Neviete kde by sa dali okuknúť bajky NORCO modely 2007. Celkom by ma zaujímal SIX TWO. Nemáte niekto skúsenosti s týmto bajkom. Dík.
Neviete kde by sa dali okuknúť bajky NORCO modely 2007. Celkom by ma zaujímal SIX TWO. Nemáte niekto skúsenosti s týmto bajkom. Dík.
www.norco.com/…de/model.php?… tady jsou modely 2007, u nás asi ještě nejsou, i dovozce odkazuje na originální stránky, dovozce nabízí jenom model 2006 a ten je tady www.norcobikes.cz/…006/bike.php?…
nikde…svoje norko sem videl na vlastni oci az po zaplaceni (4,5 mesice po objednani)…ale je fakt ze to nebyl SIX…
a jakej je mezi tim rozdil jestli six nebo neco jinyho???? ja uz si muzu ukousat ruce jak to kolo chci a porad je to…jo za tri tejdny.............pockejte.........sakraaaaaaaaa
Momentalne nikde. Moznost byla na Sport-lifu. Ted jedine pockat az bude v republice a obejit prodejny a doufat, ze nektera si ho treba objednala…
Neobjavil sa tento bike niekde vo vasom okoli? Rad by som si ho vyskusal, ale neviem kam behnut. V BA a okoli ho asi nebudu mat nikde vsak?
No co se treba poptat u prodejcu?
www.norcobikes.cz/…lovensko.php
Jinak par se jich tady na bike-foru objevilo, tak zkus se pripadne zkus domluvit s nema…
modely o7 ma uz Tachmud v plzenskym www.freeridebikesshop.cz/ ale jen naky modely,nevim jaky
Pravdepodobne jen vzorky ze sportlifu. Ne vsechny odpovidaji katalogove specifikaci. Napr. zrovna ten Six 2 ma vidlici bez moznosti zmeny zdvihu… kterou by mel ve finalni verzi mit atd.