Mam cca 100kg a 190 cm vysku, sluzit by mi mal na rekreacne účely ( cyklo trasy ako aj na mierny teren ), bolo by vhodne aby mi aj nejaky cas vydrzal Ak viete o niecom dajte vediet popripade prilozte link … osobne rozmyslam nad kupou tohto
Mam cca 100kg a 190 cm vysku, sluzit by mi mal na rekreacne účely ( cyklo trasy ako aj na mierny teren ), bolo by vhodne aby mi aj nejaky cas vydrzal Ak viete o niecom dajte vediet popripade prilozte link … osobne rozmyslam nad kupou tohto
17" i 19" ti bude malá.
možná Felt na Deore, ale těžko říci, zda tady ten rám je taky dostatečně dlouhej a není to jen vysoká koza alá Merida…
ty navářky na véčka jsou hrozný:-(
skor mi ide o radu aky bajk by som si mal vybrat do 500 e tz. znacka a kvalita komponentov … popripade konkretny model co by ste si vybrali vy ?
velký problém bude s vidlí, na Tvoji váhu bude potřeba alespoň vzduchový Suntour Raidon a tam se s novým kolem do té ceny nevejdeš
tak jako základ Raidon + Deore, ale pokud začneš řešit třeba rám, tak s takovým osazením za 500e nemusíš sehnat vůbec nic – bohužel pro mě je podstatný právě rám, takže kdyby bylo nejhůř, tak si vezmu nejlevnější Scott Scale /600e/ a budu počítat s nějakým ne velkým upgradem /Epicon + SPD a pak až, co by přestalo fungovat/
Děsný jsou, ale poměr cena/výkon mi přijde dobrej:)
ak si este nepozeral na velosprint.sk tak kukni tam.
maju tam velky vyber, zlavy