zdarec,
vybírám si bike, chci klasiku mtb, už mám jednoho crosse ale rád bych tedka pokoupil kolo na kterým bych mohl trandit víc v terénu a jezdit i nějaký závody typu kolo pro život, nova author cup… Můj strop je 30k, minimálně osazené v LX nebo sram x7, vybírám mezi meridou a pellsem. Pak sem ještě koukal na Rockmachine, ale ten je v porovnání s meridou docela těžkej, nevím jak je na tom pells, u modelů na webu sem nikde nenašel kolik váží.
Merida 07 Matts HFS 2000-V xcr.cz/shop/produkt-1–3417-merida-07-matts-hfs-2000-v.html
Merida 06 Matts Race-V www.bike-forum.cz/…motnosti.htm?…
PELLS 2008 RAZZER ELITE CARBON www.mojekolo.cz/…elite-carbon
ted bych chtěl pokoupit kolo a pak počítám že na něj někdy v dubnu hodim kotouče až se trochu finančně srovnám a nebudu mít jiné výdaje. U toho pellsu je dobrý, že mi daj nějaký věci ke kolu v hodnotě 2300 zdarma, což je docela fajn.
Co byste brali vy? ten matts race je jen ve 20 a ja měřím 189cm takže nevim jestli mi 20 nebude malá. Je zase komplet v xt, ta hfs je zase ve sramu a kliky od FSA, máte s nimi někdo zkušenosti? četl jsem že se časem objeví vůle na klikách a musí se to furt štělovat, což se mi zdá jako vopruz…
Jaké máte zkušenosti s tim pellsem?
díky moc, zkoušel sem tady hledat ale tohle foruim je zoufale nepřehledný, zlatý open source od PhpBB tohle je děs