• Tomisek17

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, kdo ví, kdy je na pořadí MTB závod, byl jsme na dovolené a doufám, že jsem ho už nepropásnul :D

0 0
    • Biker jak Pes  

12.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Lister  

Neví někdo, jestli čtvrtfinále v plážáku hrají Kolocová se Slukovou opravdu až ve 23 hodin?

0 0
      • maajkee  

Já myslím že jo, škoda, budou mít na sobě zas ty elasťáky :D

0 0
        • Lister  

No právě :-(

Tak snad aspoň hrou potěší. Možná to ale bude dobře, když se na ženský plážák dívám, tak jsem vždy takový nějaký „neklidný“.

0 0
      • Barberry.pha  

Tak alespon ty americanky hraji v cem se ma :D

0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • Gronholm  

Kdo s čím pojede.

Jarda podle předpokladů Epic, zbytek drtivě HT, často s pevnou vidlí.

0 0
      • Barberry.pha  

SRAM XX1 :) na to jsem zvedavy ;)

0 0
      • McBlacky  

nevím proč Jarka nepojede HT. Na tenhle okruh by bylo myslím lepší.

0 0
        • marco  

To je možné ale sednul by jsi při závodě na HT když poslední 2 roky jezdíš full.

0 0
          • Biker jak Pes  

Myslím, že v případě profesionála je tahle otázka úplně zcestná.

0 0
            • marco  

Podle toho jak je Jarda citlivý na každý milimetr odlišnosti v nastavení kola by to byl rozdíl docela značný.

0 0
              • Biker jak Pes  

Tak to každopádně, ale u profesionálů je úplně běžné, že mění kola, jak na silnici (kostkované klasiky), tak i v XC.

0 0
                • marco  

Už několikrát řekl že na HT neseděl i tréninkově už od konce roku 2010 a rozhodně to ani nezkoušel.

0 0
          • McBlacky  

já střídám HT, 100 a 120 fulla neustále a je to jen o nastavení, které by nemělo být nijak výrazně odlišné.

Pokud má k dispozici Sworks HT i Epic, geometrie se tolik lišit nebude.

Určitě by zrychlil v některých pasážích, i když je otázka co by ztratil v technice kde i na epicu ztrácí na Sausera, Buryho a mnohé další jezdící různé rozměry pevňáků.

0 0
            • maajkee  

Jo jo a to vždycky komentátoři loni říkali, že Jarda je skvělej technik :)

0 0
              • McBlacky  

tak jasně, že je velmi nadprůměrný technik, ale jsou ve světovém poháru i lepší.

0 0
    • karliner  

Zajímalo by mne čemu sprinteři na 100 metrů věnují víc času. Jestli tréninku běhu nebo nacvičování opiček do kamer při představování..

0 0
      • Kouba_2005  

Většina z nich evidentně spí v posilovně.

0 0
      •  
        0 0
    • Barberry.pha  

Tak nejak mi prijde ze dalsim sponzorem letosnich her je vyrobce sluchatek Monster Beats :D

Nebo ze by to byli jedine sluchatka co si sportovci kupuji?

0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    • Kouba_2005  

Jiří Orság – nadhoz 239kg … to je masakr.

0 0
      • Biker jak Pes  

Díval jsem se, šílené. Ti chlapi ve 40 nemůžou chodit…

0 0
      • jonys  

Mě by zajímalo, jestli ti Íránci drží ramadan…Jestli jo, tak klobouk dolů :-)

0 0
        • Excel  

ramadan? to je období kdy žerou jenom vepřové?

0 0
          • JSt  

to je obdobi, kdy vubec nezerou za denniho svetla. po setmeni buzirujou jak vztekli. ;-)

0 0
            • bathed  

jo! A šukají taky až po tmě… Tohle dodržovat, musí být v té Olympijské vesnici asi nejtěžší! :-)

0 0
    • Pavel.ct  

V sobotu odjíždím do Chorvatska a nerad bych si nechal ujít nedělní XC. Dá se olympiáda sledovat ze zahraničí někde na netu live, podobně jako to provozuje ČT?

Díky

0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • karliner  

Pro mne je tedy zatím jedním z největších TV zážitků olympiády yachting třídy Elliot, je to naprostá divácká bomba. Vůbec jsem netušil, že v yachtingu je play-off..

0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • Barberry.pha  

Vsimli jste si ten poloprazdny stadion po vyhlaseni 200m muzu.

0 0
    • l-e-t-o  

zlato!!

