Ahoj, zítra plánuju švih na silničku, cca 3,5 – 4 hod ZDV. Přidá se někdo? Směr Jih, JZ nebo západ Prahy. Sraz mezi 11 a 12 hod, dle domluvy :-)
Ahoj, zítra plánuju švih na silničku, cca 3,5 – 4 hod ZDV. Přidá se někdo? Směr Jih, JZ nebo západ Prahy. Sraz mezi 11 a 12 hod, dle domluvy :-)
pojed na sever, pojedem v grupe aspon to rychleji utece :-) kdyz tak icq
kdy a kde je sraz? Kdyžtak bych se přiblížil metrem, z Radotína na sever je to všude daleko…
Kdyby byl zájem, máme v 10 – 10:10h sraz u pumpy na Bílý hoře..jede se směr Unhošť..
To bych jel, ale mám to z radotína sakra z ruky :-(
dneska jsi o nic nepřišel.. byl jsem tam sám, navíc jsem na švihu 3× zmokl, takže jsem byl doma rád i za 75km.. děs běs
Hrozný to bylo. Pořád pršelo, na silnici bahýnko a já debil do toho vytáhnul letní silničku :/ Leštil jsem hodinu.
Ouva, to te lituju. Po vcerejsich skoro letnich teplotach jsem se taky chystal na silnicku… Prekticky celodenni prehanky me z toho ale vyvedly :\
No, tomulhe počasí člověk snadno skočí na lep. .. to je mi jasný, já zatim nechal blatníky, ale to mě před deštěm nespasilo :D zkrátka humus, ale z 2. strany jsou to cenný kilometry :)
jo ale ***** drahy:-)
na to mým zimáku už není co zkur*** :D ..
já doufal až do 15 hod, ale poté co déšť neustával, odjel sem si to doma na trenažeru, nic moc, ale aspoň sem zkouknul film. Co zítra? Plánujete něco? nemám školu, tak si vynahradím dnešek…
Tak já mám školu až od 15:45h, ale stejně pro mě do Radotína je to stejný jako pro tebe na Bílou horu, :D
Praha západ to jistí, doklepu to nějak zadem na Zličín, nebo Rudnou, pak bych nějak směrem na Beroun, ale počasí asi rozhodne…
u mě rozhodlo hned, jak jsem se probudil…déšť mlátil na střechu…čili dnes nic
tj dneska humus, nejdriv semnou chtel zavodit nejaky typek nabajku – pak pochopil ze to asi nepujde, potkam davida /beedu/ zmoklej ale jede semnou aspon kousek, pak radsi taky otaci…sam do Sadsky porad v poho – otocka na Nmbk byla blbost, chytil sem dest cca 15 min., z NBK az domu uz sucho ale desnej protivitr, proste dneska na pikacu, ale 4 hodiny jsou tam :-)