zlatka zase zlatkuje- blokuje,zamyká, odomyká, zamyká… takže kdo chce zavesit svoje péefko- nech sa páči.
je to oftopyk vlákno, takže oftopyk príspevky mazané nebudú. hevafan!
;o)
zlatka zase zlatkuje- blokuje,zamyká, odomyká, zamyká… takže kdo chce zavesit svoje péefko- nech sa páči.
je to oftopyk vlákno, takže oftopyk príspevky mazané nebudú. hevafan!
;o)
Jak už jsem uvedla tady:
Zavřené a promazané je proto, že jsem prý neustála spamovačku, přesně jak píše Doom.
Stačí se podívat dolů do vlákna a komu by se to asi líbilo ? To vlákno mělo být na přání, ale když si jej někdo může plést s hovny, nezlobte se na mne.., nazdar.
prajem ti pekné sviatky a nech nájdeš konečne niečo, čo ta bude napånat. psychicky aji fyzicky, anorganicky aji organicky. mír s tebou.
+1 .
+1 :-))
1*
Zlatko, tobě samé to samozřejmě nepříjde, ale já, jako nezávislý pozorovatel doporučuji, abys nakoukla pod odkaz .
Dik za link, posilam dal.. : )
konečně rozumné slovo,jen aby to tady Zlatka celé nepozlatila :o)
Možná by se tady Zlatka měla zlatkovat (blokovat) – ať vidí, co to je.
1*
Pepku, když ot, tak ot.. To letadlo na obrázku v minulým vlákně byl fakt Tomcat? Nevim jestli jsi mi tam odpověděl, než to zlatka blokla.
čtrnáctka, to přece pozná i malý dítě (neviděls TopGun, kua? :-)
No však, já se tady tluču do hlavy jak jsem ty křídla nemohl poznat :) Ty sání motorů na tý fotce vypadaly jak kachní plochy Sučka :( No nic, teda…
Tak snad takhle nevyvadi i s darky.
Jako dá/nedá? (dárky samože :-D)
Bere cizím dětem dárky!
Tím se vysvětluje, proč ti nechtěli otevřít na ČSAD, Zlatka ti to vyzvedla :-D
Asi ne: jednak by to musela zaplatit a druhák to nebylo dělaný na 27,5"
Tak taky sem hodím jeden kýček :)
********* BF logo! :)
hehehehehe
speciálně kvůli b-f logu jsem dělal rámeček dole širší :D
PF BF…
Ten kreslené byl takové víc… od srdce, tohle je takové…
takové focené :D
tak tak, ta filcka byla top :)) ale tohle pěkné
…
Tak ty se s tím nesereš! :D Šťastný a veselý!
tá sviečka je z 1970? 8o)
Možná trochu novější, ale starší než já jsou určitě :)
ja mám s origo krabicou a píšu tam práve 1970 ;o)
Tak jsem se byl podívat, naše jsou z roku 1984 :)
Byl jsem zrovna u rodičů, taky je bastlili na stromek, koupili je k mým prvním Vánocům, takže rok sedí.
Bomba! :)
neee toho nevolej :D
na to, že je ti 17? pěkná práce, moc šikovný jsi!
Lanceho škola :)
jj, je tam poznat kde se inspiroval, ale na mistra nemá :-)
Pokud hovoříme o konkrétní významné osobnosti, tak se ve slově Mistr píše velké M :-)
jedna dnešní povýšená na PF :-D
pf 2012
Tak ještě sem, když to nemoderuje Zlat..ovláska tak snad nikoho nepohorším :-))))
..tak teda tady:
přeji krásné, pohodové prožití svátků vánočních a v novém roce, nechť Vám smůla smrt a špatní lidé políbí zadel! :)
tak jeden dárek dnes jsme pod tím už vypili…
Vzhledem k tomu, ze prace slechti a penize kazi charakter, preju v pristim roce vsem vic prace za min penez :-D
Můžu se jen zeptat, kdo je tohle vlevo na fotce http://pedalky.rajce.idnes.cz/…CNI_PULNOCNI#… ? Normálně jsem si říkal, že Dexter vyjel na půlnoční projížďku Prahou. :)
Mozna bylo lepsi se zeptat v tom cenzurovanem vlakne.
Tím myslíš ten zahovněnej thread PF 2012 ?
Ano.
Jestli se ti zdá být cenzura mazání debilních příspěvků o hovnech ve vláknu na přání tak to už pak nevím kde tedy jsem, jestli v žumpě nebo mezi bikery.
Na nic takoveho jsem nenarazel, ani nehodlal rozebirat tve cenzurovani. Myslel jsem to tak, ze odkazovane fotoalbum patri myslim tobe a proto by byl s dotazem asi uspesnejsi v tvem vlaknu.
Proč zrovna tam, když každý vidí, že je zamčené ? Pokud se chce na něco zeptat může tam kde na něj byl dán odkaz nebo na můj email.
Ze jsi ho zamkla jsem nepostrehl. Myslel jsem, ze uz jaksi nikdo nemel potrebu ti tam psat a proto klesa niz a niz.
Každý thread, který je plný hoven, klesne na dno žumpy.
A pak prijel hovnocuc:D
Nabízet ten film v „tajném odkazu“ ti přijde normální ve vláknu na přání? A když to někdo uveřejní tak hned mažeš,co z toho máš provizi?
Trocha sebekritiky by neškodila.
Rozuměj, nemíním se o tom s Tebou vůbec bavit, jelikož nechápeš souvislosti. Je mi úplně jedno co si o tom myslíš a provizi opravdu za nic nemám, jak vidíš tak je tomu naopak.
Prostě máš ráda ten malý pocit „moci“.
Nechat příspěvek nebo ho smazat.
Každej si to dovede zdůvodnit a čím chaběhší argumenty, tím jadrnější výrazy.
To myslíš vážně ?? Pocit moci, teď jsi mne dostal, málej jsem si snědla myšu.
Zlatko, Karliner ma pravdu. Kazdej si tu svym zpusobem utvari obraz sam o sobe. Ze si myslis, ze je neco debilniho, nemusi si to jeste myslet ostatni. A i kdyby ano, je to opet obraz toho, kdo to napsal. A blokovat v OT vlaknech mi prijde uplne ubohe. Najdi si chlapa / holku, to je fuk, a uvidis, ze prestanes byt takovy mrzout.
Sám jsi mrzout (na to je tady Karliner), vyjadřuješ se ke mne aniž bys mne znal a za druhé každý si může mazat ve svém vlákně to s čím nesouhlasí nebo co se neslučuje se slušným chováním, viz. 1. bod desatera, nebo to tu naprosto samozřejmě má vrhat stín žumpy na všechny cyklisty ? Vyjadřuješ se k něčemu ad-acta, po boji je každý generál.
Jednejte si laskavě se svýma babama jako s puberťačkama a nevím proč bych si měla hledat holku, jdi si ty hledat chlapa.
Já snesu hodně, ale aby v mém vláknu na přání bylo během jedné hodiny nasr@no 14× hovno a řešil se tam polštářek v rektu + pinďour malého pejska na PFku, to je na mne prostě moc. Na takové ubohosti si musí pánové jinam nebo si to provozovat doma, neb je to jejich vizitka.
Vzpomínám na slova, která mi na jednom z prvních rande řekla přítelkyně a kterými mě dostala: „Hovna u nás nejsou tabu.“. Měla by sis najít chlapa ;-)
a od té doby chodíš na roumenovo maso? :D
summer day see!
;o)
I don´t think so, never, ever..
