Měl bych možnost sehnat za dobrej peníz málo jetýho loňskýho supa 930 , tak se chci zeptat, jestli se to vyplatí?
Měl bych možnost sehnat za dobrej peníz málo jetýho loňskýho supa 930 , tak se chci zeptat, jestli se to vyplatí?
tebe ta nálepka na rámu hodně štve, že? :-D
Já myslim,že se to nevyplatí,stačí když přehodíš rám..
Vážně radši pošetři na náký pořádný kola…
hmm asi jo no.
Já nevím co se ti furt na té DEMĚ nelíbí???Pořád tady špekuluješ za co by to šlo vyměnit,zda se to vyplatí,atd…Máš dobrý kolo,komponentově taky vyvážený a zatím jezdi.Až se ti kolo posere,potom můžeš zakládat takovýdle thready.
No a jestli tě fakt to kolo už nebaví,nelíbí se ti ta DEMA,tak řekni termín kdy a kde,a já si klidně pro něj dojedu.Já bych ho využil.
Kup kola.
Co se ti na té Demě pořád nezdá? Já mít kolo v tvojem osazení, tak si pískám. Pokud se ti nelíbí nápis nebo design rámu, vyměň jen ten rám.
a samolepky
prelep tie nápisy DEMA a AURON keď ťa tak serú
a konečne budeš frikulín
8o)
Asi máte pravdu. Tak mi ještě poraďte , co na kole vylepšit krom kol.
Třeba to hoď komplet do letošního XTR ;-)
letošní XTR neexistuje je 2007 model :-)
žádnym vylepšenim krom kol si nijak výrazně nepomůžeš máš to slušně osazený vyber si něco co ti udělá radost :O) nákou blbost z karbonu něco barevnýho od houpu nebo naký blbiny od kcnc pokud ti to udělá radost klidně si tam třeba dej XTR šalt stejně to o ničem jinym neni…
myslíš? ty C-Ride žádná hitparáda, neříkej že tys nepoznal rozdíl když s dostal nové o půl kila lehčí kola :-)
Vždyť von tam má XTR šaltr :D
no právě :)