Malkin, Malkin a zase Malkin. Zastaví někdo Messiho na bruslích? A zahrají si naši i v Helsinkách? Bylo by k tomu potřeba začít dávat góly, jak to vidíte?
Malkin, Malkin a zase Malkin. Zastaví někdo Messiho na bruslích? A zahrají si naši i v Helsinkách? Bylo by k tomu potřeba začít dávat góly, jak to vidíte?
čtvrtfinále si ještě zahrajou, ale to bude konec
Dneska mě překvapili!Hráli dobrý hokej. Jen ty góly nepadaly :o(
Našim to letos prostě nejde. Při tak vyrovnaných týmech prostě nemůžeme být neustále na medailých. A Rusům bych ten tytul i docela přál. Naši, na 90% půjdou ve čtvrtfinále proti Švédům a ty nás lehce vyřadí. Sleduji hokej už od svých 6 let. A je úžasné, že tak malá země má neustále tak obrovské úspěchy v hokeji. Budu jim stejně držet plce ať to dopadne jakkoli. Příště můžou zase všechny přejet.
Ono je to hodne i o tom, ze v hokeji moc velka konkurence neni. Ale jinak souhlas.
jelikoz je Žeňa komplexnim hracem, tak bych ho uz pis radil k Ronaldovi :)
Přivezou si placku :-))
Se od letoška rozdávají pamětní medaile za účast?
dnes Rusové hráli to, co potřebovali – oproti Švédům mi přišlo, že jeli tak na půl plynu, i když pro čtvrtfinále by byli přijatelnější než Švédi, takže ideálně skončit čtvrtí ve skupině :)
A když ne Messi, tak finále musí udělat Bayern!!!!!
Norové nasázeli Němcům 12 golů. A to mají nejlepšího střelce (Breivik) v lochu…
OMG :D
Ty vole :-)))
12:4, zajímavý zápas :D
Jsou to od přírody střelci :o)).
MS v hokeji? To zní hrdě…
Tohle poměřování pindíků mezi průměrnými evropskými hráči bez motivace a Ruskem nemá s MS nic společného.
Snad by se dal zorganizovat turnaj nejlepších hráčů jednou za dva roky v termínu určeném po dohodě s NHL a KHL..
Na to je přece olympiáda, ne?
A světové pohár, nebo jak se ten turnaj jmenuje..
Světový pohár snad už skončil ne? 1996,2004…pochybuju,že bude ještě nějaký ročník…
my sme mali skvely vikend :) medaila je nasa
Tož ať ti to klapne, když tak dobře hraješ :D.
No měl by sis začít hodně držet palce :-)
…a asi je taky hodně držel! :-)
Dobře Slovácí!!! Kanada opět prokázala inklinaci k psychickým poruchám, bohužel už to chytají i takový hvězdy jako Getzlaf…
No, kvalitně, no :-D
Kéž by tak labilní byli i švédi..
Vůjtka budou vozit v Blavě na náměstí na rolbě :-D
Letos to celkově vyznívá jako akce o ničem.
Tak nějak je to i u mne. Dřív jsem „uměl“ zajít (alespoň na poslední třetinu) někam do hospůdky; tentokrát si to nedávám ani „on-line“ v textové podobě a kouknu jen na finální skore. No, třebas v play-off to bude lepší, ale pochybuji, protože budeme hrát zase se stejným týmem. Takže žádná Kanada, USA, Slovensko, ale (zase) Švédsko… Letošní systém je k prdu… :-(
Bohužel, každoroční pořádání a formát devalvovalo MS dost podstatným způsobem. A tak je hokej jeden z mála sportů,kde na „Mistrovství světa“ nestartují ani zdaleka nejlepší hráči daného sportovního odvětví. V podstatě se tak jedná o jakýsi mezinárodní přebor Severovýchodní Evropy a U-23 zámořských celků (byť mé oblíbené Javorové listy tam mají velmi zajímavý tým – ti nejlepší dostupní hráči jim samozřejmě také nestartují).
Výsledkem jsou poloprázdné haly,spousta zápasů ve skupinách o ničem,hlavní fáze turnaje play off čtvrtek-neděle,spousta omluvenek a hráčů kteří „neprošli zdravotními prohlídkami“ (nedivím se…),atd. A pak srovnejte například s fotbalem,rugby,kde jsou šampionáty přehlídkou těch nejlepších hráčů a zápasy jsou většinou dávno dopředu vyprodané (a za povětšinou ještě horentnější sumy za lístky)..
