Páč se nenašel zatím silný jedinec zkouším to já. Sypte sem návrhy.
Páč se nenašel zatím silný jedinec zkouším to já. Sypte sem návrhy.
Anketa: St x Čt ?
Ja bych chtel uzeny. Muzu v oba dva dny, ale protoze na Ct zase slibuji dest, jsem spise pro tu stredu, a tim padem budto opet Buk ci Adamov (trasu prenecham mistnim), nebo Bityska (pres Babu) ci ta Kurim (Vranov – Babi Lom – sjezdik do Veseli – Kurim)…
do pr…ve st. diákuju v Přerově a ve čt. dávají na ČT 4 ve sportu v regionech Soběšickou muldu.
Dle medarda ma chcat uz ve stredu a ctvrtek bude good. Na Muldu v TV se vybodni, to za tech par minut nestoji a stejne se na to muzes kouknout v archivu ;-)
Tak ten ct neberu jako duvod :)
Jak rika Polka, stahnout se to da z netu – a nebo jeste jinak, stejne bychom z Brna vyrazeli nejdrive kolem 16:30 (od Obi), takze bychom se nekde potkali cestou…
Jen to pocasi mi kazi plany, i na http://www.windguru.cz/cz/index.php?… vychazi kazda predpoved jinak
Od obi z komína?
No ne primo od OBI, ale modri uz vedi – je to ta prohla lavka na cyklostezce
Ale jestli se pojede smer Kras, bude asi sraz nekde na Klajde ci v Bilovicich
Tak pokud se pojede směr přehrada, tak s váma jedu, jinak to nestihám.
Jako jestli budeš v TýVý ?-)
baže. V plném tempu jsem pronesll do kamery duchaplný výrok – jako že už nemáme tu akceleraci. Ta kamera byla hodně veliká. Borec se pod ňou pořádně prohýbal.
Na reportáž z Muldy se můžeš podívat tady.
tohle bylo ve večerníku, jestli se nepletu
Jel bych jel ve stredu, kam je mi v podstate jedno, ale jeste jsem furt nevidel to slavny koryto:-D
Jak malej Jarda.-) Že bych si to prošel ? Do pytle práce, zas se hrabat do toho kopce. To počasí je taky jako motovidlo, např. teď je všude jasno, akorát nad Brnem deka.-(
Koryto je ted asi casove nerealny. Pokud opet vyjedem kolem 16:45, tak to nestihnem za svetla. A strachat se k vuli tomu opet po te siroke ceste do kopce uz treti tyden za sebou…
Kde zvolime cil ? Zkusime, jestli bude Lada varit, nebo opet Adamov (ci neco jineho) ? Trasu bych zvolil podle toho.
Tak jsem si představoval rozumný slovo do pranice.-)
Kdybysme se minule nezdrzeli hledanim Maňasova kompjutru, tak jsme mohli klidne dat i koryto…siroka cesta se da az k Luzi nahradit peknou cestickou.
No… anebo můžete jet Myší dírou, že? Tedy ne, že bych vás chtěl lákat do toho koryta.
Po modre z Adamova? To ale clovek musi po tom zabavnym asfaltu:-/
ale ne. kdyz vyrazis z bilovic proti proudu po leve strane reky, tak narazis na tunylek – mysi dira. jsou tam nejaky skaly kolem a vyjedes v utechove.
Kua to už mají z toho ježdění na Buk, neví ani Myší díru :-)
Mysi dira byla v Brne odjakziva tohle. (a tam bys toho moc nepojezdil;-) a ne nejaka zmola v lese:-P navic na te tve zazracne mape okoli Brna se to jmenuje V mysi dire a jeste je to o kousek vedle…
do te tve mysi diry je super sjezd po jezdicich schodech v protismeru. akorat se toho bojim. kdyby to nevyslo, tak se tam clovek strasne domele o ostry hrany schodu.
