věc je gumové těsnění expanzní nádobky a Google kupodivu dokáže číslo náhradního dílu v obchodech i najít..
Doporučoval bych náhradní celou páku o tolik to dražší na deset let starý brzdy nebude.
Sehnat drobné díly na Shimano byl problém před covidem.Bohužel nemožnost náhradních dílů je cena za levnější značku.Osobně jsem také řešil stejný problém prasklé těsnění expanzní nádobky.Zalepeno vteřinovým lepidlem drží/brzdí 2 rokem.Je to možnost netvrdím že nejlepší!
O jake levnejsi znacce je rec? Nemoznost nahradnich dilu? Ty jsi dalsi, ktery to diktuje?
Asi před třema čtvrt rokem jsem to kupoval na bike-components.de. V ČR nesehnatelné. Byla to sada i s horním krytem, cena cca 300 i s poštovným.