Pozvánka a info:
Pozvánka a info:
Anketa: Pojedu
hmm, docela lákavé, První šlápnutí jsem jel jako první a jediný silniční závod, tak by bylo symbolické si Poslední šlápnutí dát jako poslední závod sezony:-) a aspoň zkouknu rozdíl jaro – podzim…
Když se nestane nic zásadního, tak si projedu tu bajkovou variantu. Radši do Hřebče než na nováckej masovej závod :)
Těším se. Na PRS 2008 mám krásný vzpomínky.
jo. Fakt jsem si to na křižovatce cest užívala. :-) Svištění plášťů, barva vedle barvy, berany vedle beranů. Jen mě mrzelo, že jsem musela brzo po závodě domů. Snad letos vyjde přespání.
To bude víkend :) Určitě pojedu POS, ještě nevím, jestli silnicu nebo bajky a další den na silnici TdB. Bude velká sranda.
Cau, koukal jsem na propozice a mtb je v 10h, silnice ve 12h…uvazuju, ze bych jel oboje:))) Pojd do toho se mnou! At uz ten viken za neco stoji:D, btw pojedes jeste dalsi tyden jes.surovce??
Jakube ty je tam zničíš:D
Loni na podzim jel oba závody Chybič, nejdřív vyhrál MTB, pak rychle shodil špinávé hadry od bláta a vzal čisté, sednul na silničku a vyhrál i silniční závod :-) Když na to někdo má, tak není problém :-)
takovy ambice samozrejme nemam, ale aspon se tim bikem zahreju, jestli bude kosa:-)
pro něj bedny zadarmo. Těžko na PRS přijede někdo další z Elite :)
Videl jsi startovku a vysledky z lonska a letos z jara? :-)
tak je tam hodně dobrých hobíků, ale někoho kdo drží krok se špičkou v ČR MTB jako Chybiče jsem nenašel. Silnici tolik neznám
ze ten jirka nekomu tak vadi;-)
Hele, výzva :)
Teď jsem tři dny bez kola kvůli nějaké nemoci nebo co, ale snad se dám do příštího týdne do kupy a možná to objedu (spíš na pohodu) Uvidíme. Jedeš taky ty Brdy v neděli? Surovce pojedu určitě.
Hele ja se taky necejtim zrovna ve forme, porad nejakej divnej zaludek…ale vzdyt ted uz o nic nejde. Brdy ani nahodou, nechci chcipnout:))…se podivej na tu startovku.
nevim jak brdy jdou jeste ject, ale chteli prihlasku predem kvuli vojakum…
Tak ono to asi nebude tak, že tam bude voják a kontrolovat každého po jednom, jestli má povolenku, takže myslím, že nad tím organizátoři i vojsko přihmouří oči. Jakási zmínka o přihlášce na místě tam myslím je. Já se tada dopředu přihlásil, protože oficální povolenku do Brd si nenechám ujít, i když jsem tam už kolikrát byl bez ní :)
prej chtej vojaci trenovat strelbu tak kolik munice maj pripravit:-D
Mně jde v Brdech spíš o to se tam projet, když je tam hezky takhle na podzim, o tu atmosféru a o tombolu. Když bude bláto, klidně to pojedu na bajku, je mi to fuk. Myslím, že to tak pojme víc lidí, a když ne, tak budu poslední – je mi to fuk :)Prostě předposlední „závodní“ víkend v roce, tak ať je to HC.
Tak já do toho asi jdu. Už jsem 8 dní nebyl na bedně a mám absťák. :)
Zde http://sites.google.com/…ti/propozice
najdete pozvanku na akci pripravenou k tisku a vyveseni u vas v klubu, restauraci, fit centru, zamestnani,…
Dekuji
]:->
Následujici procenta účastníků průzkumu chtěji, aby se:
http://sites.google.com/…nim-slapnuti
zajímavé je, že počet opdovědí je větší než počet předem registrovaných :-D
(pamatujeme si, že loni se mnoho jezdců divilo, proč pro ně nemáme čísla, o dárku ani nemluvě… )
On line registrace:
A já jsem nedostal vloni diplom, takže jsem letos uraženej a nepřijedu :-)
A to za předání údajně lobboval i sám slavný PeBe.
Nezoufej, ted to musi vyjit :-)
Napis to do prihlasky treba do licence.
Tak se zitra těšíme.
Registrovat je možné se na místě od 9:00.
To máme počásko… :/ Snad to dopoledne uschne
Přestože tento rok bylo mnoho závodů zrušeno nebo omezeno, podařilo se i letos Poslední Šlápnutí – POS zorganizovat a získat všechna povolení. Děkujeme tímto všem, kdo se na tom podíleli a vyšli nám vstříc. Účastníkům přejeme mnoho zábavy a bezpečný průběh, ke kterému mohou přispět disciplinovaným chováním a dodržováním pravidel. Prvním krokem je registrace předem, která nám pomůže při plánování a komunikaci. Přijeďte se rozloučit se silniční sezónou v hlavním závodě nebo při MTB kritériu či dětských závodech. Těšíme se na Vás!
Pořád nemám ten diplom, takže mé uražení trvá :-)))
Tak dostasneš v neděli dva :-)
Letos v neděli 7.10.2012
Přemejšlím, že bych si to dal jako svůj první silniční závod :) Jestli to stihnu, protože mám ráno nějaké povinosti. A v případě, že se chci zaregistrovat až na místě, musím to stihnout do těch 10.30? Později, už to možné není?
Vždy děláme, co jde a snažíme se vyhovět, chceme, aby jeli všichni, kdo chtějí, věříme na ohleduplnost a pochopeni, když někdo přijde na poslední chvíli, nevyhodíme ho. Zároveň žádáme všechny, kdo mohou, aby dorazili včas, registrace do čipového systému by měla být ukončena včas.
V Hřebči ještě bude co řešit: http://poslednislapnuti.blogspot.com/…o-resit.html
Pozor mezi desátou a jedenáctou:http://poslednislapnuti.blogspot.cz/…avanemu.html