To je fakt, tak to ze by toho tam pepek moc nepojezdil beru zpet:-P navic tam muze pojezdit i nejaky opaleny spoluobcany…
Ta prava mysi dira byla teda trochu jihozapadnej a s ti sirokym podchodem nemela nic spolecnyho. Jeji byvaly vyusteni je tusim videt ze strany Tesca. Dodnes nechapu, jak se tama ti lidi dokazali protlacit :-) ja si pamatuju jen fronty na vstupu..
No konečně se našel taky nějakej pamětník.DDD
jo a jinak to znam, jenom nestuduju tolik ty mapy, takze neznam to spravny nazvoslovi;o)
On nám Pepek asi vnucuje ty mapníky, nebo co.-)))
Nee, tadyk…
Ty tvoje mapičky mě dycky dostanou. Trvá mě asi tak půlhoďky, než se něčeho chytnu a to tam jezdím co chvíla.-)
Musíš se do těch map víc dívat, taková večerní teoretická příprava nad mapou je nejlepší. Když ti to naservíruju tak, abys tam měl cestu už od domu, Buk a zpáteční cestu taky, tak zmizí podrobnosti.
Kdyby chyby :)
OK, uvidime zitra, prset ma az ve ctvrtek. Byl jsem dneska v lese, v 18 hod uz byla tma. Tou sotolinou nepojedu, Mysi diru klidne zkusim. Pak bych se motal nekde v okoli Adamova (trebas terenem na Novy Hrad, Pepkuv sjezdik dolu a do stejne hospody, jak minule).
furt hospoda hospoda, asi zalozim dred:)
Zaloz, bude to „One man show :o)“
založeno
To by slo…
Už to z nich pomalu leze, Za vše může Maňas, Maňas a zase Maňas. Tentokrát máš ale vyjímečně pravdu. K této polítováníhodné událostí dochází jednou, maximálně dvakrát za rok …-)
Vsak nikdo Nic nerika, ze za neco muzes, byli jsme radi, ze sis (skoro) Nic neudelal, jenom jsme se diky tomu zdrzeli, Nic vic…;)
Su taky pro středu, trase se taky přizpůsobím (pokud to teda nebudete brát přes nějaký Pradědy…).
JÓ a už jsem dlouho nefotil něco takovýho.-))
A v kolik hodin byste to tak viděli??
Ha, ty zkousis moji pozornost s tou kategorií :-)
Jinak teda fakt nemuzu, obcas se mi podari utrhnout dopoledne…
Tuto kategorii máš ode mne jako dárek.-))
Ve středu se rád přidám (ve čt nemůžu). Pojedu kamkoli, bude-li to kupředu.
Tak level „dozadu“ myslím zatím nikdo nedává.-) Tipnul bych na Jiříka, že by moh být ten pionýr.-))
No v některých zvlášť výživných výjezdech se mi občas zdá, že i couvám…
zatim nejak couvat neplanuju. co si ale vzpominam, tak karaya to nekdy zkousel :-DD.
Jo, loni v zime cestou z Buku (kdyz Maňas asi 15× upadl na ledu), povidal, ze udelal hodiny a taky jel chvili pozadu, no ale bylo to cestou z Buku…:-D
Od ty doby se mi to stalo jeste jednou, pri desti v Marinaskym, kdy jsem na slecnu jdouci prede mnou pouzil zvonek a ona to pochopila, ze ma prejit z jedny strany na druhou. Zhlidla muj kaskadersky vykon a kdyz jsem nespadl, tak zklamane pokracovala dal :-)
Jo to byla památná cesta pro mě. Když jsem jel stejnou na základnu, tak v klidu, no a z5 … To bylo furt: P:Dobrý? Já: Jsem spad. po 15 m: P:Dobrý? Já: Nevíš proč furt padám na pravou stranu?-))
Zítra snad, čtvrtek unreal…
teoreticky možu oba dny…záleží na rodičích:-(
Cože ? Vždyť v poslední době jezdíš dom skoro dřív, než vyjels !-)
Neví někdo co to má Karaya za novej rám? Má ve statusu 3650g, 50cm ?! Asi nějakej dh stroj aji s tlumičem…
Má radost, no. DDD Doteď jsem fakt žádnýho Vendelína neznal.-))
bacha!
je to Vincent;-)
Je to potvrzený ? Tak to jsem zklamán.
je…ptal jsem se;-)
Bohužel, ač to tak pěkne vyšlo, tak žena nechtěla aby měl svátek i narozeniny v jeden den :-)
Nevadí, Vincek je taky hezkýýý.
jj. ted bude standa vozit v bidonu vincentku :-)).
