Ahoj, plánuji na cca léto nějaký výlet po Evropě, v podstatě kamkoli se pár týdnů na těžko trmácet. Chce se někdo přidat?
Ahoj, plánuji na cca léto nějaký výlet po Evropě, v podstatě kamkoli se pár týdnů na těžko trmácet. Chce se někdo přidat?
případně dal by mi někdo kontakt na někoho kdo podobnou cestu plánuje. Dík :-)
Ahoj,co přesněji máš v plánu?já uvažuji o Innské cyklostezce…
Ahoj, ráda bych se k tobě přidala :-)
no, v podstatě nepsal, na které léto to plánuje…
x
Kdyby slečna byla z krásného našeho kraje slezského a měla ráda MTB, tak znám traily:-)
Trailový výlet na těžko po Evropě? :)
Sakra, jsem to ale zoufalec:-)
Ahoj,letos je v plánu kolečko po Francii…
jaka trasa?
Zhruba takhle
jo tak tuhle trasu by si rado zajelo hodne zajemcu :)
A kdy?
Ahoj,mě to je v celku jedno,můžu klidně i v dubnu,jel bych i víckrát,mám cyklomapu celé Francie ,minulej rok jsem jel ze Štrasburku k Rýnským vodopádům,letos v plánu start z Basel.......
ja se chystam na zapad podle Eurovelo 6 – bohuzel, je tezky vubec zjistit kudy to presne vede, snad je to znaceny a kdyz ne… tak nakonec to vzdycky vede podel reky (ve Francii Loira) a pak nejak na jih (podel pobrezi ?) do Spanelska. Zatim zkoumam kudy presne a kde sehnat nejaky mapy ktery by byly k necemu.
téhle trasy bych se chtěl taky držet,mapy najdeš tady http://www.af3v.org/…taillee.html
dik, zajimava mapka, tuhle jsem jeste nevidel i kdyz googlim jak vztekly, Francouzi maji ve zvyku se prilis spolehat na svuj nesrozumitelny jazyk :)
Využiju tohle vlákno k dotazu.
V druhé půlce června bych se rád vypravil po vlastní ose na Balkán s cílem v Albánii/Makedonii. Protože bych chtěl jet přes Chorvatsko co nejvíc podél moře, rád bych se zeptal někoho kdo má zkušenost s tím, jak to vypadá s provozem na Jadranské magistrále na přelomu června/července. Dá se to na kole projet, nebo je to o hubu?
PS: Kdyby čirou náhodou někdo nevěděl, co s časem a chtěl se přidat, tak společnosti se nebráním :)
Horší už je to snad jen přímo v červenci.