Ať jsem chytl do ruky jakékoliv sainty, prostě tam nebyl ten tvrdý „level feel“, který bych očekával. Dneska jsem ty moje rozhodl odvzdušnit, a změna ± skoro nepoznatelná, byly furt měkké (A to jsem se fakt snažil). Zrovna ale seběhl ze schodů kamarád, a ptal se mě co dělám (On vlastní cykloservis). Řekl jsem mu, že jsou ty páčky prostě měkké. Borec dvakrát zmáčkl brzdu, a měl jasno „však nemáš vystředěné třmeny“. Tak jsem si pomyslel, co je to za blbost, však ty brzdy vůbec nedřou, když se kola točí. No pravda byla ta, že ty brzdy sice nedřely, ale opravdu to nebylo vystředěné (hýbaly se pouze 2 pístky ze 4), a po vycentrování toho třmene, byla ta páka jako beton. Takže tímto bych chtěl všem méně zkušeným poradit pokud se vám nezdá „lever feel“, a máte rádi fakt hodně tvrdou páku jako já, tak zkuste normálně uvolnit třmen, párkrát zmáčknout páčku a držet, a mezitím dotáhnout třmen zpátky.Jelikož jsem viděl spousty lidí co se stímto trápili tak jako já, přišlo mi fajn se o tuhle informaci podělit. Přeju hodně nalétaných kilometrů hned z jara :) (Foto pouze na upoutání)