Ahoj.
Momentalne pouzivam obycajny VDO C15+ tachometer a dospel som k rozhodnutiu bud ho vymenit za nieco s aspon zakladnymi TF funkciami, pripadne ho pouzivat dalej na statistiky kilometrov a kupit k nemu samostatny sporttester (RS300×).
S tym VDOckom som spokojny tak na 50%. Dost casto menim baterky vo vysielacoch (na oboch bikoch) a z casu na cas sa stane, ze interferencia z okolia ho oklame a idem zrazu 290km/h… To mi az tak nevadi, je to vzdy tak na 2 sekundy a max. rychlost to neovplyvni.
Vacsi problem je v dosahu, musim vysielac na mtb biku mat namontovany hodne vysoko. Na silnicce neni problem.
Cital som uz kopec recenzii na CS200 a dost ludi sa stazovalo na to, ze straca signal, jeden typek dokonca tvrdil, ze za 1 hodinu jazdy mal kludne 15× vypadok trvajuci az do 10s. Mate niekto podobne zle skusenosti? Alebo je to skor porovnatelne s tym, ako funguje to VDOcko (viz. vyssie). Oplati sa investovat do digitalneho prenosu na frekv. 2,4GHz vo vyssich radach? Je to potom bez problemov?
A nepouzivate niekto napr. VDO Z2? Pripadne nemate link na nejake uzivatelske recenzie? Cez google som sa k nicomu nedopracoval :(.
Vdaka za akekolvek rady