Část pravdy na tom je, druhá stránka mince ja ta, že třeba Rusi (krom Kovalčuka) nebo Švédi by těžko stavěli něco lepšího, Finové nevím, Slováci chybí snad jen Gáborík…Slabší týmy jsou tam vždycky s tím nej. Tvé oblíbené Listy když postaví to nejlepší, beztak dokáží vyhrát jen na úzkým ledě (Vancouver) nebo když je finále USA-Kanada prostě „povinné“ – Salt Lake. A většina zápasů MS mezi špičkovými týmy bývá docela koukatelná i bez top hvězd, zvlášť play-off…
..a taky je v tom trocha tradice a hodně peněz.
Před komunistickým uchopením moci v r.1989 to byla prakticky jediná možnost, jak dát těm rusům trochu přes hubu..:)
u Švédů mi chybí Sedinové a Lundqvist do brány by se jim asi taky hodil, no a Finům včera hrála jen jedna pětka, takže je to v jejich podání zatím takové rozpačité…
Mě tam chybí hlavně tahle sestava :-)
Švédi mají solidní sestavu jen díky tomu,že hrají „doma“ – i tak schází dvojčata,král Henrik a další. V jiných letech ale posílají výrazně mladší výběry. Mé oblíbené Listy byly na MS v letech 2003–2009 pětkkrát ve finále (3× titul).Olympijský rok 2010 poslali vysloveně průserovej mančaft a vloni prohráli jen jeden,pohříchu nejdůležitější zápas s Ruskem (shodou okolností také jediný na celém turnaji,který Rusací nějak zahráli). Letos by jim to vyjít mohlo – i když zase – ten tým je sestaven hlavně z mladších hráčů aby se otrkali před Soči a další věc,která ukazuje na to jak se v Kanadě bere MS : pochybuju, že by se během Stanley Cupu nebo ZOH stalo , že by kapitán a asistenta kapitána týmu pařili ve tři ráno po zápase (prohraném) někde na diskotéce…
No ale to, že nějaká země nějakou soutěž neuznává, ještě neznamená, že ta soutěž je špatně :-). Angláni do roku 1950 přezíravě hleděli na fotbalové MS…a pak hleděli, jak rychle odfrčeli domů (tuším paradoxně po prohře s USA, o kterých vždycky tvrdili, že nemůžou nikdy fotbal umět). NHL se na zbytek světa dívala dlouho podobně, až 1972 je trochu probral a definitivně asi až Nagano…
Ještě doplním: to, že se někdo ožere v baru ,nedehonestuje ten turnaj, ale ukazuje to na neprofesionalitu dotčených, že…
Tak dneska v 15:15 – „Allez La France!!“
To odkedy fandíš Francúzom?
Hrajou za ně dva Sparťani :-)
Tak to chápem :))
jj, Francúúúúzkóóóó!!! :)
no tak smola no
Gratulace slovákům k postupu.Sem rád že tu verbež kanadskou poslali domu. Dneska ještě skončí švédi a usa.Hezkej den.
A Rusko by taky mohlo skončit
ty jo, Slovaci s tema Kanadanama slusne vyjebali, to cumim.
gratulace.
Jo, parádní zápas. :) Řval jsem, jako kdybychom to hráli my s Kanadou. Gratulace Slovákům a snad se setkáme v semi.
tož pěkně jsi to trefil :)
SVK-CZE semi ;)
Viete prečo bol ten zápas dnes tak skoro?
Pretože Kanaďanom o štvrtej letí lietadlo. :)))
Ba Dum Tss!
gratulace bratrům Slovákům i když mě stály dvě stovky v kurzovce sazka, takhle už můžu v klidu fandit večer čechům, tam jsem z rozumu vstadil na Švédy ale po tom co Slováci vykřupli kanadu už to je stejně jedno a lístek se sázkami jsem roztrhal a zahodil:-)
bohuzel slovaci psotupuji … ale neni se cemu divit,maji trenera cecha :D
proc bohuzel?
o par hodin tu napisem: bohuzel cesi nepostupuji… :D
Svět se nezboří.
no vidíš, aspoň si můžeš u TV v klidu zabékat, to ti jde víc než dobře.
btw, ty máš na slovensku bratra?
Jak jde o hokej, tak neznám bratra! :)
Blahopřeji zemi za pomlčkou k postupu a zároveň tím pádem našim minim ke stříbru, protože pokud porazíme Švédy, tak to máme v kapse… ;-)
to sa este okaze;)
A už se i ukázalo… ;-))
No ale co budou dělat Slováci s těmi lístky na trajekt co odplouvá dnes večer. Blahopřeji bratrům Slovákům. Přál bych si to ale asi se nám Čechům budou hodit. Konečně máte na Slovensku slušného zahraničního trenéra když se vaši Slovenští nejsou schopni mezi sebou domluvit.
