Ahoj.prosim vas o radu jaký mtb ram koupit kolem 20 000Kč???Mam slabost pro carbon ale tech za tu cenu moc neni…tak prosím pomocte..díky za radu…
Ahoj.prosim vas o radu jaký mtb ram koupit kolem 20 000Kč???Mam slabost pro carbon ale tech za tu cenu moc neni…tak prosím pomocte..díky za radu…
Kdyby ti stacila velikost 18", sel bych do titanovyho Ziona. www.bicy.cz/…e-detail.php?…
mm 20
Za takovou cenu bych nic jineho nez karbon nechtel. Do 25k se da koupit treba Merida, nebo Axman. Vybornej hlinik, pokud netrvas na nejake kultovce poridis kolem 10k.
meridu maj na jejich stránkách jen 18ku
Mozna jeste tohle www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
Duratec bude mýt pro rok 2007 novou verzi. Takže bych buď počkal na tu novou, nebo zkusil sehnat tuhle letošní s trochu větší slevou. Jinak mě se taky moc líbí. Cena už tak moc ne :-(
Ber to jen jako námět – vůbec nevím jaké jsou :-)
Asi jeden z mála do 20 www.koloshop.cz/index.php?…
taky by mě zajímalo jaké by jste poradily…
Kup si nějakýho Authora…:-)
a co superior? Ten se da taky sehnat do 20 000.-
To je dost penez na pevny kolo.....vzhledem k uzitny kvalite. Nevim nezavodim tak to asi nikdy nepochopim…
jsem myslel že mi poradíte více rámu…
Přitlač na penize a pak to pujde
no já si myslim že 20 za rám je dost ne???
Tahle poznámka asi dost lidí zmátla: Mam slabost pro carbon ale tech za tu cenu moc neni.
proto píšu abys přitlačil na peníze, pokud ti stačí Al tak je výběr mnohem širší. Co třeba tohle: www.kupkolo.cz/…uct_info.php?…
Jelikož je dotaz všeobecnej, tak někde jsem viděl v akci Norco za 19.990 i s tlumičem:-)
Teda přesněji řečeno Sixe.
Kde kde kde? :-)
Rám samozřejmě, už nevim.
Je mi jasne ze jenom ram. Stejne na neho nema, ale jen me to tak zajimalo :-)
…nemam,…
Kona Kula Primo
A nebo Kula Supreme. Ale pevnej rám za 20.000 je fakt snobárna. Nevim, v čem se bude lišit od toho za 10.000
moje řeč… bych radši přitlačil u kol a vidle
Lišit se bude, ten za 20 snadněji praskne.
widli mam celkem v pohodě skareba platinium
no tak tomu zrovna moc v pohodě neřikám… dneska už je trošku překonaná co do tuhosti, chod má skvělej
A není toho karbonu všude už nějak moc?Za ty peníze možná i titan a nebo nějakou ocel na míru.
Kona Kula Supreme 06 (07 má blbou barvu…) P.S. Neprodává se oficiálně. Takže buď z USA, nebo ti ho dealer v ČR sežene z evropskýho skladu, ale je to dražší…