Zdravím bikeři, po dlouhém vybírání jsem si nakonec vybral Scott scale 50 2010. http://www.kolasmichov.cz/…50–2010.html?…
Jaký máte na toto kolo názor a popřípadě zkušenosti.
Nebo v této cenové relaci koupit jiné? (jaké)
Zdravím bikeři, po dlouhém vybírání jsem si nakonec vybral Scott scale 50 2010. http://www.kolasmichov.cz/…50–2010.html?…
Jaký máte na toto kolo názor a popřípadě zkušenosti.
Nebo v této cenové relaci koupit jiné? (jaké)
Pěkný, taky jsem ho měl v užším výběru, ale cena nespadla tam, kam jsem chtěl a tak jsem nakonec vzal Gianta XTC2. Za 24 už bys možná mohl sehnat něco ještě o chlup lepšího. Cenovka 21 by tomu Scale slušela víc.
A jak s ním jsi spokojený? ..
Jestli myslíš s tím Giantem, tak si chrochtám. Dal jsem na něj Hope kotouče, tyhle kola + X-King RS pláště a jede to jak namydlenej blesk.
Ja ho mam již dva roky a jedine jednou netěsnila vidlice a podruhe popraskal vyplet u zadniho kola jinak jsem s nim spokojeny,ale koupil jsem ho ve slevě a stal 21t.
Tak paráda.. a kde jsi ho kupoval ? :-) asi nikde takova akce nebude ted..
Pred dvěma lety v Jump sportu ve Frydku.
tak to buď rád, že jsi nemusel nic reklamovat.V jump sportu nekupuji NIC.Paní vedoucí řeší reklamace opravdu „nestandartně“.
Nevim zatim jsem s nimi neměl problem i když většínu dílu nakupuji na Kup kole.Co tam akorat chodim tak s brzdama a v pohodě.
tak to jo.Reklamace tam fakt řeší hrozně…teda spíš neřeší.
Mohl bys uvest nějaky priklad ,nebot si chci koupit ještě silničku at vim díky.
Nechci tě odrazovat ale kamarád reklamoval prasklou zadní stavbu na scottu a když si po měsíci nevyřízené reklamace přišel pro peníze tak vedoucí řvala jako že je vychcánek a podobně.Jako by to byla jeho chyba.A Druhý kamarád tam reklamoval po pár měsících závodní lake protože se mu totálně rozsypala podrážka a vedoucí tu reklamaci vyřídila tak, že prý dodavatel říkal že to není vada a tak ať si trhne.Přístup hrozný, urážky a kecy.Snažil se s nima slušně domluvit a bylo ještě horší.Prý je vyčůránek a tak.Nakonec boty poslal do Zlína soudnímu znalci a ten jasně napsal že se jedná o výrobní vadu podrážky a s tím tam znovu šel.Chtě nechtě to musela vzít na vědomí ale peníze pořád nemá.Tak čeká, jak to dopadne a je rozhodnutý jít až k soudu.Ale prodavači jsou dobří, poradí a všechno.Ale já tam po tomhle nenakupuji.
Mám ho a naprostá spokojenost. Vyměnil sem řetěz a spd-čka a už mi na něm nic nechybí. Za mě doporučuju
Zdravím – tak já mám Scale 50 model 2009 a asi jsem pro své ježdění nevybral moc dobře – zpočátku samozřejmě nadšení – nahradil jsem jím Kellyse, ale po nějaké době a bohužel se s tím trápím doteď – problémy s posedem … Najedu 50 km a začínají mně tahat záda, všelijak se na kole kroutím, zkoušel jsem různě nastavovat posed, vlaštovky mám takové, že mám strach že když více foukne uletím :-) . ALe jinak co se týká samotného kola – jednou mi zpočátku netěsnila vidlice, jinak bez jediného problému. Takže pokud nemáš 2 metry jako já nezbyde než kolo doporučit – já už teď koukám po něčem pohodlném a celopéru :-). Ale ber to jen jako názor ryzího amatéra, kterého ježdění baví a doslova mně sere jak mně posez na vyjíždce začne limitovat …
Model 2010 je líp osazenej ( hlavně má lepší vidli ). Samozřejmě se musí počítat s tím, že Scale má poměrně dlouhej ( závodní ) posed.
Jo jo a to je asi můj problém – posed jsem tak nějak neřešil a teď vím, že jsem měl, opravdu nemám závodní ambice a tohle je kolo je geometrií evidentně má – to já opravdu chci teď něco kde vydržím šlapat v pohodě a nebudu pokaždé při zpátečních cestách trpět :-)
vidíš já ho mám taky, konkrétně v XLku a ta geometrie mi přijde naprosto úžasná :)
No věřím, kdyby mi bylo 16 jako tobě a ne mých skoro 37 taky bych byl určitě spokojenější se sportovnější geometrií a neřešil nějaký posed, kdy trpí moje sportem léty zhuntované tělo :-)))
Jasně, to chápu, taky šetřím na fulla na celodenní výlety. Scale je opravdu sporťák :)