Vincentka by to byla, kdyby to byla holka :P
vincentka potece i z kluka ;-)
prijde borec k doktorvi a rika: pane doktore, ja ho mam jak male dite. doktor: tak maleho? pacos: ne, 3.5kg a 50cm.
inac karayo, gratulace!! ;-)
Pridavam se ke gratulaci :)
:-DD To by byla jeho nejtezsi noha :-))
Jj. todle byl můj oblíbený.-)
Taktéž gratuluju!
BTW s těma středama je to dost naprd, ve středu obvykle nemůžu :(
Toz dikec, uvidime jakej to bude mit vliv na km.. Zatim mely decka vliv pozitivni, ale mam obavy ze ted se to prehoupne :-)
Asi dru. A ty trasy a cile se mne taky moc nezamlouvaj :-/
A venku to vypadá zatím velmi vábně.
Uz se tesim. Ted se tu rypam ve zdrojacich byvaleho kolegy, hnus… Uz abych byl na kole
Jj, zdrojaky kolegu, at byvalych ci ne, jsou dycky maso :-))
dulezity je nekomentovat, abys byl nenahraditelnej :-))).
To si ten predchozi myslel taky. A jeste vsechno nastavoval alespon pres 3 promenne.
No, uz tu neni :D
Komentare jo, ale strucny a jasny. A ne tohle:
// xxx indiv uprava, funkce pro pridani update polozek, je to funkce, protoze polozka se zasrane muze pridavat na cca 9 mistech, // z toho by jeden vrazdil // JE TO TU TAKE ZASRANE, ZE JE Z TOHO NA BLITI, muselo se to promazat, i tak by VELKE casti volitelnych poli chtelo PREPSAT
// chapu, predtim to nikdo nepouzival, ale ***** kdyz se to delalo, mohlo se to aspon otestovat
// uplne nejlepsi by bylo, udelat funkci, ktera ten select box vypise, nebo vrati pole zbozi a pak se zpracuji do html kodu // jenze v kazdem scriptu je to trochu jinak a nemam cas ani chut se s tim *****. jak rikal luda, hlavne at to funguje. takze tak // hodne stesti pri upravach :o)
a tak podobne :-DDDD
chichi :-))
Kde a kdy teda bude sraz?
To asi zalezi hlavne na Pajovi…
Pajo, kdy nejdrive stihas na Klajdu (pripadne do Obran) ?
Já bych teda byl k…a nekompromisní už. DDD
Mně je to celkem jedno, kdy a kde, jen to potřebuju vědět s dostačným předstihem prosím, abych stihl dojet z hokny dom, vzít kolo, a dojet na místo srazu.
Tak to vypadá na 16 na Klajdě.
bych to viděl že vás s Pájem někde sjedem pokud bude teda chtít, budu schopnej ve 4 vyjet z domu..
OK, tak v 16 hod. Klajda
ty jo, tak to mám co dělat. ale dorazím.
Brnknu ti…
Na me se dneska nevazte, aj vubec nevim jestli pojedu, se proti me spiknul fotosop s plotrem:-/
Buk, Buk, Buk – Vylíhnul se nám novej Motýll :)
Tyjo, karosovi Vincenta, ted jeste malej Motyll, gratulace i k motyllovejm…zacina to cim dal vic vypadat na srazy vozickaru:o)
Srazy vozickaru??? Myslis to vazne? :-)))
No, vcera po sjezdu u Noveho hradu jsme meli na takovy sraz naslapnuto vsichni :)
Oprava : Obranskeho hradu
Jakto? :-)
Je tam hodne listi. Prvne s sebou lisknul Bezec, o kousek dal Madrid a kdyz jsem se mu vyhybal, prvni sutr jsem jeste vzal, ale z podlisti vykouknul dalsi, postavil se mi do cesty a ja si zalital.
dyž to neumíte tak na to nelezte :)
Nas to bavi :)
o tom nepochybuju :)
občas tady vedle se někdo zmíní o nakřáplé přilbě. Teď už chápu…
Kde vedle ? Jsme snad padlí na hlavu?-))
soráč…myslel jsem to tak, že na vedlejším threadu – jak se probírá ten vnitřek přilby, kterým ju přivážeš k hlavě.
