Ahoj,sháním nový ořech na DT 240,nevíte jestli existuje něco kompatibilního mimo origo dílu? Je to docela prda za kus hliníku.
Díkes.
Ahoj,sháním nový ořech na DT 240,nevíte jestli existuje něco kompatibilního mimo origo dílu? Je to docela prda za kus hliníku.
Díkes.
jasně naper tam ořech z alivka jde to v pohodě,
jinak nechápu proč si někdo kupuje ultradrahý kvalitní náboj a pak řeší kolik stojí náhradní díl.
Velice jednoduché – protože ultradrahý kvalitní náboj nebyl zas tak ultradrahý. A jelikož dnes nába 350 se stejným systémem stojí ani ne 2× tolik co samotný ořech, tak pátrám po možnostech.
Proto se asi ptám jestli někdo náhodou neví o alternativě, tak si laskavě odpusť stupidní připomínky když k tématu nic konstruktivního nemáš.
Co se čílíš? Poradil ti a doplnil to logickou úvahou.
Vůbec se nečílím,jsem úúplně fklidu.
Ironie je fajn když to dává smysl.
prostě alternativa není – bohužel
„Velice jednoduché – protože ultradrahý kvalitní náboj nebyl zas tak ultradrahý“
To zes ho mel za lepsi cenu neznamena, ze to neni drahy naboj a jsou na nej drahy dily, s tim se bude smuset srovnat:)
kubad ma pravdu… Kdyz chces mit kravku, musis mit i na zradlo:)
O žádné alternativě k originálu nevím. Ale zeptám se, co se stalo s origo ořechem?
Už je dost vymačkáno.
Aha, ale pokud to není extra dramatické, pak se to dá řešit relativně levně – úpravou jakou mají ořechy AC.
Nevím neznám, můžeš dát pls nějaký odkaz? ď
Před časem jsem to nechával dělat. Jen to nebylo tak propracované, jako AC. Ocelové vložky se do kazety zasouvaly, čili nebyly fixované v ořechu.
Díky moc. Nejjednodušší řešení je to správné / skoro vždycky /.
:D
No teď jsem objednával bráchovi blbej stahovák na ložisko za 650,– Kč fakt kokotskej náboj :)
jestli chceš tak jeden použitelný navíc mám,kdyžtak maila.
jezdím 240 už 6 let a žádný vymačkání nepozoruji ,jen jsem už jednou měnil rohatku.