Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, kdo ví, kdy je na pořadí MTB závod, byl jsme na dovolené a doufám, že jsem ho už nepropásnul :D
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, kdo ví, kdy je na pořadí MTB závod, byl jsme na dovolené a doufám, že jsem ho už nepropásnul :D
Neví někdo, jestli čtvrtfinále v plážáku hrají Kolocová se Slukovou opravdu až ve 23 hodin?
Já myslím že jo, škoda, budou mít na sobě zas ty elasťáky :D
No právě :-(
Tak snad aspoň hrou potěší. Možná to ale bude dobře, když se na ženský plážák dívám, tak jsem vždy takový nějaký „neklidný“.
hehe :D
Tak alespon ty americanky hraji v cem se ma :D
Jsou to nervy, se na to nemůžu dívat :)
Alespon se da soustredit na hru :D
Jarda podle předpokladů Epic, zbytek drtivě HT, často s pevnou vidlí.
SRAM XX1 :) na to jsem zvedavy ;)
nevím proč Jarka nepojede HT. Na tenhle okruh by bylo myslím lepší.
To je možné ale sednul by jsi při závodě na HT když poslední 2 roky jezdíš full.
Myslím, že v případě profesionála je tahle otázka úplně zcestná.
Podle toho jak je Jarda citlivý na každý milimetr odlišnosti v nastavení kola by to byl rozdíl docela značný.
Tak to každopádně, ale u profesionálů je úplně běžné, že mění kola, jak na silnici (kostkované klasiky), tak i v XC.
Už několikrát řekl že na HT neseděl i tréninkově už od konce roku 2010 a rozhodně to ani nezkoušel.
já střídám HT, 100 a 120 fulla neustále a je to jen o nastavení, které by nemělo být nijak výrazně odlišné.
Pokud má k dispozici Sworks HT i Epic, geometrie se tolik lišit nebude.
Určitě by zrychlil v některých pasážích, i když je otázka co by ztratil v technice kde i na epicu ztrácí na Sausera, Buryho a mnohé další jezdící různé rozměry pevňáků.
Jo jo a to vždycky komentátoři loni říkali, že Jarda je skvělej technik :)
tak jasně, že je velmi nadprůměrný technik, ale jsou ve světovém poháru i lepší.
Zajímalo by mne čemu sprinteři na 100 metrů věnují víc času. Jestli tréninku běhu nebo nacvičování opiček do kamer při představování..
Většina z nich evidentně spí v posilovně.
Tak nejak mi prijde ze dalsim sponzorem letosnich her je vyrobce sluchatek Monster Beats :D
Nebo ze by to byli jedine sluchatka co si sportovci kupuji?
Jiří Orság – nadhoz 239kg … to je masakr.
Díval jsem se, šílené. Ti chlapi ve 40 nemůžou chodit…
žádní gramaři :-D
Mě by zajímalo, jestli ti Íránci drží ramadan…Jestli jo, tak klobouk dolů :-)
ramadan? to je období kdy žerou jenom vepřové?
to je obdobi, kdy vubec nezerou za denniho svetla. po setmeni buzirujou jak vztekli. ;-)
jo! A šukají taky až po tmě… Tohle dodržovat, musí být v té Olympijské vesnici asi nejtěžší! :-)
V sobotu odjíždím do Chorvatska a nerad bych si nechal ujít nedělní XC. Dá se olympiáda sledovat ze zahraničí někde na netu live, podobně jako to provozuje ČT?
Díky
stopstream.tv
Díky za spolupráci, už jsem to našel v jiném vláknu na foru…
Pro mne je tedy zatím jedním z největších TV zážitků olympiády yachting třídy Elliot, je to naprostá divácká bomba. Vůbec jsem netušil, že v yachtingu je play-off..
Vsimli jste si ten poloprazdny stadion po vyhlaseni 200m muzu.
zlato!!
Tak jeste by to mohl zpecetit, tusim v sobotu, Vesely … To by byla parada ;)
Furt nějací atleti a naše bike hvězdy jsou vosk o víkendu
Samozrejme se nejsou a zitra od 13:30 a v nedeli od 14:30 jsem doma :D
Byla to reakce na to ze bchom mohli mit 2 zlate v hodu ostepem na jedne olympiade ;)
Sice podle statistiky tyto OH jsou nejúspěšnější v celé historii ČR na OH, ale i tak pro mě počet zlatých medailí má větší váhu než libovolné množství bronzových a stříbrných medailí. Hezké je, že medaili dovezli i sportovci o kterých se před OH nemluvilo jako o nějakých favoritech.
