A co takhle křiklavý barevný náramek jako poznávací znamení? Budeme rozdávat takové slevové náramky u hlavní brány, tak se tam pro ně můžete stavit a napsat si na něj lihovkou B.F.
Když spojíte dva, vejdou se i na krk jako obojek :DDD
A co takhle křiklavý barevný náramek jako poznávací znamení? Budeme rozdávat takové slevové náramky u hlavní brány, tak se tam pro ně můžete stavit a napsat si na něj lihovkou B.F.
Když spojíte dva, vejdou se i na krk jako obojek :DDD
ikdyz s rocnim predstihem, uz se to tu resi Poznávací znamení BF na Sport-life 08
To není s ročním předstihem…letošní SL je pro rok 08(nové produkty),proto pojmenoval thread …08.
Ale v nazvu akce je 07..;)
To je možné…předpokládám,že snad jen trouba by řešil poznávací znamení rok dopředu. Je jasné,že měl na mysli letošní SL.
vec nazoru, Sport Life je konany v roce 2007, takze je to Sport Life 2007 a je jedno, zda jsou tam novinky pro rok 2008 nebo je to rekapitulace roku 2006 ale ten rok 2008 ti nikde neresil, vsichni vedeli o co jde
Ano,ten rok 2008 tu nikdo neřešil,všichni věděli,o co jde.. ..proto nechápu,proč píšeš,že se tu řeší poznávací znamení rok dopředu..i tobě to jasné je.
Mohl jsi svůj příspěvek vložit do tohoto threadu: www.bike-forum.cz/…3/forum.html#…
No mě ten název po pravdě taky zmátl. Tak ale nahádejte se :) Jdete do toho? Nebo mám objednat vikingské čepice a blikajícími rohy ?
Jo,proč ne…pokud to budou mít jen BF členové…aby nebyl zmatek typu: Jé,ahoj,ty jsi taky z BF?-Ne,nejsem..-Aha,tak nic..
No fó je v tom, že bysme si to označili jako členové BF. Ten náramek se dá dát naruby a označit třeba tou lihovkou..
A on má na jedné straně jinou barvu než na druhé?
…protože pokud ne,těžko budu luštit na zápěstí toho,kdo náramek má,jestli se tam náhodou nemihnou dvě písmenka…to je nereálné.
z rubu je celý bílý bez potisku, takže si tam můžeš napsat třeba romá :)
Nemam potrebu nosit nejake naramk. Stejne jsem slepy, ve cvrtek tam jeste temer nikdo nebude, a kdo bude chtit, tak me pozna vpohode. Takze se klidne hlaste. Vypada to, ze tam mozna budu s legendarnim Malym Bobem :-DDD
Ano, Tebe nelze přehlédnout. Kdo zná, ten ví :oD
Coze? Ty me znas? :o)
Tak nějak mám pocit, že jsme se týden v červenci potkávali na BCH.
To byl Ice Goofy :)
No to byl asi Ice Goofy. Ja jsem jediny pravy a puvodni goofy :-D
Goofy! Goofy! Goofy! :-)))
Slysim? :o)
Ale letos se asi neuvidime no, skoda ;)
BTW. Este litas ? :-)
Jakto? Jakto? Stejne si stal vedle me a neozval se ;o)
A jak litam? Nechapu :o)
No si říkal že jedes dom ve ctvrtek nebo tak ne, a ja to vidim tak na sobotu ;).
A jak neozval ? naspoled u stanku Norca preci :-)
A myslim Goofy Airlines ;)
Aaa.. Tak ty jo a gobike ne… Mam v tom bordel :o)))
No litam litam, ale porad slevy nejsou ;o)
To máš teda :-)
Jak slevy ne ? tak to asi nikam nepoletim :( :-)
No porad ten zatraceny Mickey
Tak sakra si musíš dupnout ne! :-) Přeci nejsi žádný podpantoflák :-P
To ne, ale je to na mrtvem bode. To je ten podil 50:50 :-/
si upad?!