• Dan.45

Díval jsem se na modely od Meridy 2011, halvně tedy Scandium 3000-D a zaujal mě rám tohoto kola, myslíte že budu samostatně k prodeji, popř. jakou cenu a váhu by jste tomu tak tipli ;), díkec

http://merida-bikes.com/…ndium+3000-D

0 0
    • kesu  

netuším jaký poměr tohle scandium představuje ale v minulosti s tím měla merida problémy a praskalo to i scottu,osobně byhc se tomu vyhnul a vzal karbon

0 0
    • Chiron  

V prodeji podle mě určitě bude, Merida samostatně prodává skoro všechny lepší rámy. Jen je otázka, jestli se bude prodávat i u nás. Na těhle stránkách sice je, ale v českém katalogu kde sou i ceny není rám ani celé kola. A oficiální české stránky pro jistotu ještě nabídku 2011 ani nemají.

Každopádně bych raději už šel do FLX. Navíc se mi ten rám nelíbí, stejně jako všechny alu meridy pro rok 2011.

0 0
    • roud  

Tobě se to líbí ? podívej se na tu hlavu a ty trubky od ní ? podle mě docela hnus nemluvě o tom že merida je bezvadnej tester na lidech proto bych do scandia od nich nešel dokud to nebude otestovaný lidma…

0 0
    • ponnylafuma  

Scandium se do ČR vozit nebude – jediná možnost nákup v německu. Cena celkem vysoká – líp vyjde FLX, to se zase nevozí do němec…

0 0
      • miki  

Ona se najde určitě jiná cesta jak se k tomu rámu dostat,bud přes Ebay nebo jinak za levnější peníz jak u nás v kotlině.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • kubad  

Otázka zní: proč? :-)

0 0
          • roud  

merida je cool to s těma svejma plečkama nemůžeš chápat :O)

0 0
            • kubad  

jj, ale Grinch už mě chystá nálepky, všechno bude

0 0
              • roud  

hehe jestli to tam fakt nalepíš tak budeš u mě borka největší…

0 0
    • McBlacky  

moc to nechápu a zajímá mě kde je cílovka. Lehčí než carbon FLX to nebude. Životnost ani nemluvím. Navíc scandiový rámy jsou hroznej kostitřas.

0 0
      • destr  

No ale zase těžší jak flx to taky nebude a cena by mohla bejt poloviční ;-)

0 0
        • Vilém  

A zivotnost tretinova? nebo jeste mensi?

0 0
          • destr  

Proč? Mám taky scandiovej rám dva roky a žádný změknutí jak tady všichni tvrdí nepociťuju. Eva ho už ho má roky tři a taky žádná změna.

0 0
            • Vilém  

Nevim, ja to nevozim, ale proste bych veril mnohem vic karbonu, kterej pokud clovek nerozstipe, tak je vcelku „vecnej“.

0 0
              • destr  

No ale to ho buď dřív rozštípu nebo se mi přestane líbit. Navíc na rám za dvacku mi přijde docela těžkej.

0 0
                • roud  

T že rozštípeš rám je už ale o něčem jinym xD

0 0
                  • destr  

No však pokud ho neroštípu, tak se mi stejně přestane časem líbit, tim sem reagoval na to že je „věčnej“ :-). Ted koukám na stránky meridy a ofiko cena flxka je 38t ;-)

0 0
                    • roud  

Tak kdo dnes kupuje kola za ofiko ceny ;o]

0 0
                      • destr  

No každopádně nechápu proš srovnávat ten scandiovej s flxkem, když cenovej rozdíl je takovej.

0 0
                        • roud  

nejspíš proto že je to rám kterej si koupí někdo kdo váhá zda jít do carbonu a celkově scandiový rámy neni problém sehnat kolem desítky takže i ta merida je vcelku dost drahá…

0 0
                    • Vilém  

Ale zase je prodejnej, i kdyz se ti prestane libit. Koupit treba 2 sezony jezdenej scandiovej ram, by moh snad jen blazen.

Ohledne ceny. Ty karbonovy meridy se daly sehnat tak kolem 15t. za rok starej model.

0 0
                      • destr  

Za 15t? To nééé.

0 0
                        • Vilém  

Byly to nejaky posezoni vyprodeje. Pokud vzal clovek cely kolo, rozebral, tak to vychazelo jeste podstatne lip. Musis vsak mit kanaly, kde udat sundane dily.

0 0
                    • Chiron  

Český Merida katalog 2011…

Rám sice má jiné označení, ale je to ten samý.

0 0
                      • destr  

Já si právě říkal, že taková cena tam dří nebyla.

0 0
                        • Chiron  

Mají tam nějakého šotka, teď se na to dívám a ta cena je jak za celé kolo FLX 1000-D. Ale kolik stál původně fakt nevím.

0 0
                      • Ruprt2  

to je koncová cena?

BTW chtěl bych vidět ty pivoty ;-)

0 0
                        • Chiron  

Poznámka na konci: Uvedené maloobchodní ceny s DPH jsou pouze orientační a doporučené.

0 0
    • Duon  

Ja by som typol váhu tak medzi jedným a dvoma kilami :))

no mne osobne sa rámy kde je medzera medzi vrchnou a spodnou rámovou trubkou ,myslím vpredu ako je trubka pre vidlu,moc nelúby.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.