Bych připoměl všelijaké tvé psych.analýzy, které házíš od boku po ostatních aniž bys je znala ale něco ti vysvětlovat? Je to marný, je to marný, je to marný. Hlavně že víš že mluviš za většinu, hlavně že víš co je normální a co ne, hlavně že víš co je pro ostatní vhodné :-D
Nápodobně, psychologu s kily másla na hlavě, to je jako když zloděj křičí chyťte zloděje.. Na analýzy jakéhokoliv druhu musíš nejprve dospět ! :)
Asi se nechám od tebe poučit. Jak jen ty to děláš… :-D
předpokládám u čtenářů inteligenci a důvtip střihnutý trochou tolerance :-)
Třeba si představ, že někdo jako já inteligenci a důvtip střihnutý trochou tolerance prostě v sobě při Tvém Pfku vůbec nenachází. Jinak dobrý výkon, který odpovídá a vypovídá své.
je to na tebe moc silný co? :-)Narozdíl od tebe to ale nevydávám za art :-D
ps.: mezi náma – čekal jsem co vytáhneš, ale tohle mě rozsekalo :-D
Je to síla, přesně a výstižně. :))
jenom tak pro srandu spamerům, co se ti na bafově obrázku konkrétně nelíbí?
Nic je to krásné téma, jen nedokážu rozluštit co je tam psáno, aha to je jako luštěnka aby to bylo napínavé. Tak to pak jo, o nic nejde, jen jsem myslela, že to dělalo nějaké dítě.
kdo chce psa bít… :D
Proboha to K na začátku věty velkě!!! Každý se co chvíli nachytá. :(
automatické opravy z ofisů jsou svinstvo :D
víš co Sašo? :-)
chceš dostat klackem jo? :-)
takže se povedlo, super, takové uznání od takové fotografky to je pro mé foto mobilem fakt pocta :-D
Nj, příště prosím tak aby se to dalo přečíst.. :))
děcka děcka… když něco dělám tak pořádně :D:D:D:D:D
Přesně tak děcka a i s freewarovými editory.
ale tohle já, za tu minutu co jsem tomu , NE-U-DĚ-LÁM :-D
S tímhle videem je to o několik levelů lepší než originál :-D
někam mi zmizelo dal :-) jak není dobře zapsané má dáti/dal, to já bych neusnul :-D
BF konverze, neříkám že je to ideální :-) ale v originálu je to čitelný celkem cajk
kura ty to dneska válcuješ :D
Asi je dnes bazén eště zavřenej
To asi nebude jediné problém :-D
Chlapče ty máš problémů sám se sebou viditelně hodně tak neřeš druhé nebo ti maminka naseká. Nebo ti dneska neudělala svačinu ?
Maminka mi dělala svačiny, když jsem chodil na gymnázium, a to už bude skoro 5 let, co tam nechodím. A taky mě maminka nebyla, tak proč by s tím měla začít?
A ještě bys mi mohla říct, kde vidíš ty moje problémy, díky.
Chodils na gymnazium a presto te maminka nebyla? Svet se v prdel obraci.
Všiml jsem si toho, až to nešlo editovat, mea maxima culpa.
Taky chodím na gympl a jednou jsem v písemce napsal „anglyčtina“ :D To se prostě občas děje…
Ale jo, stane se:) Akorat me to prastilo do oci a premyslel jsem, co chce rict. Az pak mi doslo, ze je to jen hrubka.
Žádala jsem tě v emailu aby si něco skryl, tak tě o to znovu žádám, než o to požádám admina, děkuji.
to je jako kdyby jsi na tom blokování byla fakt závislá
Tak ona je Zlatka v zásadě demokrat (stalinského typu)
:-)
Bych spíš řekl táta v sukni…
Mluvíš zřejmě o sobě že.
Jinak ještě pokud jsi mne tímto chtěl urazit, tak se ti to nepodaří neb nad těmito hovadskými kecy, které může používat pouhé sprosté hovádko, které ty navíc celkem slušně a s přehledem překonáváš si umíš akurát udělat svůj profil, je to pouze tvá vizitka a asi tě pak musí štvát lidí, kteří mne mají rádi a chtějí mne poznat, milovat, jsi plný závisti. Naopak na Tobě já pozoruji ustrašené děvče, které má právě podstoupit svůj první styk. :) Občas dá ten rozbor ale zabrat.
první platební styk? :D
tady zlatka vidi, kam ta strojena slusnost vede. kdyby rovnou napsala mrdacka, nedala by nikomu prostor k polemikam ;-).
souhlas. a proto se do toho opřeme
Odhadla jsi mě správně, má duše je opravdu jak malé ustrašené děvče, které má podstoupit první pohlavní styk, nestydím se za to. To je od tebe druhý dárek, děkuji ti :-)
Jen tam mezi námi děvčaty, nerajcuje je tě ta představa?
Jak říkám, ráda rozdávám dárky. Ty jsi sám s tím začal, co jsi ode mne chtěl pak slyšet..
Nadále pouze shazuješ sám sebe, nevím co by mne a na čem mělo „rajcovat“.
Všimni si, že jsem doposud neřekl ani slovo a jen nezúčastněně pozoruji. Jen bych chtěl naznačit, že ohledně shazování sama sebe mám jiného favorita. Tku. Ber to jako přátelské oznámení.
Díky, mne celé to divadlo mrzí, ale je to jen má obrana, co mám udělat pro věc víc ?
mlčeti zlato :-)
:))
chybi ti tam carka ;-)
No je to jak píše sám velký Karliner, dává mi to pocit moci, je to jako vyvrcholení nebo uspokojení základních potřeb. (např. po močení).
btw. jsi žádala dooma ve vlákně které založil dasnail?
? Co (?), ne úplně někde jinde.
Btw do všeho se nemusíš míchati, není Tvá věc nebo jsi něčí otec ?
xy
míchati se lze do všeho neb obcováním s internetem dobrovolně soukromí se vzdáváš
Takže dle Tebe je rozhodně lepší býti anonymní a na přátelství s kýmkoliv si jen hrát. Jen tu jsou normální co nemají potřebu nebo co skrývat, takže se dle mého laskavě zaměřte na ty co si zde hrají na tajemné, co se nechají navíc nicky oslovovat, o jak úžasné.., ale na ty si žádným způsobem nedovolíte, neb jste co, neb jste zřejmě bačkory co si jen rádi na něco hrají, útočí a soustředí se tam kde můžou parazytovat, jako sarančata.. Je tomu snad jinak ? Olkyce jste snědli i s bačkorama kupříkladu.. :))
nic proti, ale říká ti něco kauzalita?
Zřejmě myslíš tím internetové nafukování banalit do obřích rozměrů ?
ne. zákon příčiny a následku
sežrání olkyce i s bačkorama byl následek. umíš najít příčinu?
Olkyc by především cyklista a každý má své mouchy a pokud jej nedokáží zkrotit normální praktiky, tak se do něj musí hold tvrdě, jako do nějakého parazita, ale votomtoje, ten nebo tamten si umí hrát na soudce z lidu.., je to sranda ovšem.
fórum má, jako každý ekosystém, samočistící schopnost :)
olkyc se nedokázal začlenit, tak byl vyčištěn.
Protéká ti záchod..
Zlatko, vis, co tu Olkyc delal ? Posouvani vlaken a tak ? Tohle je snad jedinej duvod, kterej BAN zaslouzi. At si kazdej pise co chce – jak jsem psal vyse, je to jeho vizitka, a pokud uz Ti nekdo tak vadi a nedokazes se s tim srovnat, porad muzes pouzit svuj „BlackList“. Ale kdyz si pustis B-F a mas tam posunuto X prispevku, zalozeno X prazdnej temat, tak jinou moznost nemas.
