Dobrý den , rozhodl jsem se , že si k vánocům koupím novou silničku , ale mám rozpočet jen do 15000 Kč , Pomůžete mi vybrat ? Zatím jsem našel jen tyto 4 , které z nich by jste mi doporučily a proč díky .
Dobrý den , rozhodl jsem se , že si k vánocům koupím novou silničku , ale mám rozpočet jen do 15000 Kč , Pomůžete mi vybrat ? Zatím jsem našel jen tyto 4 , které z nich by jste mi doporučily a proč díky .
Felt Z95 není špatný, dá se ve výprodeji koupit za 13,5, takže do 15 se vejdou ještě lepší kliky a sedlo
fakt se podivej po silnickach ve vyprodeji okolo 20 tisic,zjistis,ze za to co k tem 15 prihodis,ziskas o hodne vic.Za 15 jsou jebky,za 20 uz poridis slusne kolo.Muj nazor.
Trosku setri,kdyz uz chces utartit 15000.- Tak je lepsi si k tomu jeste hodit dalsich 7000.- a to pak se uz da sehnat dobry kolo. 15000 bych bud propil,nebo dal na charitu .
Teď je na bazaru Merida za 17200 Kč.Ovšem velikost dost malá.Jinak bych do ní klidně šel.Kvalitní hliník na 105 Shimanu a solidní další komponenty.
Mam stejny nazor. Kolo vypada moc pekne, jen zalezi velikost…
Děkuji za tip , ale ne mě asi moc velké . Já potřebuji velikost 54–56 .
Tak jsem 1000 Kč přidal a objednal FELT Z85 2012 za 15990 Kč . http://www.cyklobazar.cz/…-model-2012/
Vypadá pěkně. Za mě můžu říct, že je to rozhodně lepší než Polygoun, jak bylo napsáno, neomalení prodejci dokázali nemožné :), Je tam 105, to je osvědčená řada + karbonová vidlice a sedlovka. Jen myslím budeš měnit kazetu, protože na 50/34 vpředu mít 12/30 vzadu je dost peklo…
PS: co to je vlastně za kazetu? 105 Shimano snad 30 vůbec nemá…
ta kazeta bude určitě Tiagra, mám ji na novém kole taky a určitě půjde pryč…
Proč peklo? Pokud nemá velkou výkonost a bude jezdit i kopce, tak proč ne.
Ono je to tím, že řada Z jsou spíše turistický silniční kola.
Tzn velký sloping, kratší rámy, v základu 25 pláště, lehčí převody, celkově trochu těžší než kola z řady F.
Nicméně za ty peníze určotě fajn kolo a hodnotím výběr x krát lepší než polygon, zase jeden zachráněnej :)
Uvidím co bude , až se na něm projedu . Kazeta už není tak drahá , aby se nedal vyměnit a doufám , že si zvyknu na ten micro shift .Děkuji všem za rady při výběru a už se těším na jaro .
Dobrý nákup,solidní kolo,ať ti to jezdí!
Dobrá volba kompromisů. Přeji mnoho veselých KM.
Za tu cenu kvalitní kolo se 105sadou to není zas tak kompromisní, za tu cenu je to prostě dobrý. Časem akorát investice do lehčích kol a bude to jezdit parádně.
super
Tak to je luxus, pokud bydlis nekde v kopcich, tak budes vysmaty :)
Tak to je luxus, pokud bydlis nekde v kopcich, tak budes vysmaty :)
Tak dnes mi dorazilo kolečko domů ! Maximální spokojenost , pláště nejsou Felt 700–25c , ale Vittoria Zaffiro 700–23c , brzdové čelisti Shimano Tiagra a páčky nejsou s micro shiftem ale klasické 105 s jedním pádlem .
Je to tahle barevná kombinace . Foto je z netu , svoje jsem ještě nevyfotil .