Náhrada za Shimano FC-M552 2-Piece 42x32x24T, 3x10 speed

10 nepřečtených
  • petrees

ahoj,

mám dotaz. Mám na kole z roku 2012 kliky Shimano FC-M552 2– 42×32×24, 175mm, 3×10 speed. Vypadá to, že časem odejde prostřední převodník. Uvedená sada se přestává dodávat. Tak by mě zajímalo z jaké sady koupit prostřední převodník, aby samozřejmě měl stejné vlastnosti. Popřípadě, jaká sada klik nahrazuje M552jku.

Díky za odpověď, Petr

0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

Z jakékoliv 3× 9 nebo 10 sp se stejným BCD (104 mm, předpokládám). Ten stávající je ocelový? Takže zase ocelový, třeba tenhle nebo třeba asi i tenhle (ověřit BCD) nebo jakýkoliv neznačkový za méně peněz.

0 0
      • ememem1  

docela ktastrofa jak funkcne tak z hladska pomeru cena vykon. ked uz nutne nie shimano tak TA specialities a pod.

Gebhard snad len keby si potreboval poccet zubov na danu roztec co nikde inde neexistuje, tusimze to robia aj na zakazku.

0 0
        • Singlespeed  

Gebhardt je v pohodě, už jsem od něj bral minimálně 20 převodníků, bláto byl jen jeden (zřejmě dodavatel dodal měkký materiál). Co se týče nestandardních roztečí, tak to nedělá. Potřeboval jsem osadit novými převodníky staré čtyřpackové kliky Sugino Impel, u kterých má malý převodník menší rozteč šroubů než je standard a to mi neudělal.

0 0
        • Alojs01  

Bral jsem od něj zatím 3 převodníky a v pohodě. Pravda je, že nejlevnější není, ale slouží zatím dobře.

0 0
        • ˘Ö˘ Krab  

Docela jsi mě nahlodal. Žena má na silničce jejich převodník 48z, musím zkontrolovat míru opotřebení, ale jsem si jist, že je tuhý výborně, projevem dalece přesahuje původní „krajkový“ R500.

A až sjedu zase velký převodník na MTB XT785 klikách, nasadím záložní komplet Gebhardt, hyn sa hukáže.

0 0
    • Bubaaak  

BCD 104 je na 42 a 32, BCD 64 máš na 24.

Takže hledáš 32z 104 BCD převodník

Tak třeba tu: https://www.kupkolo.cz/…-m660_z5681/?…

A mělo by jít i tuten https://www.kupkolo.cz/…c-m510_z913/?…

0 0
    • petrees  

Pánové, mockrát děkuji za velmi rychlou reakci. Již jsem v obraze :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.