Já se jej nezastávám, jen vím proč to dělal a co to způsobilo. Ale to už většině uniká, více k tomu opravdu nemám.
myslím, že něco uniká primárně tobě :)
Já tento „samočistící“ způsob neuznávám, neb zde není moderátor, který by někoho kdo něco takového dělá poučil, třeba krátkodobým banem, namísto toho, že někdo si zahraje na soudce z lidu, na někoho ukáže a ostatní ho na tomto základě pošpiní a vyklidí, nejlepší způsob tohoto mi předveli na nakole.cz a jsou za to náležitě pyšní.
ehm… kauzalita?
Je hodně kauz, který jsou vytvořené za nějakým účelem, neb když někdo potřebuje někoho zašlápnout, pošpinit, cestu k tomu si najde.
detail. proč sem taháš případy z jiného webu staré x let, když drtivá většina lidí odsud nezná jejich pozadí ani průběh?
Nemá smysl se o tom bavit, to byl jenom příklad.
Zlatko, jsem tu tusim od roku 1998 ci 1999 (jeste stara verze B-F, kterou psal trendl). V zivote tu zadnej moderator nechybel, vlakna vznikaly a postupne upadaly v zapomneni. Pamatuji si bajne hadky Padlisty, Enjoye, Wrouma, ale nikdo nemel potrebu nic moderovat. Proste to tu vsichni brali s nadsazkou. Spousta z nas se tu osobne zname, jezdime na spolecne vyjizdky. Ty jsi sem prisla tusim z Cyklodiskuze (fakt nevim presne), tam jste mozna nejake moderovani meli, netusim a je mi to jedno. Ja bych byl rad, kdyby B-F opravdu zustalo B-Fkem, bez cenzoru a podobnych restrikci.
Amen!
z cyklodiskuze nee :)
Admin nevytvořil možnost skyrtí příspěvků jen pro něčí zábavu, jelikož co si vybavuji před několika lety to tu byl jenom jeden velký hnůj a nyní se to tu s touto možností dá se říci i uklidnilo, ikdyž někteří to stejně dostatečně nechápou.
On jej tenkrat vytvoril prave kvuli tomu Olkycovi, tusim. A to myslim vazne, nepamatuji si to presne (mozna to bylo az po Hadeti).
to blokování je pozdější než po olkycovi
Vytvořil to dle mého soudu z mnohaletých zkušeností nezávisle na jednom plodícím člověku, proč na něj házet špínu ještě in-memoriam, je to fakt zapotřebí ?
Ted Ti asi presne nerozumim, na nikoho spinu nehazim (alespon ne vedome). Ze tu delal Olkyc a Hade bordel je fakt, za tim si stojim a neberu to jako hazeni spiny.
A Admin to neudelal na zaklade svych zkusenosti, ale protoze to prislo jako pozadavek uzivatelu tu na foru, prave proto, co Ti dva delali.
Tak nejenom tito dva, hádě jsem ani nepostřehla, neb tací mne ani nazajímají, ale je tu ještě dost lidí, kteří mne tu drží, nebo minimálně je ráda čtu a jsem na ně zvědavá.
Podle mne tu možnost admin udělal v okamžiku, kdy se domákl, že jsi se sem zaregistrovala :-)))
:)) Tak to mu žehnám, neb je lepší zde nebýt, než zde zehnívat mezi hovádky.
Tak si napiš něco do vlastního, ořezaného vlákna. Stejně ti tam nikdo jiný, ani přes tvoje důrazné vyzvání, nepíše.
A nebudeš muset zehnívat mezi hovádky.
tebe tady nekdo nebo neco nuti byt? jestli ne, pak nechapu, proc tady places, stezujes si a nevim, co jeste. proste sem prestan chodit, prestanes zahnivat a budes mit klid. …my zas po srande :-))
He proč hned vztahuješ něco mnou napsaného na sebe ? No ale, když to tak píšeš, tak se to asi bude Tebe i týkat.. Jsi špatný klaun. :))))
Nikdo tě nenutí tu být a číst to..
hmmm… v tomto stylu jsme do sebe sili s velkacama ve skolce naposled. pekne reminiscence. diky ;-)
..a takto reagovat, bezdůvodně a hloupě..
Z CD jsem nepřišla, můj původ je pouze z HW&SW fór, nikdy jsem neměla dříve potřebu se vykecávat o kolech. Pak jsem chvíli byla na nakole, ale to bylo později, to už jsem byla dlouho tady.
ostatní ho na tomto základě pošpiní a vyklidí – zatímco ty chceš „uklízet“ (blokovat) pouze a výhradně sama. To ti na tom vadí?
To nemím řešit, do diskuze na přání a dárky, ať je to označené jako OT nebo ne, žádné vulgarity nepatří, moderátorem je tu ten kdo vlákno vede a je pouze na něm co smaže nebo ne, uzná za nevhodné. A když je potom za nějakého cenzora, je to jenom problém toho kdo takový soud vyřkne. Pokud chceš obhajovat hovnaře, prosím, je to Tvůj názor, který se neslučuje s mým. Howg.
Tys blokovala nejen hovnaře, ale i kvéry, letadýlka a jiné pěkné věcičky k vánocům.
Jo dostala jsem záchvat nepříčetnosti, takový ten co dostaneš těsně před infarktem, naštěstí jsem to ustála. :)
považuji za nelogické vytýkat na diskuzním fóru v offtopic vláknu řekněme doplňující otázečku (upřímně míněnou) :-)
to ostátní je tvoje peklíčko, do toho mě netahej
Ale jdi si s tím Tvým divadýlkem tam kde budeš mít obecenstvo a obdiv za Tvé napadání bez příčin, tak jako jsi mi několikrát předvedl, ale tady je takových gerojů mraky.
Víš co holka? Chtělo by to toho sympaťáka – Krajic tuším že má nick – já jsem na tyhle tvoje sračky moc měkkej :-)
zlatka se dostala do stavu argumentační nouze tak se to snaží uhrát na remízu :D
měla by brát lekce u maajkeeho :)
No trochu mi to tu pripomina „Otazky Vaclava Moravce“ :D
Argumentační nouze je tady pouze z Tvé strany, ty hovnucuce !
Na Dooma, zřejmě špatně zařazeno.
robko, takhle to na remízu neuhraješ :D
Majkee je sice remízkář, ale zase je s ním docela legrace, srandu fakt nekazí, jako někdo.
Nechceš nám něco nového povědět o fekáliích ?
Zlatko ty jsi opravdu zvláštní člověk.
No také se tu nemíním bavit o hovnech, lituji. Krajíc je jak vidno slušný, neb se nevyjadřuje. A ani nevím o koho jde, jo aha asi nějaký anonym co si tu honí.., něco.
nahoře máš plnou hubu keců o souzení lidí, které neznáš – tak si neser do kapsy
Když nemáš argumenty, musíš použít holou vulgaritu. Z Tvých slov čpí víš co, už se to tu hojně probíralo..
od tebe to sedí :)
Doome nemáme si co říci, lituji. Narozdíl od Tebe jsem slušná a nemám potřebu házet po někom hovna !
robko, ty trpíš schízou jak cyp
ako nič v zlom ale táto vaša diskusia je docela spamovanie (nie že by tie moje neboli) :-D :-D :-D
.
očividně máš problém s chápáním psaného textu
chovaj sa slušne.
ináč jako jediný pán a vládca tohoto vlákna, využijem svoju nekonečnú moc danú mi bohom a tvoje príspevky mocným hnevom vyblokujem.
