Vymamlasil se me predni naboj a uvazuju bud koupit DT Hugi 340 přední za 1 990,00 Kč a nebo American Classic MTB-105 za 1 390,00 Kč. Do ceho by jste sli vy? Cena rozhoduje az na prvnim miste, ale vyplati se priplatit?
Vymamlasil se me predni naboj a uvazuju bud koupit DT Hugi 340 přední za 1 990,00 Kč a nebo American Classic MTB-105 za 1 390,00 Kč. Do ceho by jste sli vy? Cena rozhoduje az na prvnim miste, ale vyplati se priplatit?
me nikdo nerekne aspon jednu spatnou zkusenost s tim ci onym nabojem? :D nebo naopak dobrou zkusenost, co prezil ci kolik najel km, udrzba apod… ?
A co se muze posr.. na predni nabe?tam bych resil jen hmotnost pripadne ktera se Ti vic libi
Kup si AC zajima me jak dlouho vydrzi…,) libi se mi ta hmotnost…
rozohoduju se podobně, akorát u zadního náboje;-)
Tak tam bych vzal na 100% 340ku.Volnobezka mi pripada oproti AC neznicitelna
u mě zase vede spíš AC a bejt prachy, tak je RB Reactor…
no ten rb není tak dobrý jako dt
spíš sem koukal přeba po onixu, ale když sem vidlě jak se někonmu na vyjížďce po praporky, tak k tý značce nemam až takovou důvěru..
nebo xtr z ebay – vys*aný konus jsem ještě neviděl…
Měli jsme na kolech s parťákem rb,já tractor on reactor,když byly nové tak vázly ořechy,takže když si nešlapal,průvěs řetězu a pak špatné utěsnění ložisek ořechu,sníh=smrt ložisek.
to mi připomíná moje ringé;-)
reactor je krasnej,ale na DT rohatce se nema co posr.. pokud to nenamazes nejakou superhustou vazelinou
340 a jiný čísla, ne?
Jo,rohatku ma 340, 240 a ty novy,myslim 170?
Akorat ne kazdej snese tu kanonadu co to vydava:)
a slyšels ringlé?
„pěkně ti to cvrčí“ „cožééé?“ ;-)
Bohuzel jsem jeste nemel tu moznost
Kdyby ses ptal na zadní, vzhledem k životnosti bych doporučil asi 340 z těhle dvou, ale u předního si myslim že je to v podstatě jedno, takže bych vzhledem k ceně a váze vzal určitě AC, vnejhoršim koupíš po roce pár ložisek za pár korun.
kua co ses to za chlapoholku?? sem ti chtel pochvalit nik a najednou nevim kdo to tu pise =-O
jo ok, napsal sem to ja gorgov, verca neni pres naboje kovana:)
pjekny je zes to napsal zase z jejiho niku;) :D ta ji rekni ze ma moc peknej nik;)
btw pro lidi, kteri nezavodej, myslim neni dobry honit gramy na ukor vydrze(a pak casteho behani- prostenal to nespravi) ale myslim ze je lepsi par g ozelet a mit neco vydrznejsiho… g bych resil jen na zavodakovi a stejne jen v pripade, kdy mam jiny kolo na "normalni " jezdeni