Ahojky,v pátek asi pojedu pro toto kolo(možná)a chtěl bych slyšet pár názorů na tento bajk…jak ho hodnotíte..díky.Mám 180cm,98kg…
Ahojky,v pátek asi pojedu pro toto kolo(možná)a chtěl bych slyšet pár názorů na tento bajk…jak ho hodnotíte..díky.Mám 180cm,98kg…
V pohodě kolo, tady bude hlavně žáležet za jakou cenu ho můžeš mít, tu co uvádí výrobce bych za něj nedal.
o 2000,– dají dolu cenu v obchodě kam pojedu…
Hm tak to není moc to za tu cenu se dají sehnat lepší kousky rozhodně bych se to pokusil ukecat minimálně na 25tis.
Ne každej je socka, aby diskutoval o pár stovkách…
Letošní model má Rebu, takže ten rozdíl až tak zajímavej není…
Takže Reba je to samé co Recon,nebo je tam nějaký rozdíl..na předešlém kole(bylo mi ukradeno)jsem měl RST first air…tak tam bude pro mě asi změna..
Recon bude podobnej jak ta F1rstka, jenom bude progresivnější (čím víc ve zdvihu, tím je tvrdší). Reba je proti Reconu úplně jiná vidle, hlavně daleko líp nastavitelná díky dual-airu.
Co je daleko lip nastavitelne? Stejne 99% lidi nastavi pozitivku stejne jak negativku.
A odskok doprostřed, já vím… Ale ta možnost doladit si to podle sebe tam je :).
Reba neni totez co Recon.
na tento kousek jsem také koukal ale nechci to pro barvu a řazení..
Ahojky,tak dnes jsem si koupil Trek 6500(2012)..foto potom dodám i popis..ale překvapen jsem byl z řetězu na tomto kole.Je tam KMC X 10…je to řetěz v pohodě…Čekal jsem že tam bude nějaký ten od shimana…ale..