„Time will tell
when I unleash hell
Blood will flow
when I unleash hell “
:))
Proto tam ta funkce je, nechte jí na pokoji…
Ty jsi vlastně největší borec, když si nyní vymýšlíš to co se Tobě jak vidno zrovna hodí (úplně mimo, ale to je fuk), a sekýrovat za nic mne, namísto spamerů hovnodárců.
No rád prudíš kdekoho.., je to taková Tvá hra.
Nerozumín a asi jak vidno nechápu,nechceš se bavit tak OK,myslím že si obrázek o tobě udělá každý sám. :-( Hezké Vánoce
Když nerozumíš, tak nerozumíš a tím si na Tebe udělá obrázek každý sám..(jak říkáš), je mi líto. Šťastný nový rok.
Zláťo ser na ťo, máš tu svůj post a ten Ti nikdo nevezme. Já su na tvojí straně
Co máš z toho, když jsem ji poprosil, ať tam dá ten odkaz ještě dvakrát (byl málo vidět), tak to taky blokla.
Ale já si přečetl, co je to za film, ještě než ti to blokla, asi se bála, že by něčí zadek mohl poznat středověk, aneb BBT v akci. Opravdu „vánoční film pro ty, kteří byli hodní“ :-D
nejčastěji v žumpě mezi bikery…
Dexter to není.
jeden aktuální…
Veselé Vianoce :)
logo BF zakrýva text „s láskou Mayové“ :)
Ti Mayové mají ale bujnou fantazii. :))
Tipoval jsem „mama“. (:
rok 2011 nech ide doprdele
Je tohle někde na videu?
podle mne není, protože tv motorka jela vzadu – je vidět i na fotce…
Vše nejlepší v roce 2012 přeje Bikefóru a jeho osazenstvu Česílko
Jistě bude lepší než ten můj předchozí kýč.
To v každém případě.
:-)
Kolik tatínků své synky se santou náležitě poučili o roku 2012 ?
Lepší je proškolit rovnou celou rodinu.
Jde o to kdo má víc dětí :-)
Na všechny se dostane, santa je štědrý.
nespamuj. dik.
100 a repete :)
hehe … taxem si to tu procet a jako dobry no:-) … vsichni tu zlatce podsouvaj ze by mela mit vic tolerance a tyhle blaboly, zatimco ve skutecnosti je nula tolerance na strane vas co do zlatky sijete.
pochopte ze vlastni nazor a vlastni majetek by v obcanske spolecnosti mely byt nedotknutelne. osobne jsem samozrejme naprosto proti jakekoliv cenzure, ale nemuzu branit nikomu aby si ve svem foru mazal co se mu zachce. treba posty kde se vyskytuje slovo „ruzovy“. je to ciste jeho vlastni vec. mne ale zase nemuze nikdo zabranit abych si o takovem moderatorovi diskuse myslel svoje. stejne jako o tech kteri se s nim snazi sahodlouze diskutovat a o cemkoliv ho presvedcovat.
do noveho roku tak vsem zdejsim diskuterum preju mimo dokonale nastudovanych katalogu cyklistickych produktu i trochu vice jakesi rekneme spolecenske inteligence.
To říká člověk s registrací z roku 2010, něco si zjisti o historii fora a taky možná něco o tom co tu kdysi Zlatka předváděla, to je možná důvod její dnešní popularity.
A co jsem tu předváděla, to mne celkem zajímá, když už mne chceš pošpinit.
Špinit tě fakt nehodlám, každej kdo bude chtít si to najde v historii.
Nic jsem nenašla, můžeš mi v tom prosím pomoci, nebo zůstane jen u Tvých sprostých obvinění.
Tak vzpomínej :-)
Ať vzpomínám, jak vzpomínám, na nic si nevzpomínám, za to nacházír mraky Tvých vulgarit a příspěvků, kteří se neslučují žádným způsobem se slušným chováním jedince Tvého „kalibru“.
Muhehe :-)
Tvá vizitka.
Pejsek a mraky vulgarit? To jsi vedle, jak ta jedle, ten je spíš na čokočínečko u Milánka. Vojta je slušně vychovanej kluk, to sis ho spletla s janouchem.
Tak mně tak připadá, pokud by se mi omluvil, brala bych to, ale chová se stejně a tak si myslím o něm pouze své.
coz na mem obecnem sdeleni zhola nic nemeni. vase osobni vztahy a peripetie me nezajimaji, kvuli nim sem nechodim.
200 :)
Ooooooooo, tak to se počítá :-)
dobře ty :D
Stejně ti řeknu, není ta diskuze výše absurdní?
je. a v tom je její kouzlo :D
i mysl se musí občas vyčistit :) a tohle je možná dobrá forma relaxu.
Diskuze s člověkem jako jsi ty je absurdní a to mimořádně. Soudný člověk a že jsem zjistila, že zde i tací dokonce existují si svůj obrázek snadno udělá.
Co ty si vlastně představuješ pod pojmem absudrní, hej?
Jsi ve věku, kdy by jsi měl pochopit psané slovo a jak jsem na večírku usoudila, bude ti mezi 22–25lety a to už občas někteří chlapci vnímají celkem slušně..
Tak to jsi dost přestřelila, sám se cítím tak na 18 let :-)
No já bych dle zkušeností a Tvého vyjadřování odhadovala tak 12–13, než jsem tě poznala osobně, tak snad to polichotí více.
Díks, budu to brát od tebe jako dárek.
teda ta umí lichotit, co? :D
Jsem se úplně rozněžnil :-)
se znáte osobne? ji vem na ten bazén, ne?!?
Vole :-)
Dárek ode mne jsi tuším dostal, neb dárků jsem donesla celkem mnoho, také mne vyšli přes 12set. :))
Z vánočního večírku určitě ne, mně stačí tenhle, který je o pár řádků výše.
Není zač, ráda rozdávám dárky a dělám druhým radost.
No vidíš to, jaká jsi hodná holka.
Celou dobu na mne máš jiný „názor“ a najednou takto otočíš, připadáš mi jako za starých „dobrých“ dob někteří co jsou nyní pohádkově bohatí a hrajou na světce.
Když mi dáš dárek, tak nemůžu jinak…se pak nediv.
To klidně mohu hodně dalších, ale takový způsob komunikace (vyjadřování osobního názoru na osobu) se mi příčí, je předvším z Vašeho soudku a žump.
Ty jsi pouze internetový silák, proč nejsi schopen mi něco vyčítat osobně ?
Uvařilas dneska vůbec oběd? Nebo ty romány píšeš u šporáku?
Mám ještě asi kilo salátu a maso se do mne už nevejde, nevařím, stávkuji.
Tak běž na kolo, je tam pěkně.
Dnes bohužel nemohu, navíc bolí mne nohy ze včerejška. Ale třeba se najde konečně někdo kdo se mnou půjde plavat. :)
Každá diskuze s tebou Zlatko, končí stejně.Dost často útočíš a nesneseš kritiku na svou osobu.S Dommem, a jinými se osobně neznám, ale diskutovat se s nimi dá.Na tebe je lepší nereagovat, ráda překrucuješ a jedeš si dle svého manuálu.
Tenhle obrázek jsem si o tobě udělal.BF více čtu a do každého vlákna nepíšu.
Možná začneš psát něco o mé osbě, ale je mi to fuk.
