Původní majitel neudělal odhlášení (do továrního nastavení), takže se nemohu připojit do PC. Jak udělám hard reset, abych mohl v650 přihlásit na své PC?
Původní majitel neudělal odhlášení (do továrního nastavení), takže se nemohu připojit do PC. Jak udělám hard reset, abych mohl v650 přihlásit na své PC?
https://www.bike-forum.cz/…polar-v650-1
Návod / hledání na netu nefunguje?
Hledání na netu funguje, ale v tom vláknu jde o něco jiného. Já se potřebuji zbavit původního majitele v polaru, abych se mohl přihlást já!
A toto nezabralo, když jsi hledal?!?
Vy furt nechápete, že to tovární nastavení ve FLOW může udělat jen původní majitel, Mě to tlačítko faktory reset ve FLOW samozřejmě nefunguje, protože nemohu jaku nemajitel synchrinizovat, Potřebuji způsob jak to vyčistit bez majitele. Jestli to jinak nejde, tak ho budu muset poslat dřívějšímu majiteli zpět, aby to vymazal
Původní majitel může přístroj z Polar Flow odstranit, aniž by ho měl u sebe.
no to jo, ale asi se to nastavení neodstraní z přístroje, ne? Nebo to pak už půjde u i mě? Zavolám mu a uvidíme, zatím dík za radu
Tobě jde o to, abys mohl přístroj připojit do Flow, čehož podle mě dosáhneš, jakmile si ho původní majitel smaže. Jakékoliv další nastavení si pak můžeš měnit ty ve Flow.
to je to co jsem potřeboval vědět děkuji
Dobrý den,
Mám stejný problém, mohl bych poprosit jestli byste mi řekl jak jste postupoval. Děkuji