Ahoj, mám možnost koupit toto kolo za 16tis. Které v TOP stavu.
Musel bych přes celou republiku cca 400km.
Cena se mi zdá nízká, kolo se mi líbí.
Je to reálná cena?
Děkuji
Ahoj, mám možnost koupit toto kolo za 16tis. Které v TOP stavu.
Musel bych přes celou republiku cca 400km.
Cena se mi zdá nízká, kolo se mi líbí.
Je to reálná cena?
Děkuji
kolo je na 29tkách kolech, řazení Sram NX 1×11, kliky s dutou osou Sram NX, zamykací vzduchová vidlice Rock Shox Judy, hydraulické brzdy Shimano, hydraulická sedlovka s ovládáním na řidítkách, kolo je v top stavu, super pro vyznavače delších rámů …jedná se o model 2018, ještě před pár dny byly v ČR na netu za 46000, poslední cena na heurece je 37000kč, cena za použité kolo 16000kč, mám velikost M, L,
Tam a zpátky 800 km, cca1600,– za benzín, přijedeš tam, kolo nebude to pravé ořechové (třeba kvůli velikosti nebo něčemu, co zjistíš na místě), ale vzhledem k cestě si řekneš „to se poddá“, ono se to pak nepoddá a budeš se trápit na kole, které není to pravé ořechové.
Jo, těžká volba.
Z těchto chatrných fotek ti bohužel nikdo nic neřekne. Je potřeba poslat podrobný výpis komponentů a nejaké bližší ostré fotky. Pak můžeme posuzovat.
Nicméně takhle na první dobrou to nevypadá špatně a cena je taky rozumná (vůči výbavě).
Nic víc se asi říct nedá, ale pokud se líbí a velikost vyhovuje, úplně bych se toho nebál.
*****, až teď jsem zjistil, že celý model je uvedený v nadpisu vlákna :D Soráč. Za 16 asi dobrý :)
Díky za bleskové reakce, jestli mi sedne neruším, jezdím teď 26 kolo, měřím 188cm, delší rám by asi neměl být překážkou ( i když popravdě nevím, co si pod tím představit.) Poprosím tedy o detailnější fotografie …
Za 16 bych to bral
Já bych tam zajel, projel se na kole a vidělo by se. Každopádně, já bych to bral i za cenu 1600 za benzín.