Překrucuji ? Tvůj obrázek ? Nevím o čem píšeš, ale jistě si si vědom toho co píšeš, pochopitelně s Tebou nesouhlasím.
Navíc se vůbec neznáme, nikdy jsme spolu (asi) nepřišli do kontaktu, diskuze, tak proč bych měla něco psát zrovna o Tobě ?? Posuzuj sám sebe, svůj manuál, je to dobré minimálně jako sebekritika.
Nepíšeš nic o mě.To já jen reaguji na záplavy tvých příspěvku o hulvátství a podobně.Každé tvé vlákno je zasviněno.Proč myslíš že to tak je? Nabíháš si sama a rejpalisti se baví:-)
Teď mi řekni, proč bych za nějaké takové chování měla být zodpovědná zrovna já.., já je snad zasviňuji, opět jsi jen rádobysoudce „mimomísař“. Ad-acta, po boji generálem..
Ale tak to tu chodí a každému to přijde ok.
Každé tvé vlákno je zasviněno.
Můžeš zde ukázat nějaký relevantní důkaz, když s tím operuješ jako s nějakými fakty ?
Většinou jsou to tyhle pindy o tom kdo má pravdu a kdo ne.Vždyť i tohle vlákno je plné moralizování.Zůstanu u klidného pročítání a nebudu na tebe reagovat.Snad jen k tématu.Dělám to tak roky a neřeším.
Aha, tak to jsou ty důkazy průkazy, takže zůstane jenom u povídek.
Bylo by dobré, doporučuji.., se naučit psát alespoň mezery v textu, je to dobré pro přehlednost.
Pokud bys reagoval včas na zasviňování témat, a tím kdo to způsobuje, tak by byly Tvé argumetace skutečně relevantní.
Připomínáš mi svými argumety psíka, který přiběhl z vedlejší vsi a na celé kolo začal štěkat o tom že se ztratil, má hlad a neví kudy zpět domů. A kyž se někdo najde, kdo by pomohl, tak řekne, ať si nasere, že trefí sám..
Paní, vy jste opravdu divná . A Vaše chování zde je bohužel velmi nepříjemné.
Good joke. Velmi nepříjemné je tu chování jiných lidí a jak to vidíš ty je celkem vedlejší. (vyjádření dalšího anonyma).
Jen další generální ouřada po bitvě na BFku, někdo další ?
Ty jsi nátura.Názor lidu tě nezajímá.Víš jak končí diktátoři?Často nereaguji, ale tvé výplody čtu a nestíhám se divit.
Též se nestíhám divit, navíc ještě jsi mi neodpověděl na dotaz: Každé tvé vlákno je zasviněno. A hlavně tedy, zda já za to mohu, důvod proč.., když jsi to výše použil coby nějaký argument.
Názor lidu, ty jsi byl v KSČM ?? :D
Pouze technická- v době, o kterou Ti zřejmě jde, nebylo žádné KSČM, pouze KSČ.
já bych rád…ale pak si zase říkám „proč vlastně“…
??
nice :-D
Tak v tom pripade, te vekove dost prevysuje.
mentalne, bych rekl ;-)
To jde ruku v ruce, protoze podle jejiho vyjadrovani v tomto vlakne, bych ji tipoval maximalne na prvni stupen ZS.
ale zas píše überspisovně – mne a pod. :D
včera mi to u ní ukazovalo anonymní profil a věk –1 :-)
Sakra sakra marně čekám nějakého GEROJA, který vyřkne svůj ortel: všechno jsou to samé sraczky, táhni s tim už do někam.., jak tu bývá zvykem.., aniž by si cokoliv ve vláknu přečetl, byl vůbec v obraze a věděl oč jde a oč se mi jedná. Ale to je už fuk, hlavně že jsme zdraví, blíží se nám Silvestr a venku nejsou mraky studených rozblácených zmíněných sraczek a dá se jezdit.
Doprdele, to uz se fakt neda. Moc sem na BF posledni dobou nepisu, ale ktery vlakno otevru, tam je to zablity Tvyma zvratkama. Jeste ze tady je funkce blokovat… pridavam Te na cernou listinu. Fujtajksl… sem se nas*al.
Jsi tady na BF od 2006 tak by jsi mohla vědět jak to tady chodí a kam se to většinou zvrhne,jako zakladatel vlákna máš samozřejmě právo blokovat příspěvky které jsou ti proti srsti ale pokud blokuješ toho více (nemyslím můj příspěvek-ten jsme si vyjasnili)pak to ztrácí smysl,prostě jen nereaguj a nech to vyšumět,čím více do toho budeš šít obrátí se to proti tobě,trocha té tolerance by opravdu byla na místě a nemyslím jen z tvé strany.
Nechci být ten GEROJ ale zrovna v tyto dny se tak d*bilně hádat doslova o … . :o(
Jsem tady od samého začátku vzniku BF, leč jsem nebyla registrována a chodila číst pouze občas, když jsem potřebovala něco vědět, řešit, pro informace, což je fajn celou dobu, až na prodírání se spoustou balastu, než člověk dospěje k tomu co hledá. Nyní je to ale mnohem lepší. Já se nehádaám, pouze a jedině obhajuji svůj názor a těm kteří s tím nesouhlasí vzkazuji: je mi opravdu líto. Když máš názor, že se tím nic nevyřeší, tak vyřeší minimálně pohled na ty, kteří si tu dělají fekálie z fóra, umění rozlišit kdo se tak chová, než před tím jen pokývat hlavou a bezhlavě soudit.
„Sakra sakra marně čekám nějakého GEROJA…“
no to nemusíš ani psát, to tu všichni vidíme. Furt se nenašel ani nějaký ten bazénový geroj?
Dneska tu k tomu přihlížím celý den. Nechápu… Dospělá ženská! K tomu snad ani nic napsat nejde, každej si svůj názor udělá nebo už udělal. :)
ještě, že nejsi má dcera, musela bych tě pokárat, že se vyjadřuješ k něčemu do čeho ti vůbec nic není, ale zjevně nechápeš z čeho to vzniklo a tak nesuď pouze mne, ale příčinu. Ber to jako mou radu, než se příště začneš jako poslední v pořadí k něčemu vyjadřovat.
B-F mám pročtené, nemusím přispívat do každého vlákna. Tečka.
Tak tos už trochu po..a, nemyslíš? Všechno si tu každý přečte, včetně tvého znovu odblokovaného vlákna, takže každý je v obraze dostatečně. Poslední v pořadí? Co to je? Toto vlákno přece nemůžeš zamknout, myslím, že ti už trochu šibe.
ještě, že nejsi má dcera, musela bych tě pokárat, že se vyjadřuješ k něčemu do čeho ti vůbec nic není
Čumím s otevřenou hubou :-O
Proč by jí po tom nic nebylo? Je členka B-F zrovna jako Ty. Nemůže mít názor s ohledem na věk?
Edit: Nechtěl jsem se do toho míchat, ale tohle mě trošku nadzvedlo.
Ale to já jí přece vůbec neupírám, leč se doposud k ničemu nevyjadřovala, nebyla součástí předchozích diskuzí a vyjádří se až nakonec, tak jsem spíše čekala zda se vyjádří k zablokovanýcm příspěvků hovnařů než ku mně se svým soudem: , ..každej si svůj názor udělá nebo už udělal. :)
Tím pádem já jsem si udělala svůj na ni a hlavně na ten smajl na konci, který sedí k tomu co si o tom já myslím.
