specialized stumpjumper ht 2013 by odpovidalo, ale zajimame jestli jsou i jine znacky ktere by se tomuto kolu vyrovnalo. uvazuji o carve 2014 ma nizzsi hmotnost nez 2013 je to specialized ale ma blizko k ht
specialized stumpjumper ht 2013 by odpovidalo, ale zajimame jestli jsou i jine znacky ktere by se tomuto kolu vyrovnalo. uvazuji o carve 2014 ma nizzsi hmotnost nez 2013 je to specialized ale ma blizko k ht
pod 12kg ma i kolo do 20 000,–
Napsal bych spíš, že některé může mít ;-)
Když napíšeš 12 kg může mít kolo za 20 000, tak to podepíšu:)
pics! or it didn't happen
Nezlob se na mě, ale takové blbosti na fórum nepatří.
Řešíme tu důležitější věci.
Jestli se chceš zapojit, tak si projeď horní vlákna a poděl se o tom v jakém oblečení jdeš k urnám, popř. nám napiš jestli máš zaručené informace o nějaké státokrádeži.
Pokud tě to nezajímá, tak si projeď vtipy, ale neplevel fórum dotazama na kola.
např. RB CRR Team s klikama Raceface Turbine ;-)
Carve 2014 mám dneska převážený. S pedálama Sh 520 ve velikosti 17,5" má to kolo 12,5 kg.
podle mych informaci ma mit carve pod 12 kg, ht ma 11,5 (odskousene)
Možná jen na upřesnění. Buď to pleteš, nebo tě nechápu. Vysvětli mi co prosimtě myslíš tím ht ? Jestly hardtail tak jak to označují všici, tak ti prozradím, že carve JE hardtail.
Jinak, aby se to nepeltlo, tak Carve, se ten model jmenoval v modelové řadě 2013, v modelové řadě 2014 je to Crave (neptejse mě proč, je to na dlouhý povídání, měli nějaký trable s ochranou známkou s lyžařema).
Takže, aby nedošlo k nepochopení, včera jsem měl v ruce tohle a v 17,5" to váží 12,5 kg s pedálama. Nebo my váží blbě váha. Vážil jsem to osobně, není to jen z doslechu, že nějaká paní povídala.
Cráva taky můžu převážit … SJ HT Comp v 17,5 má komplet 11,35 a SH HT Comp Carbon v 21 má 11,3 :P
Jo to máš asi pravdu, že možná myslel Stumpjumpera HT, to mě nenapadlo, páč tam má v nadpise kolo do 34 :-) U SJ HT bych tý váze věřil, že je pod 12.
To je skoro jak Duo Yamaha na tv Šlágr, teď je to Duo Jamaha.