Ahoj. Potreboval bych lozlousknout tento problem s vyberem noveho kole.
Diky :)
Ahoj. Potreboval bych lozlousknout tento problem s vyberem noveho kole.
Diky :)
Pls je to dulezite
Kdyby to bylo dulezity, hodis sem i odkazy.
Teda ne ze bych ti pomohl, nerozumim tomu. Jen sem si chtel rejpnout :)
Aha tak to fakt dik
řeším něco podobného a mě vyšla ta merida – ovšem tedy záleží na ceně ten pells přes eshopy vychází jednoznačně líp
Ja prave nevim jestli muzu tomu meridackymu ramu verit
fakt si nejdřív ověř jestli je maj , aby jsi nevybral něco co se nedá koupit .Za mě jasně Pells .
jj diky
A co něco takového je to podobná kategorie, můžeš ho mít přesně podle svého přání, neb ti ho postaví jak budeš chtít a s reklamací nebudou také žádné problémy .....
další reklama pro Kubánce ?
Já mám s Kubou velmi dobré vztahy a zkušenosti a myslím, že potřeby zakladateli vlákna může splnit k jeho naprosté spokojenosti :-)
mno tedy věřit/nevěřit každého věc, ale v téhle ceně snad nejsou nijak velké rozdíly :o) jinak jak píše art tak dodám že jestli by jsi sháněl meridu XXL tak ku.va nejsou ani kola ani rámy :-( možná někde na prodejně zaseklý kousek ale co mi sháněli ve skladech prodejci tak nikdo nic, obvoválavat prodejce meridy – na to nemám morál :-)
to je dost logicke ze xxl musis trochu hladat, na predajnu si to nikto bezne nevezme, lebo asi si dokazes predstavit ze taketo ramy sa nepredavaju prilis casto.