Někdo a někdy to začít musí. Tož já už začal:-)Za UL & KRUPKA Collective crew všem BF přeju pěkný vánoce a hlavně hafo času na ježdění s dobrejma lidma, na noblesních bikách a na ultimátních trailech v celým roce 2013!
Někdo a někdy to začít musí. Tož já už začal:-)Za UL & KRUPKA Collective crew všem BF přeju pěkný vánoce a hlavně hafo času na ježdění s dobrejma lidma, na noblesních bikách a na ultimátních trailech v celým roce 2013!
dupla
KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A VSTUP DO NOVÉHO ROKU, HODNĚ ŠTĚSTÍ A PEVNÉ ZDRAVÍ.
To je moc hezké. Škoda, že jsem na tvém blacklistu a nedostanu i opravdové.
Je fakt, že tě zrovna nemusím, ale na žádném black listu tě nemám. Poslala jsem ti jej, fakt dobrý na plochu.
Obcas v Tvych reakcich rozpoznavam Sklep.
Ale no tak, vždyť já to myslím jen upřímně. ;)
Sipiča.
Sipiča.
Myslim, že se tam dalo použít víc nějakejch efektů. Každopádně víc písem a taky se některý ty texty daly nalepit ještě víc k okraji, ale celkově klasicky slušnej kousek – bohužel Internaut letos zatim vede, překonat ho, bude hodně těžký:)
Děkuji za všechny rady a nápady, ano on má pfko, které je naprosto bezkonkurenční. Ale uvidíme, jestli se ještě někdo pokusí jej troufnout, nebo aspoň jen zazářit.
Nepochopila?
Bohužel asi ne.. :(
Sipiča.
Sipiča.
Čekal jsem tě mnohem dřív… (:
PF 2013.
Nej PF co jsem videl. Daji se nekde sehnat ty hodiny s jelenem?
.
pěkný
bohužel, já se těšil na konec:-/
…
Kdepak to vázne, mrzne? :)
Ty si kerá? V tom výřezu? :)
:-))))))))))))))))
E? Opět za každou cenu vtipný??
V tom případě klika, že je tam jen hlava :)
si zabil :D
On je skutečně divnej, ale to je na serveru nakole.cz většina, no lépe si jej moc nevšímat. Tento kousek je ovšem exemplární, neustále mne má potřebu ponižovat, zesměšňovat, pronásleduje mne jako honící pes, jak nějakej uchyl. Ale jednou prý pomohl někomu s nákupem, tak nevím, třeba zas tak špatný není. :(
:)
Je vidět, že to s kolem myslí vážně..
mam sem hodit tve fota ? :)
joooo
V plavkách či bez plavek?
Já myslím, že už je na čase :).
Mé fotky co jsem ti poslala nejsou veřejné, byli určeny pouze Tobě.
I na Štědrý den koťátka?
Už jste s těmi koťátky na úrovni trapnosti posthunterů ;)
neco proti posthuntu? :D
a verejne fota se tady muzou zverejnovat ne ty co jsi mi poslala ale jine ? :)
No neblbni, to jsi do mne fakt tak zabouchlej? Kluku jeden ušatá, já se čeuvenám. ;) (Tvé lásky, pozornosti si nezasluhuji, jsem příliš stará, hledej si mladší.)
stara ano to kazdy vi, ale jiste zkusena ktera z dnesnich mladych holek ma tolik zkusenosti s 650B ( lez jen teoretickych)?, ktera zastava nazor ze kratsi je stejne dobre jak delsi?… :)
Ovšem pokrok nezastavíš.
Sipiča.
Sipiča.
Sipiča.
Pošli je mne. Já je po tom všem bez sebemenší výčitky svědomí zveřejním…
?? Běž se léčit člověče. A jen bych ještě podotkla, že tady není nakole.cz, takže se vrať tam, kde jste na toto zvyklí a máte se tam všichni rádi, pozdravuj adoptivní maminku Radku.
Sipiča.
.
-
ať mám málo kšeftů v práci :D
příjemné svátky a vše to nej do nového roku 2013
:D
A šup s ní do salátu. :)
Už tě někdy napadalo, že bys mohla použít čitelný fonty a barvy?
Už tě někdy napadlo, že v originální velikosti to čitelné je?
Už tě někdy napadlo, že pokud je to čitelné jen v originální velikosti, tak použitím jiné velikosti postrádá toto konání smysl?
Napadlo tě někdy, že ti to může bejt uplně fuk? :)
ser na to,vždyt to jsou takové békoviny,ti povím,že ti to vůbec stojí za psaní
Sipiča.
Sipiča.
Je to nic moc, ale aby se neřeklo. :)
Tak jedno upřímné vánoční přání od neznámého filantropa přímo z Jabloneckých ulic :
garáž romana 3D ?
Sakra proč jsou tady dvě vlákna na PF 2013? :)
jsme na BFku, bud rad ze nejsou čtyři :D
Bla, bla, blaaaaa…
…
Veselé vianoce, šťastný nový rok a viac hodín strávených na bajku ako na BéeFku ;)
Marťa . . .
.
Já myslel že už Ihčko nemáš?
Stará fotka, z letoška s trekoušem snad ani žádnou nemám.
