Ahoj,
nevim jestli to sem az tak patri, ale koho jiného se zeptat, vzhledem k me vidlici viz můj profil pokukuji po odpruženém rámu, a můj dotaz spočívá – za kolik by se dal eventuelně prodat ten můj stary, viz můj profil , velikost 19
předem dík
Ahoj,
nevim jestli to sem az tak patri, ale koho jiného se zeptat, vzhledem k me vidlici viz můj profil pokukuji po odpruženém rámu, a můj dotaz spočívá – za kolik by se dal eventuelně prodat ten můj stary, viz můj profil , velikost 19
předem dík
Když nebudeš nikde troubit, že jsi na něm jezdil 140ku vidli, tak bych to tipnul tak na 3 až 4 tisíce.
2–3tsi když budeš mít štěstí…
Moc nadějí bych si nedával, je to sice super rám, ale už není nejmladší a za ježděnej hliníkovej HT nemůžeš čekat žádný velký prachy. Řek bych že když se ti ho podaří prodat za 2k, budeš rád.
2k je rozumná cena za slušnej jetej hliník bez záruk.
Víc než 3 000 Kč to určitě nebude. Ať máš trochu s čím srovnat, tak rám z Pellse z mojeho profilu jsem prodal za 1100 Kč.
jakej je to ročník? předpokládám že jde o vel 19,5" ja bych za něj par tisic dal, děm mi s nim lohly cely kolo schanim rychle novej
Drobná obnova :). Nevíte, za kolik tak zhruba by se dal prodat rám z mojeho Treku včetně tlumiče?
Na co si delas zalusk? :)
Ale… jen teorizuju. Nějak se mi zalíbil Kellys , tak že bych to vyměnil.
Ohó, bratře můj :-) Tos mě potěšil, že stavíš Kellyse nad Treka :-D
No neřadím se do skupiny těch, pro které je nápis na rámu nadevše. Stejně to všechno padá v Tajwanu z jedné linky :)
sakra ten vypadá luxusně :) hodně mi připomíná epica :)
± 10k by mohlo být nebo je to moc?