čus,
tak kdo se chystá příští víkend na Vysočinu?
Já spojím příjemné s příjemným, tj. v sobotu maraton a v neděli zkouknout borce na XC:-)
čus,
tak kdo se chystá příští víkend na Vysočinu?
Já spojím příjemné s příjemným, tj. v sobotu maraton a v neděli zkouknout borce na XC:-)
Anketa: Jedu:
nemuzu, jedem 3reky:)
jo, život je otázka priorit:-)
pokud by měl někdo zájem, nabízím startovné na krátkou trasu za cenu 400,–Kč (nyní za 600,–), v ceně vstupné na SP pátek a sobota
díky cene a te mrde lidi asi nejedu… jinak nerikam, ze to nemusi bejt dobry :) :D
Ahoj, já se chystám. Jedu poprvé, tak jsem zvědavý na trať, ale už do předu mě odrazuje, že na trať 80km se startuje již v 8:15 a registrace je do 7:20, to se zase nevyspím :-), ale předpokládám, že to mají tak kvůli svěťáku, tak to chápu.
ps: Také mi vadí, že je to jenom 80km, ale dlouhé marathony se už moc nenosí a vládne trend zkracování, takže si člověk moc nevybere.
jedeme s Jontim dlouhou a Šári (včera menší polet), pokud bude ok, je přihlášena na krátkou. V neděli dáme malinový XC a kouknem po cestě na Elitu na trati.
jedeme v pátek a budeme mít základu ve Svratce u nás na chatě. Kdyby někdo chtěl, ještě 2 místa na chatě jsou volný. V autě bohužel už full house.
ať se dá Šárka do kupy.
nevíš, jestli se dá někdy během víkendu zkusit techniku na XC trati, ale aby se tam člověk nemotal?
já si kousky projížděl přímo ten den :) mezi ofiko závodama je vždy alespoň hodina čas. RNR ani Giganta jsem ale nevyzval, v TV to vypadá ok, ale v reálu to jsou celkem prasečiny a dost lidí tam i padlo, těch co se zasekli to ani nemělo cenu počítat – uvidíš sám…
uvidíme se v sobotu na startu a domluvíme se co a jak v neděli kde máte základnu?
jo, v sobotu se uvidíme na startu a pak až v cíli:D.
bydlíme kousek za Ždárem, v Polničce
jedete tam nědko ze severní moravy ??, já se tam chytám, tak kdyby chtěl někdo vzít(a přispět mi na benzín) tak by to bylo ok :)
Ahoj,
na 55km mi závodník s čílem 202 půjčil pumpičku, bohužel jsem ho v cíli nenašel. Rád bych ji vrátil. Když tak napsat na email co mám v profilu. Děkuji.
jinak teda slušný sračky. Oboje desky pryč a pístky jsem musel chvíli resuscitovat.
Přitom je to za sucha tak krásná trať :/
taky jsem vyhazoval desky, které do soboty měly najeto tak max. 100km…a nechci psát, odkud všude mi lezl celý den písek…:)
Nevím, za mě byla šela horší co se týká bláta, alespoň co se týká kola, tak je na něm méně bláta :-). Jinak jsem to jel poprvé a překvapila mě rozdílná náročnost prvního a druhého kola :-)).
jak psal Darkson: příjemné s příjemným :) :) :)
to muselo být oužasný :-) btw. nádhernej teleport
hezkypekne:)