Zdravím. Mám problém povolit označeny díl na obrázku, který bráni demontáži ložiska na náboji DT240. Nemá s tím prosím někdo zkušenost? Jak povolit, to zabírá? Zkusil jsem nahřát, rozkapat, bohužel bez výsledku. Díky moc.
Zdravím. Mám problém povolit označeny díl na obrázku, který bráni demontáži ložiska na náboji DT240. Nemá s tím prosím někdo zkušenost? Jak povolit, to zabírá? Zkusil jsem nahřát, rozkapat, bohužel bez výsledku. Díky moc.
Silou.
Směr závitu?
Nářadí upnout do svěraku na pevnym stole, na to nasadit výplet i s pláštěm a ve směru otačení kola (je tam pravý závit) zabrat. Někdy to chce zabrat ve dvou lidech. Šlapánim se to dotahuje a bývá to kure*sky zarvaný.
Jj, tak kure*sky, že jsem to na EXP nábě už strhl.
Strhls ten nástroj, nebo kroužek s ložiskem v náboji? Jestli to v náboji, tak bude celkem bavenda to dostat ven :-)
V nábě :-/
To samy se mi stalo uz taky
Díky moc, zkusím.
nastříkat uvolnovačem a hlavně ohřát vduchem,docela dost.
Díky moc, dnes budu povolovat, tak dám vědět.
Nastříkáno povolovačem, ohřáto a ve dvou lidech jsme to povolili. ???? díky moc všem.
Ještě doplním. Je dobré mít při povolování nasazenou tu vnitřní osičku, aby se kolo při povolení vychýlilo minimálně.
A když ti to náhodou rupne, tak ji ohneš. :-D
Mam dotaz mimo naboj… Co znamenaji ty otazniky? Nevidim to poprve, ale fakt to nechapu.
BF si neporadí s emotikony, tak hází otazníky.
Aha, dik, uz jsem si myslel ze to je nejaka novinka mladsi generace… :)
To je aby ses mel nac ptat.