• tom@s

Ahoj – historie mně příliš neuspokojila. Tak ty, co jsem neodradil, prosím o radu:)

holka / cca 168 cm / cca 61 kg cena cca 25 000 / delší trasy – maratony, kombinace terén silnice – univerzálnost / nízká váha / Nejlíp něco ve slevě (těch údajně letos moc nebude:/). Díky všem!

0 0
    • Lister  

řeknu to krátce…jdeš pozdě…pokud něco seženeš, tak si podle mě nebudeš moct vybírat, takže veškeré rady jsou podle mě k ničemu :o(

0 0
    • rasputin  

Ahoj! Myslím, že celkem pěkný a solidní women bike má Superior! Nejvyšší model XP910w stojí 23 tisíc tak na něj mrkni!! www.superior.cz/…en/bike.html?…

0 0
    • rasputin  

Ahoj! Myslím, že celkem pěkný a solidní women bike má Superior! Nejvyšší model XP910w stojí 23 tisíc tak na něj mrkni!! www.superior.cz/…en/bike.html?…

0 0
    • rasputin  

0 0
    • rasputin  

0 0
    • rasputin  

0 0
      • rasputin  

Sorry hoší error!! Mělo to tu být jen jednou;-)

0 0
      • Lister  

no to máš pravdu, ale zkus ho sehnat :o)

0 0
        • inge  

Myslis,ze je to fakt takovy problem? A jaky je tvuj nazor na nej? Da se na nem zavodit?

0 0
          • Lister  

závodit se dá na všem o)

Nevím, jak to je konkrétně s tíhmle modelem, ale když jsem sháněl Supa pro přítelkyni cca před 2 měsíci, tak jsem sehnal jednoho z posledních, ale byl jen ve velikosti 15, kdybych trval na 17 tak jsem měl smůlu........

0 0
            • Andrea  

Ja mam 910w model 2005. Vidle byla strasna, ta sla pryc hned, ted tam mam Rebu a je to nesrovnatelny rozdil. Jinak ta geometrie je pro zenskou super, ale pro me je ta 17" trochu mala (merim 173 cm) a vetsi Superior nedela. Ted jsem si koupila novej ram, taky Supa, ale karbonoveho, 18". Takze ten ram z 910 mam volnej, kdyby nekdo chtel. Jinak Supy jsou ted fakt vsude vyprodany, pritel toho sveho shanel hodne dlouho a dostal pak pry uplne posledni 920.

0 0
            • Lister  

jsem se díval, že cykloshop má všechny dámský modely Supa v nabídce a ani u jednoho neudává, že by byl vyprodaný, ale kdo ví.

Já bych si vybral tu prostřední variantu v červené a přestavěl k obrazu svému www.superior.cz/…en/bike.html?…

0 0
    • KubaBajk  

mně se líbí tento Scott,ale je těžší – bohužel www.cykloexpert.cz/…essa-20-2007

0 0
    • Hejdik  

Zkus se mrknout na Scott Contessa…

0 0
    • KubaBajk  

ánébó tohle www.profi-kola.cz/…-05-vyprodej- rám 16,5 prostě mrkni na profi – kola.cz

0 0
      • Lister  

víš jak je tohle kolo dlouhý??? :o)

hooodně

0 0
        • hawrda  

Zkus někde najít tuhle KONU.(LISA HT).Stojí 24000Kč.Kupovali jsme jí nedávno v Praze Cyklo Lounských(bike live)a je fakt dobrá.Řazení deore,xt šaltr,hydry hayes,pružinová marzoška s měkou pružinou a stavitelným předpětím pružiny,prostě slušná výbava. Ahoj

0 0
    • :)))5  

Ahoj já ted prodávám svoje kolo značka schwinn 17" nechavala jsem ho stavet protože mam 165 a mela jsem problem se sehnanim dobreho kola.....kdyby jsi mel zájem…:))))ozvi se

0 0
    • Lenka.05  

Superior 910w ;-) U Cyklo Adam jsem domluvila mnohem příznivější cenu než v katalogu… určitě by se dala domluvit i výměna např vidle (i když ten Axel elite není až tak špatnej…)

0 0
      • inge  

a ty tam mas tu povodni vidlici? Jsi s tim kolem maximalne spokojena?:-)

0 0
        • Lenka.05  

Řeknu ti to asi takhle: dá se na ní jezdit:-)) Pořád mne více omezuje moje „technika“ jízdy než ta vidle. Ale zcela jistě přijde čas, kdy tam dám jinou;-) Pokud už někdo ví přesně co chce – dá si tam taky podle toho i vidlu. Buď rovnou při koupi, nebo později:-) Já tu svou asi dorazím kotouči, takže až mne opustí, pak se rozhodnu, určitě budu prudit tady na fóru o rady a porady:-))) Jinak upřímně – čekat fakt dobrou vidlici u kola za tyhle peníze asi nelze (tímto se omlouvám světlým vyjímkám).

PS: jezdím cesty typu zahořanské údolí, posázavská stezka, singlínky v hornopožárských lesích, semtam Brdy, karlštejnsko, spíše pro potěchu těla i ducha než na krev, vyjížďky tak do 70km ;-)

0 0
          • Lister  

no myslím že Axela kotoučema jen tak nedorazíš…to si budeš muset najít jiný důvod k výměně :o)

Jinak by mě to ale netrápilo, rám je základ a ten máš dobrý – je hezký, lehký, odpovídajícím způsobem tuhý, ale zase není zbytečně tvrdý, kolo je velmi dobře manévrovatelné a přitom i klidné ve astopě bez náznaků vratkosti, prostě pro holku ideálně poladěná geometrie PS až budeš dávat novou tak 100% dej 100mm – to kolo se pak chová líp než s 80mm :o)

0 0
            • Lenka.05  

Jojo, jezdím na něm i věci, co jsem se dřív se starým verkem bála:-)) S geometrií max. spokojenost…tenhle rám se supíkům myslím dost povedl.

0 0
    • borda  

tohle mi pro holku prijde naprosto dokonaly:

www.krabcycles.cz/?…

a cena taky dobra…

0 0
    • Ladin  

a co tohle – zlevněno na 20.000,– www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
    • jakub  

ahoj tomasi, poslal jsem ti meila, doufám, že ti došel.. s pozdravem Jakub Vacek

0 0
    • barulex  

a co rikate na Marine Nail Trail? Doporucili byste? www.marinbikes.cz/…ail_711g.gif

0 0
      • Lister  

hezký, ale kdo ví jaká bude dostupnost.......

0 0
        • Dados  

ty jsi ale bubák, kol je pořád strašná parta! Zrovna ten Marin stojí v CB…

0 0
          • Lister  

no vidíš a zrovne ten můj byl jeden z posledních v evropě :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.