Předpověď zatím ucházející, tak pokud nebude pršet v 10.00 pod Baranďákem na branický straně.
Předpověď zatím ucházející, tak pokud nebude pršet v 10.00 pod Baranďákem na branický straně.
Anketa: v neděli
lýtka schovám, máš smůlu :-P
když nebude pršet tak přijedu
no supr :-)
dorazim si zacvachtat
jel bych, ale nepojedu :-(
Kadiaľ sa pôjde? Aké to bude dlhé? Bude blato? Bude zima? Bude vám moc vadiť čakať na mňa? Kto sme? Kam kráčame? Je boh absolútny?
prostě tam přijeď a uvidíš, bude to podle mě v pohodě, mělo by být kolem 3–4°C
To je dosť kosa nie? Nevieš o nejakých lacných zimných tretrách? :) (už som sa vybláznil v jednom gitarovom eshope, tak sa musím trošku krotiť s peniazmi)
A možno by stačilo… si spomínal, že máš nejaké dobré termoponožky.
jeď, zabuntošíš si u Fandy v Halounech a zpátky to přinejhorším vezmeš vlakem, taky bych jel, ale dcera v neděli slaví narozeniny…
mám, klidně ti jedny vemu s sebou, ale 3°C nejsou nijak hrozné…
Som to myslel skôr tak, že mi prezradíš značku a prípadne kde to zoženiem :)))
značka SealSkinz, prodává "MaxCursor ":http://www.maxcursor.cz/index.php?… hříšné peníze, levnější je to koupit na Chainu
myslel jsem to tak, že bych ti je vzal na zkoušku, mám černé s modrým proužkem, velikost L, kupoval jsem 3 páry
To je fakt trochu drahé. :/
Covece ja o nich dost uvazuju, tak bys je mohl vzit mne, jestli pojedu…zatim nevim jiste, rad bych, ale jeste to je otevrene
tak napiš SMS že jedeš, jedny bych ti na zkoušku určitě vzal
ješkovi oči, to to máš za zázračný ponožky, že je všichni chtěj?
Přijeď se na ně taky podívat :-)
koukám že jsi už přihlášená, tak ti je ukážu :-)
jinak nejlevnější zimní jsou asi Exustar
s blátem to na týhle trase není hrozný, jsme jeli minulou neděli, částečně sníh, částečně mokro a pohoda. Zato Hupíky zpět to byl masakr, do cca 2/3 trasy přetočený zatáčky přes nohu a pak už ani to ne, plavalo to jak na ledu.
jaká je požadovaná rychlost?
Asi pojedu taky, takže nic moc…:)
:))
Juu a ziskam svoji babovku? :)
To nevim v cem by byla upecena :-)
naposled jsem formu zahledla u nekoho na stole :)
:-D mám doma ještě jednu…
Jasne, ale status babovka se udeluje az na konci vyjizdky!
Tak tohle se povedlo :-)))
radši už v Halounech, rád bych se ho dočkal jinak než „In memorian“..
Dosť ale záleží na forme, nie?
mňam, dal bych si další :-)
asi to bude znít blbě, kde sou Halouny?
jo tááááák.. .případně se přidám..
To znělo hodně blbě, zvlášt, když jsme se tam stavovali na obědě ani ne před měsícem:)
Pokud do toho zase něco nevleze, tak se (zase možná) přidám. Fujinu už pálí pneumatiky z toho stání v garáži…
Takže jestli se pojede přiměřeně rychle = pomalu a bude slušný počasí, tak to asi budu muset jet. Na kole jsem neseděla tak měsíc, takže to bude vhodný návrat. Do Haloun já ráda a palačinka tam už určitě čeká :)
Je hezké slyšet zda se pojede pomalu od někoho, kdo zásadně jezdí na špici :-)
NO jo, ty abs něco nedodal. Už to vidim, jak ty pojedeš první :) No tak se snad v neděli uvidíme
a putovní Koldovo ovarové ucho :-D
myslím ,že bude hnusně jako dnes :(
dneska bylo celkem hezky, co povídáš. Když v listopadu neprší/nesněží, tak je přece krásně ;-)
jedu na běžky :oP
tlustý pláště budou tentokrát odpočívat ;o)
Taky zvažuju, na kolo je kosa. Jizerky nebo Krkonoše?
bedrichov
pojed zatim jsme 3 ;o)
To mi připomíná, že běžky nemám a tudíž na ně nepojedu.
