Mám možnost koupit silniční meridu race-lite 905 com za 27 tis.Je to dobrá volba?Jak sou hodnocena silniční meridy?
Mám možnost koupit silniční meridu race-lite 905 com za 27 tis.Je to dobrá volba?Jak sou hodnocena silniční meridy?
ahoj, jezdil jsem sculturu loňskou 905 a drahá tohle co chceš koupit a paráda!!
letos jezdím na speeder carbon t5 a taky super(pro mě lepší, mám raději rovnější rodla)
doporučuji..
pokud jsi ochoten si pro to kolo dojet do Brna, nabízím cenu 26, ale pod to to nejde ani ťuk..
Ahoj,díky za reakci.Přiznám se,že ji můžu mít též za 26,jen je to mimo Brno.Jsem rád,že mi to schvaluješ.Mám 192 cm,mylíš že velikost XL /59cm/je v pohodě?Díky
mám 905 2010 a zatím dobrý :) komplet ultegra za ty prachy byla supr :) akorát ráfky a dráty jsou nic moc ale za ty prachy … mám na ní 15000 km (a na zadku ještě původní plášť cca 10 km na zadku :D – na předek jsem chytl šutr když jsem jel za kamionem)
Ještě,jsem uvažoval o jedné variantě a to author A5500 rok 2011,nejlevněji jsem ho našel za 22 tis.Ten je na 105.Jsou to sice 4 tis.rozdíl,ale nevím co kvalita merida versus author.Měl jsem MTB i treking author a byl jsem vždy spokojený.S meridou moc zkušeností nemám.