Co tebe nazdzvedává, mne v poklidu posadí. Pokud se jí zabl. příspěvky líbí, doporučuji si je nechávat ve svých vláknech a to doporučuji každému.
Musím uznat, že přesto, že podle tebe jsou skoro všichni pitomci, melou hovna, nemají právo se vyjadřovat apod., tak se ti podařilo úspěšně dojebat už druhé vlákno na stejné téma. A já se tak těšil na romantické obrázky s humornými přáníčky v comic sansu…
Tvůj příspěvek je vždy v tom duchu někoho za něco nakopat ?
Nikoho nenazývám pitomcem, nebo nepíši, že mele hovna, dokud si o to sám neřekne, tak jako ty nyní, takže jsi pitomec a meleš hovna, takto jsi to chtěl slyšet, číst ? Měl bys nyní ve jménu lidu žádat admina o mé zabanování, aby byl konečně klid že.. Obávám se, že ten koho jsi jmenoval (Janouch myslím) je oproti Tobě svatý, neb se k tomu nevyjadřuje.
OK.
Chceš k tomu seznam mých IP ?
nejsem svatý… jen to hovado Karliner si myslí , že muže lidi anonymě urážet, ale to se šeredně spletl a ponese nasledky svého chování…
Ze ses teda nestavil na te besidce, jak slibovals, ty mstiteli:)
nic jsem nikomu nesliboval že někam dorazim nejsem padlej na hlavu abych zdevastoval ksicht jednomu teleti a dalsich x se jich na mě sesypalo… on moc dobře ví jak se cela vec ma… a dojde na něj …ale beze svedku aby se menohl mstít protože tuším že to je přesně ten ty srábka…
fiha, ty ses ale ostrej typek! mels prijit na vecirek, na drzku by ti nikdo nedal, maximalne by te sundal zcela nechtene Gorgov
Já jej moc neznám, pouze z diskuze a z jedné akce do Haloun, nebo spíše z Haloun. Pak na večírku byl, ale netvářil se, že by se chtěl seznamovat a tak jsem jej nechala být. Navíc z něho cítím zlou krev, špatnou energii (rváčskou a to je nemám ráda), ale třeba to je jen pocit.
Hehe, to janouch asi taky, když se furt schovává :-)))
Ale jinak jsem docela mírumilovnej člověk, to dělaj ty jizvy.
Rudé tváře, ostříží zrak směřující ku vchodu, sedíc u vchodu, naběhlé žíly, málo alkoholu a připraven asi k boji.. :P
ja ho nastěstí znam jen z BF a jeho urážky, pomluvy a lži… jiní to berou tak, že je to prostě ON a dál to neřeší jejich věc…
ted jsi tomu dala korunu…:)
Tak to tady čtu a směji se .Nezdá se Ti Zlatko že vlastně stále chčiješ proti větru a nepomáhá to!!.Ještě Ti nedošlo že stejně nevyjdeš z tohodle boje jako vítěz.A jestli nějaký vlákno zablokuješ tak tam už není co k čtení a dávám do blokovaných a pozdější Tvé znovuotevření už nepomůže .
Též se směji a vítězem se stát v něčem jako je třeba toto vlákno nechci, zase tolik mi na tom nezáleží, možná dříve. Směr větru v tomto případě také nehraje žádnou roli a termín „chčiješ“ je Tvůj oblíbený ?
A proč vlastně nejdeš na ten bazén sama? Je tam určitě nenulová množina chlapů, kteří tato dvě vlákna nečetli a třeba by se chtěli seznámit. Zabily by se tím dvě mouchy jednou ranou: Ty bys byla happy a tady by byl konečně (od tebe) na čas klid.
No asi takhle ,když nahoře o kousek ,,meleš hovna" tak si myslím že nějaký ,,chčiješ" vydržíš.
Tento termín jsem doposud nemusela nikdy a nikde použít. Nechápu kam tím míříš a vůbec já končím, čau.
nevěřím
To sem chtěl napsat já!
promin, budu zase jen číst:)
Jsi velmi milý, to bude určitě lepší než začneš někoho soudit, děkuji.
Čistě Váš problém pánové, vyjadřovat se k někomu koho neznáte je mimořádně zvláštní, ale to je pořád o tom samém. Prodi, pepek = anonym.
10´10"
Tak Pepek je pekne zivej anonym :-) Obrazek o nekom si muzes udelat i na zaklade jeho prispevku. Sice Te neznam osobne, ale kdyz to vezmu souhrne :
Prisla jsi sem z jineho fora, kde Te udajne vykousali (pokud bylo moderovane, ani se nedivim, i kdyz se mi to uprimne nelibi). Zacala jsi tu resit svoje osobni problemy z puvodniho fora, aniz by to nekoho zajimalo, fajn, Tvuj rybiz. V kazdem dredu vyvolavas flame a evidentne Te to bavi. Kdyz prazska sekce poradala Vanocni vecirek, misto toho, aby jsi tam jako novacek v klidu prisla a seznamila se s nimi (kdyz jsi tam chtela jit), zacala jsi resit zasedaci poradek. Promin, ale musis to mit v zivote fakt tezke. S Martulou jsi to ted taky trosku prestrelila. Je mi lito, ze se tu ted do Tebe navazi tolik lidi naraz, ale svym spusobem si zato holka muzes sama. Ale abych Ti jen nekrivdil, nejaky ten spolecny vylet na kopec jsi taky usporadala. Ze tu ale jen vyvolavas hadky a rozbroje mi nerozmluvis.
Absolutně nejsi v obraze o tom, o čem tu píšeš. To nemá cenu rozvádět, když ty píšeš o něčem o čem nevíš zhola nic. Údajně, údajně a to je asi tak vše. Bylo tam velmi nepříjemně dusno, které tam vyvolává pár lidí v čele s jednou zamindrákovanou osobou, která manipuluje ostatními jako se jí zlíbí. To nejsou žádné osobní problémy, které já nějak něčím řeším, to jsou záležitosti velmi jasné a na ně mám spousty a spousty průkazných jasných důkazů.
Já vyvolávám flame ? Čím ? Jako Rohloffy nebo 650B ?
Zasedací pořádek, to byl jen takový spontání srandovní dotaz, nechápu proč něco takového zmiňuješ, ale asi máš potřebu řešit něco jako obhajobu.
Nováčkem rozhodně nejsem, spoustu lidí znám osobně a oni mne.
A navíc, stačí se podívat na data, nepřišla jsem z žádného fóra, nýbrž jsem tam chvíli pobývala ohledně Rohloffů a pro pár „rádoby přátel“. Jsem celou dobu tady, ale dlouho jsem nepřispívala, třeba minulý rok málo neb jsem více jezdila, než nakecala zde. Nebyl čas, byl to trochu kolotoč, když jsem jezdila za OL.
Dva kohouti na jednom smetišti? Jen jeden může vyhrát.
A když jeden z toho „vyhraje“ nepoctivou hrou, ostatní hlavy do písku zasunou..
Žádné rozbroje a hádky ničím nevyvolávám, pokud o to někdo nějakým způsobem nepožádá, já nejsem z těch, kteří v nějakém „boji“ utíkají, pokud to není nezbytně nutné ovšem.
Pamatuj si, že spravedlnost nemusí být vždy (a povětšinou také není) na straně těch, kteří někoho odněkud „vykousávají“.