Budu muset rychle vyrazit někam do bazaru…
tak to je parada, si mel napsat, jel bych hned!
Kudy se pojede?
Je to na MTB nebo silnici?
Diky ]:->
Mtb, na žlutou od jezírka využiješ i fůla. Ale na oběd do Haloun můžeš dojet i na silničce.
modrou od jezírka ne?
A na silnici už jsem to taky vidět jet dolů, takže je to relativní
Modrou od jezírka jsem do Haloun ještě nejel. A že to Lempl nebo kdo jel i na silničce, se nedá považovat za standartní postup pro normální lidi. :)
určitě jel, ono to začíná žlutou, ale pak to je modrá a žlutá vede na druhou stranu jakoby k Babce http://www.mapy.cz/#…
Nojoo, tak ona je to modrá. Jsem si toho nikdy v tom drncání nevšim. :)
No jo, tak to zas dopadne jako na sv. Václava. Napsal jsem „opravdu pohodovou vyjíždku“, a týden jsem všechny trpělivě přesvědčoval, že se FAKT pojede DOVOPRAVDICKY úplně pomalu. A když na sraz přijelo skoro 40 lidí, a zavelel jsem ku startu, zvedl se prach a když se usadil, nebyl už nikde nikdo. V klídku jsme to odjeli s Vilmou, Eli, Pebem a pár dalšíma . Jen vyžrané putyky a stopy Pajanovy krve na trase napovídali, že se tam přehnalo stádo chrtů. Tak fakt teda nechápu, co tu všichni pořád řešíte ? :-))
Mno to mi radši nepřipomínej :-D
Už se těšim až s váma zase někam vyjedu… Jel bych i teď ale 1. nemám formu 2. mám křivej ráfek 3. hibernuju 4. je na mě zima :-D Takže až někdy na jaře :-D
Je vidět, že všem chrtím i ne chrtím bajkerům/kám kolo chybí, navzdory počasí a rodinným povinostem.
Dorazím dle počasí a zdraví, ale budu se bohužel brzy trhat – hádám že už na Zbraslavi.
Koldo taky sem napiš, my víme, že to čteš!! :)))
co bych psal, stačí že už jsem přihlášenej ne? :-)
jsem chtěla vědět, že ještě žiješ :)
Jestli ráno ještě žil, tak teď si tím už nejsem tak jistý :-)). Škoda, mělas přijet, nijak moc jsme to nehnali .
Omlouvam se, omylem jsem odhlasoval, urcite neprijedu:)
bylo to fajn, dik
No pěkné to bylo, taková akorát svižná akcička. Na podzim a zimu ideální. Díky.
tempo nakonec šlo přežít ikdyž to byl zase po dlouhý době šok…
sem rád, že sem se udržel v první skupince až do Haloun;)
wtf? já neumim řadit příspěvky?:-D
Je to možný, ale tyhle vypadal zařazený ok…
Jojo, tempo rychlejší, ale dalo se. Bylo to fajn.
Naše tempo bylo fajn:) a vůbec celé se to povedlo, cise jsem většinu účastníků viděla jenom na startu a v hospodě, ale co…:)
Já jsem spokojen, akorát Halouny přišli za 5 mi nut 12, ale hodil jsem do sebe něco rychlých cukrů a byla pohoda :-)
Jo mě se to taky dneska moc líbilo, ani toho bahna snad tolik nebylo. Fotky a reportík jsou jako vždycky na http://www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm A dík všem za vzjíždku, snad si to letos ještě zopakujem :-)
Pěkné fotky, Stumpův pád je tam pěkně zdokumentován :-))
No jo, co Stumpa neudělá pro slávu, to člověk žasne :-))
No jasně,já jsem otlučenej jako píštalka a pánové se dobře baví. Příště předvedu i něco s ušima. Bylo to super,ale příště to někdo bere za mě. Ta pravá strana mě nějak pobolívá.
