Nemáte někdo tip,kde by se dala sehnat(pokud vůbec)řidítka rovná,váha do 130g.Šířka 600mm.Pro představec OS.Hliník.Může být i odkaz na bazar.Dík.
Nemáte někdo tip,kde by se dala sehnat(pokud vůbec)řidítka rovná,váha do 130g.Šířka 600mm.Pro představec OS.Hliník.Může být i odkaz na bazar.Dík.
Proč zrovna taková váha? A musí být hliník?
Chci odlehčit kokpit.Teď mám Truvativ Stylo Team(160g.),chtěl bych ještě s váhou dolů,ale pokud by to bylo o 10–20g.,tak na to kašlu.Karbon bude většinou ,,raketa,,peněz.Asi tak.
Kašli na to, stejně za chvíli budeš kupovat širší řidítka.
Z širších, i 800 mm jsem se vrátil k 600mm.
Upalte kacíře!
Já bych těm gramařským věcem nevěřil. Milé se povedlo ohnout truvativ stylo race rodla při malém pádu. A to vážily 193 g (580 mm) :-)
3 milimetry na gram. Moje osmistovky mají 2,8 mm na gram. Mám se začít bát? =D
Ano, můžeš se bát, dávám ti svolení:-) Pravda je že jsem čuměl jak puk jak se jí to povedlo. A to 193 g žádná echt gramařina ještě není.
Chtělo by to někoho, kdo nám řekne kolik udělá 0.2 g hliníku/mm na tloušťce stěny, jelikož se mi to nechce počítat..
Ano, upalte mě. Na kratší jsem se vrátil po zlomenině zápěstí.
Prosimtě klid, já si tu dělám prdel z módy metrových klacků na XC aby bylo jasno.
Metrove by byly super :-) Hlavne pri prujezdu krovim a mezi stromy :-)
takový karbony se po shopech různě nacházej za super peníze, protože to nikdo nechce… vyndej ježka a krytku a máš ty gramy dole zadarmo
Moc takových nebylo ani v době, kdy byla 600 normální šířka. Podíval bych se na Easton EC70 a EC90, třeba je ještě někde seženeš za levno. Nejspíš u dovozce – progresscycle.
Bontrager 115g, jen v šířce 580mm, ale za super cenu…
Aha, pardon. Tys chtěl hliník. Tak lehkýho snad nic v Alu není…
KCNC SC Bone Flat 60cm někde mám, mají kolem 125gr.
mám na kole Ritchey PRO (rovná, hliník, asi 580mm), je na nich napsáno 140g, ale asi se už těžko dají sehnat.