Já jsem tady pouze založila „informační“ OT vlákno medved a cirkus nakole – to je to fórum, kde to vzniklo a vůbec se nejedná o něco osobního, ale o jiného slušného člověka a kterého mnoho lidí odsud zná, který odtamtud byl „vykousáván“ na základě údajných obvinění, které si ona osoba najisto vymyslela a dělá to dalším lidem bez důkazních materiálů dále, ale díky nulovým důkazům nebyl nikdo za něco takového nakonec obviněn. Policie ji má údajně po tom všem co tam nanosila za silnou schyzofreničku a já s tím po jistých zkušenostech také souhlasím.
Protože jsem se ho „zastala“, pochopila jsem totiž celou zinscenovanou scénku za účelem někoho pošpinit, která se odehrála mezi cyklisty, tak jsem o tom jen chtěla napsat. Protože, tam kde není žádný důkaz, nemůže si někdo dělat jakékoliv závěry a hrát si na soudce. Mezitím také preventivně pošpinila mne, zřejmě za trest, že do toho strkám prsty, ale já narozdíl od jiných nedokáži být k takovým věcem lhostejná. Je to takové mé dávání hlavy do oprátky.
Na druhou stranu na tuto osobu existuje již hromada důkazů, které svědčí naprosto jasně proti ní. Mne z toho nakonec obvinila také, neb mne chce odstranit, pošpinit, stojím jí nejspíše jenom v cestě. Já jsem nikam na ní nic neposílala, na takové věci nemám povahu a žaludek. Kdybych to udělala, nebudu dělat něco takového anonymně, ale podepíši se.
Týče se právě také několika zůčastněných lídí, kteří jsou i zde, stejně jako já, oni se v tom vláknu, (které jsem nechala odstranit) k tomu také i povrchně vyjádřili, neb se jich to prý netýče, dali pochopitelně slabošsky ruce pryč, nechtějí být součástí zbytečných sporů a já je v tom také již chápu, ale tehdy jsem byla hodně naivní.
Pak sem pouze přišel nick hekynen a murphy (osobně tyto lidi vůbec neznám a nemohou znát mne), kteří jsou tzv. loutkami oné dámy a byli „vysláni“ za účelem pošpinit mne ještě zde, aby nejlépe dosáhli také mého „vykousání“ Vámi odsud.
Je zajímavé, jak si lidi rádi hrají na soudce z lidu, ikdyž se jich to prakticky vůbec netýče. Ale to vy nazýváte samočistící schopností, ikdyž něco takové patří spíše do rukou policie, což vy rozhodně nejste a nemůžete si na to bez pádných důkazů ani hrát. Je to vizitka těch co tak činí, minimálně v očích soudnějších lidí, kteří mají pozorovatelský talent namísto vymýšlení si scénářů, jaké jsi sem dal výše ty a na který já nyní reaguji.
Bohužel musím, já toto dávno pustila k vodě a doporučuji všem, kteří se v tom ještě chtějí nadále šťourat. Ale některá houna smardí dlouho, pokud se do nich ještě dlouze dloube.
Ó bože, ó die.
…tak alespon surovak sis mela nalozit pod stromek ;-)
To jsou mi konspirace, tohleto…
Ona tomu ale asi opravdu věří…
Nejsi tak trochu paranoidní? :-)
Automatická ústředna na psychiatrii:
Děkujeme Vám za zavolání.
Pokud máte obsedantně – kompulzivní poruchu, stiskněte 1.
Pokud trpíte závislostí, stiskněte 2.
Pokud jste mnohočetná osobnost, stiskněte 3,4 a 5.
Jestliže jste paranoidní, my víme, kdo jste a co chcete. Zústaňte ve spojení a my Vás najdeme!
Pokud trpíte schizofrenií, poslouchejte pozorně a „hlas“ Vám řekne, co máte stisknout.
Jestliže jste depresivní, je úplně jedno, co zmáčknete, stejně Vám neodpovíme.
(Pokud jste GP, zapomeňte na to, že máme pro vašeho pacienta lůžko !!!)
Bavíš se na cizí účet opravdu dobře ??
a nenapadlo ta ze v tvojom pripadesa vobec nejedna o vitp?
mas problemy ktore iny nemaju(vid. x tebou tuna zalozenych vlakien kde ti bolo jasne vysvetlene ze chyba je v uzivatelovi), vidsi stale nejake klamstvo a nepravost, nwo, gmo, vojny, 29", letisko nad hlavou, koniec civilizacie, cenzuru sveta(podobne ako turista) a co ja viem co, stale ti niekto robi zle, vselijake medvede na kole a viem ja kto este a nakoniec aj vianocny thread ti hovnami zaseru co im ty na oplatku vratis tym ze zamknes svoj thread a totalne zahovnis nimi zalozeny na tu istu temu. (a to sa ti mimochodm dari uplne v kazdom aj ciste technickom threade kam prispejes aj ked sa ta nijako netyka). mas dojem ze to nie je dovod na podobny telefonat?
Ty si raději přepočítej tu 0,001% pravděpodobnost války s Íránem.
Možná mu počty ale moc nejdou. Ukazoval mi své bydliště v jednom vláknu. Nicmoc hotel.
nevytrhavaj z kontextu a neskladaj si to co napisane nebolo. tych 0.001% sa tykalo niecoho ineho
To by mě teda zajímalo čeho, když jsme se tam bavili o možnosti války s Íránem.
Ty vogo, ta šance je celkem velká, příklad je válka v perském zálivu, tam šlo o kontrolu nad pohybem tankerů do světa.
Mi to nepiš, to ememem tady razí, že žádná válka nehrozí :-)
Sem trošku připitek, se mi to začíná líbit, když má volno :-)
za tvoju neschopnost porozumiet nemozem, sorry. tak to skusim este raz – tych 0.001% sa netykalo nejakeho lokalneho konfliktu s iranom ale toho ze by tento snad mohlo prerast globalnejsi konflikt nebodaj medzi velmocami. absolutne smiesna iracionalna uvaha. kto si to mysli je truba s iq hupacieho konika neschopna si zodpovedat na zakladne otazky – kto, proti komu, kvoli comu, s akym prospechom pre koho a co ma byt konecnym cielom a ci by to nahodou neslo dosiahnut aj bez nejakej „velkej valky“ lebo tam vzdy hrozi aj moznost (v pripade valky proti usa dnes absolutna istota) prehry. mne z toho vychadza cista nula a tomu komu nie tak nech sa len pekne pripravuje, iste mu to bude v pripade takehoto konfliktu hodne platne, ja idem silvestrovat.
pf 2012.
Ty jsi prostě neuvěřitelný…
+1
soudce z lidlu? :D
to, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mi nejdou :)
Někdo takový soudný by měl nyní vytvořit podobný můj blog..
boli by ste s oklycom dobry par…
ovšem ten web je majstrštyk :D
A to snad není Tvá práce ? ;)
na takovéhle cypiny nemám čas.
A postovat tu houna máš ?
imho se urazila už když jsem postnul český překlad :-)
opakování je matkou moudrosti
ale je jasne ze on neni autorom.
ta motivace napsat něco takovýho… kdyby se napřela správným směrem… :-)
Piloti F1 a lehokol mají dnes asi volno, tak jsem se těšila na mezisváteční pokec. :((
Ale již za ně viditelně pracují jiní, mají již „odporacováno“.
Ty jsi teda komik :)
Na Tebe ale nemám.
máš
Díky za poklonu. To, co tu předvádíš ale zdaleka předčí všechny mé činy. Musím se do budoucna víc snažit.
Jen malá připomínka: internet není reálný svět. Pokud si to člověk občas uvědomí, tak si vzpomene, že je mu vlastně fajn ;-)
Myslíš, že bys řešila tyhle „problémy“, kdyby tahle pitomost (net) neexsistovala?