Slováci pěkně, dobrá náplast za loňské MS.
Nevím proč, ale mám takový pocit, že si Slováci zahrajou se Švédskem :-(
Statistika mluví jasně a podmínky tomu jen nahrávaj. :)
Jo, jestli švédi čtou zprávy, tak na d náma vedou už 1:0
ale zas na druhou stranu, nemůžou nás porážet pořád :)
Bylo by fajn, jim vyprášit kožich u nich doma.
Tak určitě :)
Jj, máš recht.
Tak každý rozumný člověk nasazuje kolem 20 hodiny modrožlutou šálu :-)
Může být červenomodrobílá kšiltovka? :)
Nějak se v té šále začínám potit :-D
5 minut lítaj a teď se ploužej jak lemry…
obě strany v tom maj trochu hokej…:-)
tyyy voe:))
ten Fasth má kliku jaxviňa
mělo to být 4:1 …škoda
To je nějakej místní sport ne? Neuznávat góly..viz Norové proti Rusku.
golman to měl pod betonem, ale nevěděl to…
do konce třetiny vydržet
a pak začít makat..:)
au, chyba jak ze žáčků
voni snad nechtěj vyhrát, bo co?:))
To „protože“ v poslední větě mi nějak nedává smysl :)
Už zas :-)
Jinak ty bys to měl psát snad takhle, ne: To „protože“ v posledni větě mi nějak nedava smysl :)
chybí tam ne, šťouro..:)
hlavně, aby teď mákli
hmm, tak nemákli…:-(
Už mákli :-)
LUXUS!!
No ještě 29s do konce :))
vingl jak hovado.:))
Moc pěkný.Tak koho budou mít naši kluci ve finále?
finy nebo rusy :-)
Takže derby s ivanama,hmmm to vypadá na zlatou placku.2× v jednom turnaji nás rusáci nešmiknou.
Jen aby bačové neměli větev a na nás nezbyl pouze bronz :o)).
tu meli dnes
jj, čeká nás derby s ivanem…
aby Ivana domácí Fini nekousli :D
vyzera to tak ze sa s nasimi ceskymi bratmi stretneme vo stvrtfinale. stale sme s vami hrali ako pokakani, tento rok to musi byt inak! ;)
vo stvrtfinale urcite..
Něco mi říká, že Slováci ČR porazí.
Já to říkal… :)
Ale notak..50% je hodně, ale stejně předem nevíš nic..:)
Tvl to je pech.15minut se Člováci brání a pak takovej náhodnej gól.No,musej naši chlapci zabrat.Taktika je jasná, jak by řek Ivan Hlinka-vlítneme na ně a dáme o gól víc.
Jak by řekl Hlinka: Abyste se z toho neposrali, je to jenom hokej.
Jak píšeš, kór když dostanou od rusáků sekanou :(.
Gooooooooooool v oslabeniiiii:D
Špatný.
Golman nepředvedl žádný megazákrok a kapitán je nejhorším hráčem…
Budem hrát přesilovku…tak že bysme zas dostali nějaký ten gól? :)
Českej tým si dneska zaslouží prohrát.Když nestrileji tak nemůžou dávat góly.
Dlouhé přihrávky rozhodně nenahradí boj před brankou soupeře..ze čteřech hráčů je v max pohybu tak jeden…
Finaaaleeeee
DOVI DOPO :D
Drzte nam vo finale palceeee ;)
co bude delat slovensko ve finale sem fakt zvedavej. dneska byli za pulkou 2× :-)
Ale hokej sa hraje na góly, nie na šance ;-). Samozrejme boli chvíle kedy ste boli lepší, ale ale, VYHRALI SMEEEEEE!!! :-)
No bylo jich nějak moc, ale to je prostě dobře zvolená strategie Slovenska a málokdo dneska čekal, že by Slováci vodili celý zápas. Dvě šikovně využitý šance ve třetí třetině (víckrát se možná ani ke Kovářovi nedostali) a je vymalováno. Není co vytknout, dobrá práce od Slováků. Takže gratulace je na místě a zatopte Rusákům! :)
:-) Njn Rusko je asi rozbije. Ale mozna to zase nejakyma tema nahodnyma golama vyspidlaji.
Co dodat. Nejhorší výkon za posledních 10 let.