Stejně to byla strojovna, proč jsi ho vlastně vyměnil?
Byla to fajna mašina, ale chtěl jsem čistokrevný sjezďák a odlehčit. Navíc se mi TREK session hrozně líbil od doby co přišel na trh.
prostě hezké vánoce a nový rok přejeme my s Pepou
Já na Pepíčkovi jela a rozhodně těžký nebyl. :D
no ahoj, tak tobě jsem si samozřejmě dovolil napsat extra mailem, ale i tady ti přeju hoooodně štěstí
Díky, moc milé.
To voda řekla, tak jak plyne,
že je život o hledání.
jojo – znáš mě – mě takový věci napadaj
To víš.
Je to klíček aluminiový.
:)
Ano. Hledej a najdeš. A když ne, tak nevadí – hledání je taky dobře. A o tom to je.
Co s ním, ví jen mysl hravá.
každý má svůj svět fantazie
..možná navěky.
jen do jara – pak se to už vyjezdí:-)))
Ty můj kvítku medový.. :)
Nechcete si na to vrkání založit vlastní vlákno? :D
nemůžem – my jsme exhibicionisti víš :-))
To vysvětluje, proč na tom kole nevozíš stan ;-).
tak mám tam vše možné, ale stan tedy ne
Tak po tomhle dialogy si myslím, že děláš chybu, Jaromíre :-) i když exhibicionistům by měla stačit karimatka, a tu bys dal určitě bez problémů :-)
O tom žádná, to je standardní výbava.
To, že jste exhibicionisti, to je patrné už z příspěvků a kola.
sipiča.
Sipiča.
sipiča.
sipiča.
sipiča.
Sipiča.
Sipiča.
Sipiča.
sipiča.
sipako – běžte se svý komplexy léčit jinam
+1
+1 a to ses vyjádřil ještě hoodně slušně
rasto
jestli je Zlatka ***** nevim, a nehodlam to pri Silvestru zjistovat, kazdopadne ty ses definoval jasne:
sikokot
sikokot
sikokot
Tak to kolo je neskutečná lidová tvořivost a o majiteli mnohé vypovídá, ale léčit by se měl.
takový jako ty jsou naopak vždy a všude. Že by se měli léčit jim nikdy nenavrhuji – nejde to – jste prostě už takoví.
Jak říkám, měl by ses léčit.
Já si taky o tobě myslím, že jsi nafoukanej nevychovanej a hloupej hulvát a neříkám ti to
Říkáš, ale mně to nevadí, máš na svůj názor právo, stejně jako já, ale urážky, ty ve svém příspěvku nějak nevidím, ve tvém ano.
Tak to máš opravdu velice podivnou představu o tom, co je to právo na vlastní názor. Pokud podle tebe není urážkou napsat někomu že by se měl léčit v tom kontextu, jak jsi to napsal, tak potom můj příspěvek není urážka, ale diagnóza. Na velice decentní ohrazení z mé strany jsi reagoval opět asociálně, takže dokud se nenaučíš základům slušného chování, tak si dovolím tě požádat, abys na mě nereagoval.
Důvod?
liecit by sa mal skor clovek, co ma potrebu aj na vianocne sviatky urazat ostatnych
Tak a dost by bylo té přetvářky! Je nějaký rozdíl mezi tím, jestli člověk uráží lidi o Vánocích nebo někdy jindy? Já myslím že ne.
1+
Zamyslete se nad sebou, s touhle bolševickou výchovou nebudete na světě šťastný :-(
+1
Urážet?
Pěkné vánoce a šťastný nový rok!
PS. aneb když bike je druhej sport za lezením:)
Mnoho šťastných km :-).
přidávám naši společnou s přítelem :)Dostal to jako dárek :)
nápadité :-)
všechno nej do nového roku :-)
paráda, člověk by tu malou packu hned pohladil :-)
je to Zázrak, to se nedá jinak popsat :-) i když teď teda zrovna vysírá no, rošťák malej :-D
přeju mu ať je zdravej šťastnej
přetlumočím ;-)
Jo tak tohle má aspoň styl.
mejte se radi,
a jedno specialne pro fotografy ;-)
dobrý
Přeji vám ať jste šťastní, vostatní přijde samo :)
míra
PF13
Sice opožděně, ale znáte todle?
ehm, nechápu vtip :) shimano a XX?
a v tom bude ten vtip:)
(:
XTR-mass by taky nebyl spatny :)
Přeju všem tady vše nejlepší v Novém roce 2013 :)
Co jiného popřát než Legendární rok 2013:o)
Do 2013 hlavně kliku.
tak jste se někdo takhle dneska dřeli? :D jsem si stahanej chtěl lehnout a začly nějak moc ohňostroje a nedá se v tom spát :D
Ten čas je v hodinách? :D Jo,taky jsem se dneska zničil a vidím,že se půlnoci nedožiju :D
uff co to bylo za aktivitu? makals v dole??
cyklokros :) pro mě jako maratonce je to supr :D ale dojel jsem druhej ve svojí kategorii tak dobrý :)
21 minut? nic moc :)
Tak abychom dosáhli vrcholu i v roce 2013 ;-)
dobre vetry 2013…
.