Pro holku 168cm 56kg, sám mám Gravela 10,5kg. Nechce berany. 3× vepředu nevadí. Je na tom něco tak špatně, že to nemám kupovat? Cena bude myslím okolo 18000.
https://www.cyklopoint.cz/…_d66822.html
Díky
Pro holku 168cm 56kg, sám mám Gravela 10,5kg. Nechce berany. 3× vepředu nevadí. Je na tom něco tak špatně, že to nemám kupovat? Cena bude myslím okolo 18000.
https://www.cyklopoint.cz/…_d66822.html
Díky
Tak zkušenosti po prvních 300km a trocha srovnání s Diverge E5 base. Merida = holka 168/56kg, Diverge = holka 164/51kg
Tak ať slouží a dělá radost. Jen je podle mě škoda, že se nepovedlo překonat strach z beranů. Měli jsme doma stejný problém, ale nakonec se mi od kamaráda povedlo na týden půjčit jeho CX a drahá polovička zjistila, že se na tom dá jezdit. Je fakt, že mezi kamarádkami je za exota, ale je spokojená s tímhle … no za ty prachy to byla fakt dobrá koupě.
Jo..je to piha na kráse. Ale na Diverge najezdila docela dost na to, aby tomu přišla na chuť. Tak mladá jezdí s beranama a míň mladá s flatbarem.
Když to tak čtu tak první co mě napadá ten speeder má hlavně naprosto jiný účel fitness kola a gravel kola není to samé dokonce fitness kola není to samé co cross možná jsou hodně podobné ale je to trošku o něčem jiném fitness kola hlavně budou stavěný opravdu na silnici budou nepohodlné . Většina firem si dokonce i ve vyšším v segmentu jim vyhýbá většinou se pohybují tak někde maximálně ke středu , takže nevím jako co od toho očekávat. Není to ani silnička není to ani gravel není to ani track není to ani cross jako myslím si že z toho nic dobrého nevzejde nebo
Jinak jiný kolo by mohlo být mnohem třeba pohodlnější a člověka který je zrovna právě není moc natrénované by to co mu to kolo dá nebo sebere mohlo tvořit hodně hodně kilometrů a hodně minuty kdy ještě by může
No je to mírně pohidlnější silnička s rovnejma řídítkama. Využití je podobné = mimo asfalt je to taková nouzovka.
Jenže silnička by měla kompozitovou, nebo ocelovou vidlici a byla tak pohodlnější. Duralové vidlice na fitness bývají jak sbíječka…
Podle toho, co je na stránkách, tak je tam karbonová vidle.
Ve skutečnosti v tom není rozdíl od Gravela. Jak jsem psal, je to na polňačce pohodlnější, možná to dělají ty řídítka, možná jsem měl předek nafoukaný míň, nevím.