Budeš se divit nakolik některé stupidní komentáře a hlody z diskuzí někdo přisuzuje realitě a je schopen s tím dále jednat jako se skutečnými fakty. Internet není pitomost, jen je z většiny bohužel také využit těmi, kteří jeho funkce pouze zneužívají k nějakým ne zrovna férovým účelům. A na to by byla jistě další sáhodlouhá diskuze na téma svoboda, demokracie a další různé témata a pitomosti atd. :)
No tak ty stupidní komentáře a hlody z diskuzí realitě nepřisuzuj a bude Ti fajn.
Stále mně uniká smysl těchto hádek – (někdo na mě útočí=musím se bránit, útoky se stupňují=obrana se nedá zahambit, jedeme, jedeme, jedeme, post stíhá post, tep se zrychluje, žíla na čele nabíhá, infarkt klepe na dveře… CVAK vypnuli proud, není internet, co budeme dělat?)
Tak já je realitě většinou nepřisuzuji, ale najdou se lidé, kteří ano. Vypnuli proud a tak se nic neděje, mám ještě na 10hod. baterky. :)
Tak jo.
nevím co bereš, ale bereš toho moc! :-D
A nebo málo :))
asi by sis to mela vylozit tak, ze jsi martulu vytocila natolik, ze se uz neudrzela musela ti to napsat. nic vic bych za tim nehledal ;-).
ANO. Zbytečné kecky kolem, dokolečka-dokola.
Ty tu budes nekomu nakazovat zda muze nebo nemuze reagovat?
Na to opravdu nezbyva nez rict, bez uz do ******!
Ne vždy platí přímá úměra mezi starším datem v rodném listě a větší moudrostí. :-)
Ne vždy platí přímá úměra mezi starším datem v rodném listě a větší moudrostí. :-)
tvl co je to tady za pohromu?tohle číst teda nebudu!
nevis o co prichazis :-)
:D tak takove srance a tolik do jednoho vlakna jsem nenapsal ani ja kdyz jsem se dohadoval s maajkeem a to je uz ***** co rict :D
zlatko utop se sama v tom bazenu :D se nedivim ze tam s tebou nikdo nechce chodit avotomtoje :D
No nechce chodit až tuto zimu a tak jsem hledala někoho kdo by chodil, leč bohužel se nikdo nenašel a o tom to je a o ničem jiném slečno noxová.
takze pokud by s tebou nekdo chodil tak bys neprudila na BF?
jinak noxova je lepsi protoze s ni na bazen nekdo chodi :)
a pokud bys chtela neco pekneho na sebe tak po mejliku
moc mi to totiz nesedi a ty by jsi na to mohla aspon nekoho nalakat ten by s tebou pak chodil i na bazen a byl by klid :D
Kvalitaá :)
taky mám dost z tohoto vlákna, že je to baví :D
Zlatka zamkla vlákno o PFkách protože jsme ho zasrali PFkama. Tak teď pro změnu ona zasrala další vlákno o PFkách :D
Kurňa, čekal jsem vlákno plné pěkných, inspirujících PF a ona místo toho jen kupa hnoje.
Koukám že někdo dojíždí punčák a rumové koule …
smutné, nechápu
Martina
400 :D
Tak tohle vlákno se pomalu dostává do zlaté síně B-F :-D
teď jsem si prošel starší vlákna s PF a je to docela hezký, když je to NORMÁLNÍ – založíme PF 2012 Revolutions :-) bez těhle sraček?
Zbytečný, leda by mu dali gumovej :-)
Bob nic takového nepotřebuje, ale ty bys potřeboval nejspíše gumový náhubek abys tu někoho náhodou zachvíli nepokousal !!
Pusť si film Vesničko má středisková, jednak tě to uklidní a jednak ti dojde ta replika. Jo a nauč se používat čárky, které oddělují věty a ukončování vět bez mezer před posledním písmenem.
Víte jak naštvat typografa ?
Si pIs ;-** BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO
dobrý nápad, pokud to pár místních nezesmolí hned z kraje.. Teď nemyslím Zlatku.
Některé to očividně baví. Upřímnost naděvše. Já se ani nedivím, že neustále reáguje, když je neustále napadána.
Já bych se taky nenechal. Raději se zastávejte mladých holek, s těmi to dotáhnete určitě dále, ale nedej bože, že někdy dostanou rozum a zjistí, co jste zač.
Mě se Zlatčin humor líbí a to že už nedokáže raágovat tak aby jste to pochopili, je jen důsledek té vaši metální šikany tady:) Odpovídat zde už nebudu, nebudu si kazit svátky, dobrou
Jak už jsem někde tady napsala, jsou tu ještě někteří slušní lidé a za to tady stojí být.
jakoze jsi stejne blbej jak ona? to bych snad radej ani nikde neprezentoval ;-).
Při argumentacích používáš vždy nadávky nebo to jen tím zesiluješ svůj „názor“ ?
Chceš-li nám něco říci tak jistě se to obejde bez nadávek, jsi přeci ten, který je chytrý, ne-li chytřejší nebo se mýlím ?
nevidim nadavku. naopak jsem pouzil slovo „blby“ misto „pica“, abych zjemnil svuj nazor a nepouzil sproste slovo ;-).
Nazývejme věci pravým jménem :-D
Tvé argumenty nabývají na největší síle, především díky smajlu na jejich konci.. :))
to bude mozna tvuj problem… ty vsecko beres jako argumenty a ja si tady z tebe zatim jen delam srandu ;-).
Ona sranda je krásná věc, ale ale prachy si za ní nekoupíš.
To vypadá jako že uznáváš, žes přestřelila a zahajuješ „boj o remízu“ :-)))
to bude náročné :D
Bobe nic takového by se nestalo, kdyby mi do vlákna nezačli kálet. Což je už i tady a to také není má vina.
Zamkni to jako já a nech to odplavat..
to také není má vina
…půlka toho „kálení“ tady je od tebe :D
Tak se tu také musíš vykálet, bez těch Tvých bobků se to tu neobešlo.
Jsem setřen.
zamykat ani blokovat nebudem. to robíš ty a ja to nemám rád.
možeš napísat adminovi nech zmaže tvoje príspevky
alebo si založit nejaký nový xxx nick
alebo napísat nejakú tú omluvu. lidi to pochopěj…
tak jsem letos taky jednu udelal:)
Hmm, konečně další spřízněná šíša duše :). Co kouříš ve vodárně za tabáky? (OT nevadí, tím to tu je zasrané už víc než dost :-D )
Jahoda nebo jabko, kupuju to v nonstopu na Care, maj tam dobry ceny:)
Kua z Brna a nenakupuje u salece? Nejlepsi ceny na Al Fakhera i nejvetsi ochota siroko daleko!
salece, to je kdo, kde?
Můj bývalý spolubydla z kolejí :) http://www.salec.eu/kontakt/
On ma Medusu! Tak pisu si, diky:)
Obdržela jsem dost milé PFko emailem.
Panejo.
P.S.: posthunting mne noc neláká, ale do večera je tu tvrdej boj o 1000…
muhehehe, zlatka zas vyvenčila hownotsuts :D
kura ta se musí nudit
Ani titulek tomu neumi napsat. To mluvi za vse, jak pak budou vypadat ty kola?
Chce to trochu štýlu!
tojevonotojevonotojevonotojevono
narez no. Skoda, ze kolo nezdobi unicorn … jak kazdy vi, vsechno je lepsi s jednorozcem ^^