Už jsem si všiml.
Za deset let mam teprve treti. To neni tak strasne, ne ?
Kušuj a trénuj, nebo tě zamknu.-) Prej, že vidla to pobere. Kulový !
Pobere, ale ne ta tvoja :-DD
nad tim nesmis premyslet a musis se plne oddat trati ;-)).
No po třech plzních a zelené jsem schody taky sjížděl poprvé, vyjížďky BF jednoznačně vedou kupředu k lepším výsledkům :)
Jasně. To jen někteří škarohlídi přebíhají k běhání.-))
No nic, hazim do blokovanych :)
Tak nejak…:o)
Sem si predstavil, jak se vsichni na Buku „zliskame“, nechame tam vozejky a pofrcime sami po modre dom :-D
Na tento typ vyletu me ji Helca urcite nepujci:-DDD
JJ,tak nejak :-)
To musi byt konvoj;-)
no dobrý no, celkem hezkej vejlet, až teda na to koryto, to byla blbost:o)) + ten návrat taky nic moc… Na Kopaniny to byla stezka odvahy:)
Já byl globálně spokojen, ale můj názor není směrodatný.
Ze ses nebal uz z Adamova, kdyzs jel furt 200m pred nama;) Video z koryta uz asi muzeme zverejnit, stejne by se tam pepek urcite jel podivat, kdyz to vsichni sjeli…obzvlaste zajimavy je zvuk:-D kdyz priste nebudem tak dlouho v hospode, muzem dat i tu Alexandrovku…
Priste (pokud to vyjde na ctvrtek a jeste lepe, kdyz bude moci i Howg), byl dal tu Smelcovnu. Mam chut na uzeny…
mi nepovídej když zajdeš do komory že tam něco nenajdeš :)
Ted jeste nee, az tak za 1.5 mesice. Ted mame jen domaci klobasky :)
Priste jedem na Ususi:-D
Najednou. A kdyz jsem vas tam pred Pradedem vsechny zval, tak NIC.
Jasne, udelame nejakou grilovacku a kochaci vyjizdku ;-)
Jo, dobře jsi mu to dal.-)
Nj, ale ozrat a prezrat se, dalsi den o pul pate vstavat a jet 165km na Praded je neco jinyho nez ve ctvrtek odpoledne jet na uzeny nebo klobasky, navic vas na Ususi vetsina v patek byla, ne? Kdyztak by to mela byt spis nejaka afterpradedparty:-) Na poznamky o kochacich vyjizdkach musis jinam:-P
…ve čtvrtek by se ta Šm. mohla podařit. (ve středu diákuju v Kuřímě – téma : Albania / Kosovo) Kdyby to nevyšlo s rezervací v té hospodě na mýtince – co ta hospoda pár kiláků po proudu – jestli se nepletu - Hálův mlýn ? (vůbec nic o ní nevím – jak mívají otevřeno a podobně.
Jojo, Haluv mlyn. Ten ale ted funguje jen na nejake objednane akce, jestli vubec…
Nezapomněl jsi ve zvukovém záznamu něco vypípat ?.-))
Myslis ten zaver?-)
Jo video je hodne husty po zvukove strance :-DDD Schvalene sem to poustel doma nekolikrat se zvysenou hlasitosti na konci, aby to slyseli aji sousedi :-)
To slovo nikdo nezkazí, ani když šišlá, ráčkuje a pod. Možná koktavýmu by to tak čistě nevyznělo.-))
„Jedte vy z z z m m mrdi“ :-D
Btw. vcera sem byl behat…parada, uz nejsu tolik uricenej a zacinam behat na 4km a postupne vic a vic. Eva se dycky pta „Dyt ty nejses vubec zpocenej, nebyl jenom na vychazce?“ :-) Akorat me serou ty auta co jezdej k D1 a letisti, pac tam nemozu behat, tak musim poletovat po Slatine a lidi na me cumi jak puci, cokli stekaji a ja jenom furt odpovidam „Tichooooo.....kuaaaaa“ :-D
No jo tam na tý straně je to dost obtížný. Teď na 4, za chvíli budeš na desíti.-)
4km to je tak na čtvrt hodinky, to si snad ani nemuže všimnout žes někde byl :)
Jj, 15–20min, kamarade ta je vsimava :-)))
na ktere ulici vlastně bydlíš?