0 0
    • Barberry.pha  

Tak jeste by to mohl zpecetit, tusim v sobotu, Vesely … To by byla parada ;)

0 0
      • marco  

Furt nějací atleti a naše bike hvězdy jsou vosk o víkendu

0 0
        • Barberry.pha  

Samozrejme se nejsou a zitra od 13:30 a v nedeli od 14:30 jsem doma :D

Byla to reakce na to ze bchom mohli mit 2 zlate v hodu ostepem na jedne olympiade ;)

0 0
          • marco  

Sice podle statistiky tyto OH jsou nejúspěšnější v celé historii ČR na OH, ale i tak pro mě počet zlatých medailí má větší váhu než libovolné množství bronzových a stříbrných medailí. Hezké je, že medaili dovezli i sportovci o kterých se před OH nemluvilo jako o nějakých favoritech.

0 0
            • maajkee  

Já bych třeba stříbrný a bronozvý medaile uplně zrušil. Vítěz je přeci vždy jen jeden a jen jemu hrajou hymnu, nevím na co ta šaškárna s dalšíma dvěma horšíma :)

0 0
              • Biker jak Pes  

Je to fakt, druhý je vlastně první poražený. :-)

0 0
                • karliner  

První = první = zlato.

Druhý = první poražený = stříbro.

Třetí = první bez medaile = bronz.

Takhle to vymyslel Pierre de Coubertin.

0 0
    • Skama  

Netusite nekdo, kde sledovat dnesni XC na netu? Jsem v zahranici a kanaly CT mi z duvodu omezeni licencnich prav nejdou. Neni problem sledovat treba eurosport, tam to budou asi ale prepinat. Neni to nekde samostatne??

0 0
    • maajkee  

Docela dost nudná trať :)

0 0
      • jandys  

taky mi to tak příjde…prostě moc vyumělkovaný no …ale jsem zvědav co bude Schurter předvádět na tom skoku kde se trať rozdvojuje

0 0
    • Barberry.pha  

Tak ta moderni gymnastika … No ta to se taky nekouka spatne :D co tam obcas predvadeji … No cumim :)

0 0
      • Lenka.05  

Docela zajímavej je teď i pětiboj…právě se tam skácel kůň i s jezdcem do květináčů:) Naštěstí pro oba bez následků.

0 0
    • bosmilan  

Tak to je paráda.Další zlato doma :-)) Jsem skoro nedýchal v tom posledním kole .

0 0
      • Lenka.05  

Pěkně toho číňana urval po poslední střelbě :)

0 0
      • Barberry.pha  

Ja to zaregistroval az dneska a vysledek se dozvedel az po prichodu domu se zdravotni vychazky :) ale je to parada a gratulace.

Ale co se to deje v tom osteparskem sektoru :( snad mu to uleti …

0 0
        • Lenka.05  

No ještě má 2 pokusy…zatím může být rád, že je mezi finálovou osmičkou.

0 0
          • Barberry.pha  

Mam obavy ze to neuleti … Je to hodne vyrovane … Alespon ze ten petiboj ;)

0 0
            • Lenka.05  

Tak to vychází…lachtan Meloun předpověděl 9 medailí :) Ještě teda běží holky štafetu, ale tam je placka hodně vysoko.

0 0
              • johnny_B1  

Tak ještě zítra je tam Jára Kulhavý, tomu na nějakou placku docela věřím :-)

0 0
              • Barberry.pha  

Skoda, jeste kdyz v kvalifikaci hodim tolik ze by to stacilo s prehledem na zlato, tak to asi zamrzi, ale ze to vyhraje nejaky borec z Trinigad a Tobago, to je pro me sok …

0 0
                • marco  

Měli házet 3 hody po kvalifikaci jako finále od nuly a byla byla by medaile takové přestávky nesvědčí nikomu.

0 0
    • bosmilan  

To je něco neskutečného ta štafeta 4×100 m :-)

0 0
    • Barberry.pha  

Tak tedka cekam kdo bude pranyrovat K. Nash zato ze po dojeti do cile gratulovala a radovalo se s americankou, ktera dojela 3 a ktera s ni jezdi ve stejnem tymu, kdyz K.N. dojela „az“ 14 …

Kdy uz se tady kritizoval nekterymi R.K.

0 0
      • bosmilan  

A teď si vem kdyby na takovém místě dojela T.Huříková,to by bylo kritiky proč tam vůbec jela,atd. :-)

0 0
        • Kubiczech  

Aspoň získala nové kritiky v roli komentátorky. (:

0 0
        • Barberry.pha  

To asi jo, ja reagoval na ten jeji rozhovor v tom olympijskem studiu. Zase mi prislo sympaticke ze se nanic nevymlovala, holt souperky za to vzali a byly dneska rychlejsi.

0 0
      • marco  

To je jasné Katka kryla záda své týmové kolegyni Gouldove a Pendrell přece je nemohla stahovat to je jasné. Sama to říkala že to je super že placku má někdo z jejich týmu.

0 0
    • Excel  

Kdy viděl kouli žen tak si musel říkat, že se tam zapletl někdo z koule mužů a už prej taky musí vracet placku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.