Pěknej šmejd spojka Connex 804

19 nepřečtených
  • Volf

Z nouze koupenej Connex 804 a tak vypadala jeho sponka :-(

0 0
    • roud  

tak tohle je udělák… zkoušel si ji použít nebo je to naprosto nefunkční ?

0 0
    • Mike 21  

Souhlasím s Tebou je to shit měl jsem ji na kole dva týdny a pak se mi ta venkovní strana tak vytahala , se mi v tom místě doslova lámal řetěz při záběru. Štípačkama šla ven mrcha a už to nechci ani vidět zlatý nýtovák řetězu !!!

0 0
      • konfucius  

Já měl řetěz od Connexu jednou vydržel uplný honvo snad 500km a ta spojka hnus… zlatej Sram!

0 0
    • Jane  

connex 804 taky jezdím a holt je škoda, že jeho součástí není klasickej ConneX Link, kterej se samostatně prodává za 90 Kč… Nevím proč, ale tato „jednoduchá“ spojka ve srovnání s ConneX Link ve mně sympatie vůbec nevzbudila, takže zůstala nevyužita. No a co se mi ztratila jedna část spojky ConneX Link, tak vozím zlatou spojku Sram 9 speed a drží to :) Zajímavý je, že spojkou Sram 8 speed mi ten Connex 804 spojit nějak nešel, ale se zlatou nemám problém. A teď už mám nakoupené PC 58 :))

0 0
      • Volf  

To je stejně zvláštní, protože 804 by měla být na 6 – 8 kolo a zlatá spojka Sram je na devítikolo a tím i na užší řetěz. Alespoň to oba výrobci tak uvádějí. No ala ta origoš je fakt síla.

0 0
    • Vilém  

Nejak jsem z tveho prispevku a fota nepochopil v cem je problem?

0 0
    • cabbage  

z fotky nedovedu pochopit jak se to dá spojit…

0 0
      • Volf  

Já ani v reálu. Vůbec sem to nepochopil. protože pokud to nějak neprohneš tak to nemůže jít spojit…

0 0
      • Vilém  

Spojit to jde,je to ale trosku hlavolam:)

0 0
        • Volf  

Já bych měl strach ji použít. Ty ji máš na kole? A dobrý ???

0 0
          • Vilém  

Nemam,ale nekolikrat jsem ji montoval.Pravda poprve jsem se pekne zapotil:)Nasadit ji,ale neni takovaj problem,jako ji rozpojit.

0 0
            • Wojtek  

a jak si ji spojil, já ji totiž nemužu dát nějak do sebe:-) asi sem levej, spojka je pěkná, ale vypadá že vydrží ho..

0 0
              • JSt  

musis ohnout retez do boku – nic sloziteho. horsi je rozspojeni…

na stejnym principu ma spojky i sram k jednorychlostnim retezum.

0 0
                • Lišák  

To jako ohneš ten článek spojky tak, že nenasunutý čep zapadne do výřezu a pak článek zase narovnáš?

Tahle spojka se u mě taky kdysi objevila, do dneška ji mám v base a nikdy jsem nepochopil, jak to soudruzi z NDR mysleli.

0 0
                  • Wojtek  

JJ, UŽ TO DE, myslel sem si že to tak bude fungovat, je to pěkně blbej systém, zkoušel sem si to nanečisto a nemohl sem to sundat, ale už na to mám fígl :-) , moc se mi ta spojka líbí, ale vypadá že vydrží pár km

0 0
          • Vilém  

Jeste koukni jak se instaluje.Je to popsano na www.connexchain.com/ products/connectors

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.