Nezbývá než popřát slovákům, aby porazili rusy..už kvůli Vůjtkovi…
nj, nechapem ako ste sa vobec dostali do semifinale
jde vidět že si ty předchozí zápasy neviděl a proto z tebe lezou takové sračky.
videl som zapas proti svedom, hrali ovela lepsie, zasluzili si postupit, ale piskalo sa vtedy zaujimavo a ten vas vitazny gol…lol
Fauly byly pískané na obě strany úplně stejně, říkalo to taky mnoho lidí, určitě i vaši komentátoři kdybys je možná poslouchal, vítězný gol byla krásná akce, nevím co se ti na tom nelíbí a naopak švédové hráli znatelně hůř než my, ztráceli puky, neudrželi se v útoku, nepřesné přihrávky, nic jim nešlo, asi si viděl jiný zápas.
No lol. Švédi hráli líp prej.
kaslite na to. obidvaja ;)
Díky velmi špatnému výkonu švédů.
Jasanda, doufám, doufám, že finále bude Slovensko Rusko a snad dostanou Rusové klepec :-)
Proti okupantům bych fandil i Horní Voltě.
Bol som sa dnes popreháňať na bajku v Karpatoch a potom som odpočíval pri poslednej tretine hokeja. Tomu sa hovorí príjemne strávená sobota.
co tak karpaty zajtra o 8ej? :)
To už asi nie, treba sa mi aj rodine venovať.
Vidíš, aj som rozmýšľal, že založím vlákno Lemra výlety BA. Vôbec som inak nevládal do kopcov, a venoval som sa aj geocachingu, čo tak trochu rozbíja ten výlet. Šak kamoš aj frflal ku koncu :)
Ale som rozhodnutý jazdiť viac ako minulý rok. Mám nový bajk tak ma to aj viac teší teraz.
ja mam rad lemra vylety :) cez tyzden jazdis? myslim poobede, 16–17h…
To je nereálne momentálne. Uvidíme v lete, to už budem mať novú prácu, ktorá je oveľa bližšie k domu.
Ale vymyslel som si také, že ráno o šiestej na pol hoďku. Už som to raz skúsil. :)
o 6? oufff :D ja som schopny najskor o 8ej :) tak snad buduci vikend. poslem ti sms den pred tym.
ako smiesne teraz vyznievaju (po tom slabom vykone cz timu) vsetky tie zvasty tuto o povinnej vyhre atd.. Haa haa
Dnešek je pro ČR národní team z ostudy kabát… A zítra budou další dva. Sověti smáznou Slováky z ledu a ČR team dostane 5:1, protože Finové jsou ******** na Sověty a musej si to někde vybít…
To vůbec nemusí být pravda.
zejta muze pomoct slovakum jen golman, hokejove už ukazali vše co umí
ukazali a aj pred chvilou vam…vy ste zato toho vela neukazali :D
Z tvého priespevku cietim eroganciju, hej.
jasne, co jinyho, hey
to si napisal v akom jazyku? ci si si ho prave vymyslel? :D
to je slovenština řízlá madarskem :-D
Napiš něco o zápase…
Voe, jsem se snažil mluvit řečí tvého kmene :-)))
Jo a to jsem si dneska dal k obědu halušky z bryndzou a vy pak takhle, ale byl dobrý, šmakovalo mi.
Vždy vyhrá LEPŠÍ !!!!!!!!!!!!!
Ne, vyhráli jednoduše proto, že chtěli víc vyhrát a něco pro to udělali.
+1
Nedvěd šel včera večer za písničkou a dneska mu bylo zle, no.
Kostky jsou už vrženy…
Nejsou, boj začne až zítra..
aj kanadania si mysleli…
…aj ked objektivne treba uznat ze malkin valcuje…
Taky si myslím, že p. Vůjtek dokázal přesvědčit ty správné hráče a vyzbrojil je super taktikou.
Aloisovi se to jako obvykle nepodařilo…
Já si myslím, že Slovákům pomohl Vůjtek jak někdo, solidní náplast za loňský rok, Vůjtek se asi nedá srovnat s tím šíleným Kkanaďanem. Stará Československá škola, no. Tak snad to ve finále Slováci dorubou ke zlatu.
vujtek je momentalne asi najoblubenejsi cech na slovensku :)
suhlasim, asi to bude ozaj aj velkou zasluhou trenera.
myslim ze mas pravdu. prvykrat som mal pocit ze nasi z vasich nemali komplex:)
Snad se to nestane pravidlem…:-)
české hockey fans může uklidnit snad jen to, že po olympiádě zase Lojzu vystřídá Růžička, kterého po pár letech zase Lojza…
Jestli nechce s tou Slavií sestoupit, tak by si měl to místo u nároďáku řádně pojistit.
