Zdravim všechny, neska sem chtěl přidat můj bike, ale nejde mi to. vyplnim všechny kolonky, přihodim dvě fotky a kliknu na uložit. zkoušel sem to dvakrát, ale stále ho nemůžu najít. Kde může být problém?
Zdravim všechny, neska sem chtěl přidat můj bike, ale nejde mi to. vyplnim všechny kolonky, přihodim dvě fotky a kliknu na uložit. zkoušel sem to dvakrát, ale stále ho nemůžu najít. Kde může být problém?
v rukou
konkretnejc by to neslo? nebo to mam brat jako pokus o naznaceni, ze sem tema blbe pojmenoval, popr. blbe popsal problem?
doplneni, pouzivam operu 9.62
Popiš krok za krokem jak postupuješ, pak ti snáz poradíme, kde děláš chybu.
FOTO→ Fotogalerie Přidat → vyberu Naše Biky → vyplnim pár údajů, přihodim dvě fotky s komentářem a kliknu na vložit.
Fotky jako takový vložim do fotoadresáře bez problému.
Tak už vím, kde je zakopanej pes.
Postup bude vesměs stejný, jediný rozdíl bude, že dáš Fotogalerie – Naše biky – přidat… a ne rovnou Přidat v rootu Fotogalerie (to jsem zkoušel a to mi taky nejde).
Čili – Fotogalerie – naše biky – přidat – vyplnit – přidat obrázek – nahrát – select – ok – uložit. Hotovo, funguje.
diky moc, přesně tim to bylo. už je tam.
prohlizecem to neni :-) mas tam preci dane podminky pro vlozeni fota nic jineho ti sem nikdo nenapise. precti si to, pomalu, v klidu a pak konej.
Stalo se mi to samý. Doporučuju se obrnit trpělivostí a zkoušet a zkoušet a zkoušet v různejch obměnách… Na prohlížeči nezáleží, zkoušel sem to jak v Opeře, tak ve Firefoxu, tak v IE a nezájem:)