Ahoj, malinko mi lína olej okolo tohoto odvzdušňovacího šroubu. Tak sem ho zkusil dotahnout což se podařilo ale imbus se protočil a je to v pytli a stejně to líná.
Nový šroub seženu tady, ale jak prosím vyndám ten starý bez úhony. Děkuji mnohokráte
Ahoj, malinko mi lína olej okolo tohoto odvzdušňovacího šroubu. Tak sem ho zkusil dotahnout což se podařilo ale imbus se protočil a je to v pytli a stejně to líná.
Nový šroub seženu tady, ale jak prosím vyndám ten starý bez úhony. Děkuji mnohokráte
Tak ze do otvoru pro imbus vrazis odpovidajici torx (hvezdicku) bit a vysroubujes.
Mně se stalo v minulosti úplně to samé, vzal jsem na to kleště s takovými tenčími dlouhými čelistmi a podařilo se mi to dostat ven.
Taky se mi to stalo a udělal sem to tak jak píše MatS akorát sem to měl už dost vyžvechtlaný jak sem se to snažil povolit tak sem ten torx napatlal epoxydem a nechal přes noc vytvrdnout, no povedlo se. Když jdu odvzdušňovat mám to před očima :) :)
Díky, torx zní dobře ;-)
Použil jsem torx – bylo třeba ho tam opatrně naklepnout. Přečti si pak utahovací moment – myslím, že má 2Nm…
hlavně to není potřeba moc utahovat, je pod tím šroubem gumové těsnění
problém je že ho občas kelímek veme sebou ven a pak to netěsní, možná i tento případ