Připomíná mi to ftipy o francouzské armádě – je schopná vyhrát, ale nesmí jí velet Francouz:-)
Lekce z jednoduchosti, zaslouženej postup Slováků. Zejtra je ale Rusáci přejedou jak parní válec. Naši budou mít s plackou problém…
…a stanou se prvním mužstvem, který od zavedení play-off 1992 projdou velkým turnajem bez ztráty bodu.
No co, aspoň byl dneska na kole krásnej klídek… Takhle prázdný Jizerky o víkendu a za takového počasí, aspoň k něčemu je ten hokej dobrej.
tak dneska se to konečně roslouskne. finále fandím určitě slovákům, ale pravděpodobnost že vyhrajou vidím jako že najdu třicet míčů pod podlahou u mě v pokoji:-D s tím finskem je to podle mě otevřené, my jsme nasraní na sebe protože včera jsme si to prohráli sami, finové zase na malkina.
p.s. jediná šance slováků na úspěch je, že stejně jako včera, nenápadně odstaví soupeřovy klíčové hráče. to byla panečku strategie.
tak dneska se to konečně roslouskne. finále fandím určitě slovákům, ale pravděpodobnost že vyhrajou vidím jako že najdu třicet míčů pod podlahou u mě v pokoji:-D s tím finskem je to podle mě otevřené, my jsme nasraní na sebe protože včera jsme si to prohráli sami, finové zase na malkina.
p.s. jediná šance slováků na úspěch je, že stejně jako včera, nenápadně odstaví soupeřovy klíčové hráče. to byla panečku strategie.
Rusové dokážou vyvinout ohromný tlak, asi jako Kanada ve 2. třetině. To povede buď rovnou ke gólům, nebo k slovenským faulům a totální únavě. Laco chytá úžasně, ale dnes to vidím (pokud nebude zápas rychle hotov) na 40+ zákroků…Klíčový hráč je sice Malkin, ale určitě by tam bylo dost jiných, co zaskočí :-)
Rusové musí a Slováci můžou a chtějí..
Docela bych si Slovensko tipnul, i když to dělám nerad..:)
:-))
Doufám, žes to neudělal za peníze ve Fortuně.
Bohužel ne..:))
ach jaj :(
vy se sjiždíte po nás a čekáš něco jiného na oplátku?:-D
Tak tohle může vymyslet jedině totální ***** pravděpodobně velmi nízkého intelektu…
..a nezlob se, ale dávat to sem a zbytečně jitřit další emoce je taky blbost..
Nie je pretože dúfam že každý kto tu má fb to nahlási aby sa to čo najskôr zastavilo.
A napadlo tě někdy, že to je přesně to, co podobné existence chtějí? :) Získat si popularitu a ty je v tom ještě podporuješ. Prostě to ignoruj.
na co si hraješ tady? už druhý den si léčí slovně tvojí krajané „český syndorm“ a ty tady hledáš podporu pro banování nějakého trolla na fb? jdi se raději vyjet, než řešit tady cypoviny.
Moc to žereš ;)
tak tak, neviem čo je horšie – či samotná skupina, alebo koľko ľudí to rieši a píše tam aký je autor hmhmt a podobne :D
Nic takového se přece ani stát nemůže, tóthové jedou přece domů na ovčí karavaně..
načo to sem cpeš?
akurát pár mládencov si tu na tom bude liečit svoj syndorm
Tak jasně. Tyhle věci jsou především provokace od tupanů.
Navíc ani nevíš jaké národnosti je autor.
Ignorovat, vymazat, zatratit…
tak určitě, mnohem lepší zadostiučení je, že snad slováci nevyhrajou…
sem pustil STV a tam naši vedou..:)
.. a trma vrma..
Hotové vyřízené, titul zaslouženě Sborné. Dodnes nechápu, co se tam stalo 2010, kdy už v SF s Němcama to bylo trápení a s našima pak rupli finále. Letos mi připadá, že nemají slabinu, předvedli vše-obrat se Švédy, takticky vyspělý hlídání výsledku s našima, koncert nejlepšího hráče MS proti Finům i suverénní klidný výkon s vědomím vlastních schopností ve finále…
s tím naprosto souhlasím
No já ne, ale možná si to jejich NHL stars pouští před spaním a zoceluje je to, protože jsem nikde neslyšel, že by někdo z nich měl bebinko a neprošel nějakou prohlídkou…a tudíž nemohl přijet.