NiteRider Pro 1500 LED Race x Hope Vision R4 x Lupine Tesla 5

4 nepřečtené
  • gemini

Zdarec, dotaz jednoduchej: který z těchto světel? Použití na 70% silnice, 30% terén…

0 0
    • black.horse  

Mám Hope 4 (předchůdce) a spokojenost do terénu, ale zase na silnici má zbytečně široký kužel.

0 0
      • gemini  

To by ale nemusel být problém, nebo jo? Co by jsi tedy doporučil?

0 0
        • black.horse  

Tak problém to není, spíše jen praktický postřeh. Osobně jsem vozil Sigma Mirage (na pikaču) pak Blackburn X8SL a z toho přešel na Hope. V terénu Hope paráda, na silnici mi zvláště ve vyšších rychlostech přišel kužel zbytečně široký a krátký. Jako naprostý luxus se mi osvědčilo vozit Hope 4 + z Blackburna jen jednu svítilnu s úzkým kuželem. Kdy Hope jelo na 50% výkonu a špičku kužele jsem protahoval tím úzkým světlem, takto jsem dosáhl praktičtějšího rozložení světla a i zvýšení výdrže baterky. Hope na plný pecky jsem pouštěl na silničce spíše jen v místech s dírama apod pro jistotu. Nedávno jsem jako náhradu toho Blackburna pořídil Lupine Piko, je to mňamka, ale mít to jako hlavní světlo, tak mi vadí malá výdrž baterky, hlavně na dlouhý noční silniční jízdy v ZDV. Dle mě je problém v tom, že na silnici a v terénu oceníš malinko jiné vlastnosti a rozložení světla:-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.