Ahoj,
rad bych si koupil kolo, vyhledl jsem si Meridu XC900, muzete mi nekdo rict vas nazor na ni? Katalog cena je 32000 ale muzu ji mit s 13% slevou. Diky za radu ahoj Radek
Ahoj,
rad bych si koupil kolo, vyhledl jsem si Meridu XC900, muzete mi nekdo rict vas nazor na ni? Katalog cena je 32000 ale muzu ji mit s 13% slevou. Diky za radu ahoj Radek
Ahoj, můj názor na Meridu tu asi dost lidí zná.. já na ní jezdim nějakej ten pátek..geometrii má super..výbava 900-D je myslím na úrovni.. můžu Ti jí nabídnout za 26.250,– s papíry a zárukou. Kdybys měl zájem, tak mi písni.
Bez uz nekam s tim kseftovanim zde na foru. Pokud chces nekomu neco nabizet, tak muzes treba pres mail, ne?
Ach Viléme :D .. myslim, že kdybys sháněl něco levně, tak by ti každá pomoc byla dobrá…tak co se staráš :D o tebe přece nejde ne???
Ano, on jako zajemce asi chce sehnat co nejlevneji, ale ty si zase muzes dat mail do profilu a odkazat jej na to, aby ti napsal, ze mas pro nej nejakou nabidku.
I když mu napíšu, že mám pro něj nějakou nabídku, tak to bude stejně kšeft zde na foru…není to stejný??
No me to tak neprijde. Pokud by se stejnejma nabidkama, jako ty prichazel kazdej, tak nevim jak by to tu vypadalo.
hele, já se tu nechci dohadovat..pokud chceš, pošlu ti maila..můžeme to pořešit po mailu..akorát se vlákno mění v rozpor.. bylo to myšleno dobře, to, že se ti to nelíbí. za to nemužu..
Nic mi psat nemusis, ja svuj nazor k tomuto rekl. Proste se mi takove jednani nelibi, tak jsem se ohradil. Lidi, kteri by mu to kolo mohli sehnat stejnym stylem jako ty, je tu urco dost a dost, ale podobne nabidky tu vidam jen od tebe. Timto koncim, at to tu nezasiram.
OK
ahoj marku diky za nabidku a nabizis to jako nove kolo?
Ahoj, jasně, že jo..jen mi prosim tě raději napiš na mail (mám ho v profilu)..všechno domluvíme tam, díky