Já bych třeba stříbrný a bronozvý medaile uplně zrušil. Vítěz je přeci vždy jen jeden a jen jemu hrajou hymnu, nevím na co ta šaškárna s dalšíma dvěma horšíma :)
Je to fakt, druhý je vlastně první poražený. :-)
První = první = zlato.
Druhý = první poražený = stříbro.
Třetí = první bez medaile = bronz.
Takhle to vymyslel Pierre de Coubertin.
Netusite nekdo, kde sledovat dnesni XC na netu? Jsem v zahranici a kanaly CT mi z duvodu omezeni licencnich prav nejdou. Neni problem sledovat treba eurosport, tam to budou asi ale prepinat. Neni to nekde samostatne??
stopstream.tv
Díky
http://www.eurovisionsports.tv/…2/index.html?… a možno aj STV
Asi i pro české diváky bude lepší sledovat nějaký zahraniční kanál, protože opět podle programu budou dávat pouhých 20 minut závodu s nějakými vsuvkami do vysílání přednost dostal moderní pětiboj tolik populární mezi širokou veřejností škoda chtěl jsem si to nahrát abych neseděl u televize celý víkend a dnes něco zajel na kole.
Na netu čt to poběží ale samořejmě celý.
ale nahrát to nejde v archivu je jen ten 20 min úsek
Docela dost nudná trať :)
taky mi to tak příjde…prostě moc vyumělkovaný no …ale jsem zvědav co bude Schurter předvádět na tom skoku kde se trať rozdvojuje
Tak ta moderni gymnastika … No ta to se taky nekouka spatne :D co tam obcas predvadeji … No cumim :)
Docela zajímavej je teď i pětiboj…právě se tam skácel kůň i s jezdcem do květináčů:) Naštěstí pro oba bez následků.
Tak to je paráda.Další zlato doma :-)) Jsem skoro nedýchal v tom posledním kole .
Pěkně toho číňana urval po poslední střelbě :)
Ja to zaregistroval az dneska a vysledek se dozvedel az po prichodu domu se zdravotni vychazky :) ale je to parada a gratulace.
Ale co se to deje v tom osteparskem sektoru :( snad mu to uleti …
No ještě má 2 pokusy…zatím může být rád, že je mezi finálovou osmičkou.
Mam obavy ze to neuleti … Je to hodne vyrovane … Alespon ze ten petiboj ;)
Tak to vychází…lachtan Meloun předpověděl 9 medailí :) Ještě teda běží holky štafetu, ale tam je placka hodně vysoko.
Tak ještě zítra je tam Jára Kulhavý, tomu na nějakou placku docela věřím :-)
Po dnesku to tipuji Absolon, Nino a pak nekdo na 29 :D
To by bylo hezké loučení s Orbeou…
Nino, Burry, Absalon :).
Hermida, Fumic, Naef
Skoda, jeste kdyz v kvalifikaci hodim tolik ze by to stacilo s prehledem na zlato, tak to asi zamrzi, ale ze to vyhraje nejaky borec z Trinigad a Tobago, to je pro me sok …
Měli házet 3 hody po kvalifikaci jako finále od nuly a byla byla by medaile takové přestávky nesvědčí nikomu.
To je něco neskutečného ta štafeta 4×100 m :-)
Jamaica … To bylo neskutecne …
Tak tedka cekam kdo bude pranyrovat K. Nash zato ze po dojeti do cile gratulovala a radovalo se s americankou, ktera dojela 3 a ktera s ni jezdi ve stejnem tymu, kdyz K.N. dojela „az“ 14 …
Kdy uz se tady kritizoval nekterymi R.K.
A teď si vem kdyby na takovém místě dojela T.Huříková,to by bylo kritiky proč tam vůbec jela,atd. :-)
Aspoň získala nové kritiky v roli komentátorky. (:
To asi jo, ja reagoval na ten jeji rozhovor v tom olympijskem studiu. Zase mi prislo sympaticke ze se nanic nevymlovala, holt souperky za to vzali a byly dneska rychlejsi.
To je jasné Katka kryla záda své týmové kolegyni Gouldove a Pendrell přece je nemohla stahovat to je jasné. Sama to říkala že to je super že placku má někdo z jejich týmu.
Kdy viděl kouli žen tak si musel říkat, že se tam zapletl někdo z koule mužů a už prej taky musí vracet placku.