Zdravim,
tak jsem se posunul zase o kousek dale a potreboval bych par rad.
Jen par veci at jste v obraze, chci jezdit dal tady kolem baraku max 60km/4h vyjizdky v terenu, ale v takovem kde se to dalo dat v klidu i na anthemovi , nekdy vyzkouset i bikepark, ale hlavne tady v okoli jsou 2 rekneme FR trasy ktere mam rad a chci tam jezdit casteji a zlepsovat se pro predstavu prikladam videa jak to tady vypada jen tak pro predstavu “jezna z tech trati”:http://www.youtube.com/watch…
a resim nasledujici veci a bude toho casem pribyvat, proto jsem nenazval vlakno konkretne :)
1.Anthema jsem vymenil za Reigna a řešim jakou vidlici mam tam zatim epikona na 140mm na RU a je to malo tak resim co tam nacpat ( nabu mam hope takze neresim jakou osu, je to jedno redukci zatim jeste nemam…) cenovy limit jsem si dal 10k ale cim min tim lip… hlavni otazkou je jak tluste nohy jestli 32 nebo 35/36 chtel bych vzduch a snizovani zdvihu a pevnou osu zdvih max 160mm
V uvahu prichazi zatim epikon TAD od milana nebo dorolux od milana ale u neho uz nevim jestli na moje bezne XC jezdeni nebude moc tezky… dalsi navrhy jsou vitany… kdyby mel nekdo neco na prodej dejte jizte vedet…
2.jakou helmu ? musim si nejakou pordit, mam klasikou XC helmu tak uvazuju ze si poridim jen AM helmu a budu ji vozit vsude, nebo jsem slysel i nazory ze na ty “FR” trasy tady a bikepark bych mel mit integralu tak se ptam jestli je to az tak horke… nejsem zadny strelec co by se hnal do neceho po hlave spis se o sebe bojim tak jezdim pomalu :D
3. chranice na kolena si jedu kupovat asi zitra a budu muset resit nejake kratasy k tomu, protoze v chranicich a uplych kratasech to nebude uplne ok at uz z duvodu sedrene ****** pri padu tak i vzhledu. Bezne chci jezdit porad v uplych sedi lip, jezdi se v nich lip… tak uvazuju jestli to resit nejakyma jako by cyklistickyma ( kde odepnu vlozku ) nebo proste na to nahodit nejake normalni kratasy – resil bych to tak ze vyjedu si na kopec a jak bude obtiznejsi a delsi sjezd tak nasadim chranice na kolena nahodim na to ty kratasy a dole to zas sundam :) ktomu me napada I nejaky volnesji dres ale ty jsou dost vzdusne a jak bych na ten sjezd radeji neco co me aspon trochu ochrani takze pokud by mel nekdo nejaky typ na kratasy a dlouhy dress tak klidne nahodte :)
diky za rady typy a navrhy :)