Blazovicka 5. Na mape to nenajdes…tajny sidlo, to vis O:-)
Blažovická? :-D:-D:-D To už jim došly nápady ne:)
Ponětovická a Kobylnická jsou hned vedle :)
No nenadelas nic. Jestli Letistni, Blazovicka…nebo Leninova…to je fuck :-D
No, na mapy.cz ta ulice už je. Akorát na ortofoto je to ještě polňačka v zeleném poli. Předpokládám, že tam nestanuješ :)
Na mapy.cz je po zadani Blazovicka 5 uplne jinde ;-) Ted uz tam polnacka neni, stavi se tam hodne a porad dal. Za chvilku budou Slapky casti Brna.
Aha, já zadal Brno a zazoomoval :) Přece vím, kde je Slatina :) A staví se tam brutálně, to jo. O Černovických terasách ani nemluvím. Dodnes zamáčknu slzu, když jedu kolem starého letiště. Strávil jsem tam s modelama docela hodně času. Bylo to pěkné letiště :(
Frantovi by ses stejne zavdecil jen s Tvarozenskou:o)
to seš teda na omylu bo já mu chtěl jen naplánovat nějakou pěknou trasu na běhání :)
To se ti bohuzel nepovede, pac tam je to samy auto a ve srackach po poli behat nechcu. Ale Slatina-Slapky-Slatina bych zkusit chtel. Pak treba Slatina-Podoli-Mariansky a zpet, uvidime.
Stav se svlažit v rybníčku, uděláme z tebe triatlonistu :c)
:-))) Triatlon tezko Anezko, jednou jsem jel lidovej v Pistovicach este na biku a dopadlo to katastrofalne :-) Beh by se dal, ale to plavani me nebere teda vubec.
Vím já? :oP
Abys z nej nemusela delat bruslare, kdyz ty mety navysuje tak postupne:-D
:-D Zadny mety, behani mam jen na zhubnuti na „zavodni“ vahu a protazeni tela a jinych svalu nez na kole. 4 roky sem jezdil jen na kole a nic jinyho a na tech svalech to je fakt znat. A na jare udelame hon na Slapanickyho! :-D :-D
Behanim do pul hodiny moc nezhubnes:o) na zatezovani jinejch/vetsiho mnozstvi svalu jsou vhodnejsi bezky (coz se po vecerech blbe provozuje) nebo plavani. S tim honem nevim, jezdeni na gumicuku bych tak nenazyval:-D
„Behanim do pul hodiny moc nezhubnes“ - to by ses divil, uz mam vyzkouseno ;-) Dyl zatim behat nemozu, casem.
To se teda divim;o)
on mozna beha misto vecere ;-)
Opatrně s tema smajlíkama! To je vážná věc!
jako že by pak Polka moh dopadnout jak D. Kaprfild a stratit se nám před očima? :)
To ne, ale JZD už jednou se smajlíkama narazil a byl odhalen jako nevěrohodný škodič plodné diskuse. Tak jenom aby to nebylo podruhé, mohl by pak dostat BF distanc třeba na dva roky, že?
to sem četl, ale to tady nehrozí :)
Oprava: „nedůvěryhodný škodič“
slatina-šlapanice-kobylnice-dvorska-tuřany-slatina :)
To je mozna tak sesta meta voe :-D
dyž dáš v pohodě dvacku, tak pak možeš vyrazit i na maraton :) odzkoušeno :)