len pre info a aby sme predbehli vlakno o 120mm Epicone :-)
len pre info a aby sme predbehli vlakno o 120mm Epicone :-)
Kachna nebo krize středního věku…? =)
to je folklor pri tych „trvalych“ odchodoch / navratoch, podla mna pojde, ale agrument, ze vyhral bez pripravy MTB zavod sa mi zda trosku nedostatocny
taky bych chtěl takhle jezdit bez přípravy :)
nevyhrál, byl druhý. ale že by byl úplně bez přípravy nevěřím:)
jsou různé druhy přípravy, věřím tomu, že se udržuje a jeho objemy v „udržování“ radši nechtějme vědět:)
je pravda, že u něj asi výrazy příprava a běžná vyjížďka znamenají něco úplně jiného než pro nás:)
to by mne taky zajímalo. v každým případě by příští Tour stála za to:-)
asi si hodně věří, protože být jenom druhý, tak to nebude to, co se od něj čeká…
Ze by nejakej novej, zatim neodhalitelnej, doping?
A nebo celou dobu bydlel a šlapal nahoře v Tibetu… .-) Teď má krvinek na rozdávání…
to by ma zaujimalo cim tak asi podlozite svoje uvahy… mozno ten doping sa vola kolo.
Nepodlozim je nicim. Muj nazor na vrcholove sporty, nejen cyklistiku je ten, ze je to jedna velka spina, na kterou se nehodi ani divat, ani ji nijak podporovat. O Lancovi si zadne iluze nedelam a silne pochybuju o tom, ze by byl cistej.
i TY brepto:)
svědek ?
A kde Ty se flakas? Jakto, zes nebyl vcera v Klanovicich? Jsem si rikal, ze urcite prijedes, tak jsem si rikal, jak se spolu po stoleti zase jednou projedem…
Pracovní proces hochu, málokdy jedu domu před 19:00 :-(
ale skoro každej den projíždim cestou domu kolem 20:00 přes Točnou, když budeš mermomocí trvat na společný jízdě :)
souhlasim s tebou
srandisky ale kukni napr. sem , ked sa taketo nieco objavi tak je to malokedy len tak z luftu. a ma len tak mimochodom napada nemal vlani aj contador na TdF nejaky podobny problem ale uz toho bolo na TdF tolko ze to radsej uz nikto nechcel dalej pitvat?
dalsia pekna sprava a "tu ":http://www.cyclingnews.com/news.php?…
neviem ci to uz dorazilo aj ku nam ale vcera som v lietadle zobral nejake nemecke noviny a hned na prvej strane nie ze financna kriza ale „doping tsunami“ a vnutri ze pozitivny doping na TdF mali schumacher (nevyhral nahodou nejkau etapu??) a piepoli a este nejaky rakusan z milramu a ze prave v suvislosti s tym konci karieru zabel. vraj su tam aj este ine mena zatial ich ale taja. a nechali znovu pretestovat prvych desiatich na TdF a minimalne u satreho a cancarellu to „vykazuje neobvykle hodnoty“. sa asi este dockame.....
U Piepoliho to bylo jasne, cely tym Saunier to vedel, jakmile vyhmatli Ricca, vyhodili zaroven i Piepoliho, to neni prekvapeni.
Ano, Schumacher vyhral, dokonce dve etapy, obe casovky, to teda neni dobra zprava :-(
Ale teda jako jestli Cancellara a Sastre, to by byla velka rana :-((((((((
sam sem zvedavej kolik toho najdou viz clanek
Tak hlavně, aby nechytili Kreuzigera…
je to jednoduchý – pojede a vyhraje, přece by se nevracel aby byl druhý. Když se rozhodl, tak si musí věřit :-)
Tady si to můžete poslechnout přímo od Lance.
Jen pozor o TDF se nezmiňuje, jenom mluví o profesionální cyklistice:)
je mi to jedno
pokud k tomu bude mit Lance odpovidajici team tak ma velkou sanci ! docela se na to tesim
Konečně nebude Tour tak o ničem jako letos..
nemyslím, že by letošní Tour byla o ničem
Kibice moc neposlouchej :-)
armstrong nemá v profesionálním sportu co dělat, stejně jako ten atlet na protézách. Můj názor je, že by měly být nějaké zdravotní standary pro vrcholového sportovce. Pilot dopravního letadla taky nemůže mít 6 dioprtií i když s brýlema vidí dobře. Armstrong si může uměle udržovat hladinu testosteronu na maximu a tím má výhodu oproti ostatním. Zdravotní standardy by třeba v profisportu vymítily spousty astmatiků / kortikoidy překrývají jiné látky v těle /.
No tak ale to je diksriminace ne?? to mas jako kdyby fotbalista nemoh hrat bez čoček! nemuzes srovnavat pilota a cyklistu :) a kdyz jsi to vezmes tak to neni jenom ze ma ten dar sedl na kolo a jel a vyhraval musel pro to drit… ta proc by nemohl zavodit???
ten pilot byl příklad. to že se znovu posadil na kolo mu přeju a mám i radost, že tu mrchu porazil, ale zdravý cyklista si píchat testosteron prostě nemůže a taky si nemůže jeho hladinu upravovat nebo držet na optimální hladině. nejsem lékař, ale co jsem četl, tak testosteron je významným hormonem s vlivem na výkonnost obecně…
co je na tom diskriminačního?
netvoří se mu nějaká látka v těle má smůlu neměl by si ji doplňovat uměle, a pak ať si klidně závodí, ale netvrdím že jeho uspěchy jsou nebo nejsou tímto způsobeny.
Ti co mu to povolili asi budou vedet jak to je doopravdy a jak velky vliv to ma na jeho vykony kdyz uz je ta doba ze se jde po dopingu tak tvrde
no vydíš němu to povolily a jinému sebraly žlutý trikot vítěze protože měl v těle uměle přidaný i když byl v limitu tak to pak není diskriminace když jeden může brát a druhý ne?
To víš, ženský myslí druhým koncem. Asi se jim víc líbil, tak mu to povolily a druhému sebraly :-)
To neni zcela spravne. Armstrong si testosteron musi brat, kdyz se mu netvori. Bez nej nemuze clovek (ani zena) normalne fungovat. Takze ne, ze ho ma povoleny, on ho brat musi. A co se dopingu tyce, nikdo mu ho ofiko povolit nemuze, ale zaroven nezakaze, protoze mu ho nemuzou najit. A dokud mu neprokazou doping, tak dle presumpce nevinny nedopuje…
Hezka veta (budiz zaramovana):
Bez nej nemuze clovek (ani zena) normalne fungovat.
znám spoustu příkladů, které jasně dokazují, že ženy jsou naprosto jiný živočišný druh :-)
dokonce ani žena :-)))
Jo, to se mi podarilo :-D
Diky za upozorneni, bylo to mysleno tak, ze kazdy clovek bez rozdilu pohlavi potrebuje testosteron – ne kazdy to vi, tak jsem to zminil :)))