Tak tě musim pochávil, vyjížďka byla moc fajn (i když jsem to po většinu času jistila zezadu, no někdo zodpovědný tuhle funkci plnit musí :)). Jo a děkuji Bajkerovi za společnost a pak ještě jednomu, bohužel nevim, kdo to byl, každopádně rukavice přišly vhod. Ale s výrokem, že nebylo bláto nemohu souhlasit, já byla zabahněná až po uši. Po setmění jsem ještě vylezla na balkon a myla kolo – to aby to nebylo tak nápadný :D
No jo, já jsem vedoucí vyjížďky spíš z leknutí, mám blbou krční páteř, tak mi nejde moc otáčet se dozadu. A zezadu se vyjížďka špatně vede, tak teda jedu vepředu a jak pořád jedu a jedu, tak nevidím, co se děje vzadu a pak, když někam dojedu, tak zjistim, že pulka lidí je fuč :-)), tak si to vyčítám. A navíc, jak máme teď přes uši ty kulichy pod helmama, tak není ani moc slyšet volání o pomoc ze zadního voje. Tak jsem rád, žes to tam jistila :-)
Taky souhlas, velmi podarena akce..mit v poho bika a neurvat kufr, bylo by to jeste lepsi :-)
za druhou skupinu můžu prohlásit, že to byla super vyjížďka, v našem pohodovém tempu. Jídlo na nás zbylo, šátečky v Mokropsech byly vinikající, hlavně ty povidlový, mňam…
Tie Mokropesské vanilkové koblihy so šľahačkou som mal mať zo sebou tam hore v hore. Celkom ma to nakoplo. :)
skoro povinná zastávka a Ječňák to chtěl sabotovat :-)
Oni vam nerekli, ze to jsou zbytky po te prvni skupine:-) ale hlavne, ze vam chutnalo, no… ;-)
Práve pozerám, že som ti trochu rozbil pointu vtipného názvu fotogalérie. To asi preto si ma prehováral, aby som pokračoval. :)
hlavně že jsi dojel v pohodě domu ;-)
To už bolo v pohode. Po rovinke nemám problém. Mne nejdú hlavne tie horekopce, na tom budem musieť ešte popracovať. Potom ma ešte chytila kríza 3 km od domu, mám to trochu do kopca. Jak frustujúce.
Nechci ti do toho mluvit, ale se zakouřenýma plícema na tom můžeš pracovat jak chceš, ale kopce ti nepůjdou nikdy :-(
Jasne. Prestanem fajčiť a naberem 10 kíl. :)
Toho se neboj, když budeš jezdit. Zeptej se Stumpy – přestal kouřit, začal jezdit a jaká je z něj panečku nítěnka :-)). A koneckonců já do svých 30 let taky hulil jak fabrika a nezdá se mi že bych byl nějak extra obtloustlý. Ale to rozhodnutí musí uzrát v Tobě, to se z venku Tě přesvědčit nedá. Ale zrovna tento sport je myslím s kouřením hodně neslučitelný, protože je to hodně o kyslíku.
Myslím, že fajčenie je nezlúčiteľné hlavne s pohodovými BF vyjížďkami. ;)
A dík za motiváciu.
Přesně tak, musí chtít sám.
Nemám kouření rád a nikdy jsem nekouřil, ale musím přiznat, že jsem viděl řadu kuřáků s velmi dobrou fyzičkou, takže svádění dýchavičnosti na kouření je tak trochu z pohodlnosti. Ne, že by to bez cigaret nemohlo být lepší, ale zřejmě to jde i tak. Ale stejně tak z druhé strany, řeči o tom, že kdo vysadí kouření, ztloustne, jsou jen oblbovačky vůle, aby lidi měli důvod nepřestat. Může se to stát, ale to jen proto, že někteří lidé pak cigaretu v nutnosti „mít něco v hubě“ nahrazují žrádlem. Zase jsem z toho mála kuřáků, o kterých vím, že přestali, jsem na většině rozhodně nepozoroval nárůst hmotnosti. Spíš naopak, nová radost z fyzického pohybu a čerstvého vzduchu v plicích tě úplně nutí ven :-P
Bezva vyjížďka. Nějak se začíná stávat zvykem, že jak ji svolá Thapsus, sejde se vždy spousta lidí :-) Škoda jen, že velitel nezavelel povinně všem výjezd z Haloun na Babku a prohlédli jsme si ji jen ve třech. Ale následující sjezdík za to stojí, ostatně jako vždy :-) „Hupíky“ jsem vzhledem ke stávajícímu podkladu už zavrhl a zamířili jsme pak už rovnou domů následovat celou skupinu.
Jojo, bez Babky by to nebylo ono. Vyjížďka super, tempo přiměřené, trasa tradičně skvělá. 87km, docela mě to zmohlo. U Chuchle jsem pak ještě spasil nějakýho Francouze, který měl před sebou perspektivu pěkné procházky – píchnul a neměl s sebou vůbec nic, dokonce ani vyndat kolo neuměl. :)