ahojda nezajedeme si nějakej malej terének? jsem po nemoci, takže nic šíleného.
ahojda nezajedeme si nějakej malej terének? jsem po nemoci, takže nic šíleného.
asi pojedu protoze potrebuju na vzduch ale tak max rychlosti 15kmh a rovna silnice :) :'(
souhlas :-)
tak pojedem rovnou na silničnich kolach? :-)
nemůžu, silničku mám mimo provoz :-( – čekám na nové oblouky
takže MTB
Máš tam hustou fotku.
:-)
caues kluci,tak kde,kam,kdy,jak?
zdar,vytáhni někdy Pavla,furt si stěžuje,že s ním nikdo nechce jezdit – protože já marodím :)
Jel bych v soboru rano, ale nevim, jestli MTB. Jeste uvidim podle pocasi…
vyjel bych v sobotu někdy mezi devátou a desátou. napadá mě buď klasický kopeček a nebo, pokud se vám nebude chtít tahat se po kopcích, potom směr litovelské pomoraví a pojezdit tamní lesy. no a nebo pojezdit kosíř, tam jsem nebyl asi 100 let :-) a znám tam jenom tři cesty. uvidíme podle počasí a mokra
pridal bych se, ale uz 4. den bojuju s chripkou … vrrr
A ja jsem si rikal, ze furt nejsi online:( tak se uzdrav!
Ted poskládal nového bajka , a do blata moc mně nechce :-)
myslím že v tom pomoraví blata moc nebude, tam je spíš horší asfalt
pokud se vám bude chtít, sraz v 10 u letadla, výjezd směr Litovel pomoravím a v Litovli se uvidí, pokud by bylo nějak slušně, můžem to protáhnout do lesů, co jsou kolem Úsova.
Tak zatim to vypada, ze se spis nepridame, bude nejspis silnice nekam smer Moravsky Beroun…
90 km v litovelském pomoraví, 5 hodin. s Vitem jsme dali Litovel . Nové zámky . lesem na Úsov – Uničov . Pňovice – Olomouc.
dobrá akcička, akorát posledních 20 km bylo docela náročných
To jo :-)
Co kolo umity?
umyty a leskne se jak … :-) kamoš ho vzal s citem wapkou já se vykoupal, spapal půlku pizzy a šel spát. deocela mě to stahalo.
Taky jsem byl s Darjanem na kole-terény okolo Posluchova a Hluboček-Darjan se pěkně vymáz v zatáčce v bahně :o) dám časem foto jeho přehazky v bahně-se vsadím, že nikdo nepoznáte co to je za typ.
megalol … to ma z toho nocniho kaleni :-D se zbytkovym alkoholem se proste jezdit nema :))) a foto posli nebo hod sem ;-)
taky jsme narazili na bahno. v pomoraví, na cestičce od mostu u lesní šance do hynkova lesáci tahaj stromy. normálně je tam asfalt, ale ted tam je strašnejch sraček. fuj.
jj tez dodatecne dekuji lesakum s V3skama … jak to bylo pred 3ma tydnama namrzly tak sem se tam poskladal a jelikoz cast byla zmrzla a cast mekka tak sem nevedel jestli mam v trenkach blato nebo primo nas*ano :(((
no snad to bylo jenom bahno :-)
já taky málem dvakrát hodil tlamu, když mě to na marastu podklouzlo. těma samýma místama vit projel v pohodě a elegantně, čímž mě teda naštval :-)
No budu muset foto od Darjana nejdřív vyškemrat-mě zrovna došly baterky a tak jsme to fotili jeho foťákem.
Aha, a já si říkal, že jen cestou z Kopečka do Hluboček se mi 2× ztratil to v zcela přehledném terénu a jel kousek za mnou :o)
My jsme dali 65 kilaku za necele tri hodiny na silnici – Olomouc – Chomoutov – Šternberk – Lipina – Těšíkov – Petrovice – Jívová – Dolany – Samotišky a dom Taky moc pěkný, krásné výhledy na Jeseníky, opravdu ideální počasí na kolo:)
Svitava je řeka řek!