zlámal jsem o5 rám a tak hledám něco na čem by se dalo jezdit trošku dýl.Prosím poraďte
zlámal jsem o5 rám a tak hledám něco na čem by se dalo jezdit trošku dýl.Prosím poraďte
AHA!? Road,XC,DH,FS,BMX,......????
4×, DJ, AM, EN, Trial…?
Doporucuju neco od RB. Treba RB CRX, to je bomba ram. Nechci propagovat to co mam. Pred dvema tydny mi me RB ukradli a ted jezdim na starsim GT a je to sakra rozdil. RB je mnohem lepsi. Geomertie, komfort, akcelerace…nesrovnatelne. Jini mozna budou doporucovat ruzne NO SAINTY LUCIFERY…atd. scandiove ramy, ktere jsou trosku lehci, ale ver tomu, ze RB je trochu tezsi, ale urcite nebezpeci prasknuti nebude tak vysoke jako u tech ruznych zeslabovanych a odlehcenych ramu.
Ať je to na cokoliv, jestli lámeš často rámy (technika, těžký terén, hmotnost?) tak spíš nějakou ocel. Např. Kona Explosif (XC)
A co třeba Trek 8900?? Není sice nejlehčí (19" nějakých 1800 g tuším) ale měl by něco vydržet. Na Treky je 5 let záruka (i když tady někdo psal, že musíš splnit nějaké podmínky, ale to já nevím, mi nic takového neřekli a v záručáku jsem se nic takového nedočetla). Má ho tady pár lidí a chválí si ho. Já ho mám taky a taky můžu jen chválit…
tady je těžký radit, když vážený Kolomaz nenapíše, na co ten rám chce a co od něho očekává:(
no tak říká, že MTB, tak něco v té sekci…někdo mu poradí XCéčkovej rám, někdo na freeride, nekdo na DH a ať si chlapec vybere :)
maminka mi vždycky říkala, že na silničce se po schodech nejezdí…
Luzifera si nekupuj. Je lehkej, pevnej, tuhej, hezkej, 5 let zaruka a navic uz ho mam ja :-))))